Etter hvert som klesindustrien ekspanderer dag for dag, gjør også tilbehørsnæringen det. På markedet finnes det forskjellige pengeklemlommebøker for menn, for eksempel tofoldig lommebok, slank og kul lommebok, sjekkboklommebok og mye mer for å dekke ens behov og forventninger. Lommebok med pengeklips er spesielt designet for å beholde kontanter og plastpenger og laget med forskjellige materialer som metaller, titan, karbonfiber og magnetiske.

pengeklips lommebøker

Siste modeller av menns slanke lommebøker med pengeklipp:

Menn regnes for å være den mest krevende og selektive markedsandelen sammenlignet med kvinners på grunn av deres forvirrende krav. Så her er de forskjellige typene Money clip -lommebøker for menn.

1. Frontlomme i lommeskinn med pengeklips:

lær-front-lomme-penger-klipp-lommebok

Den er produsert fra Alpine Swiss for de som aldri har brukt den slanke Pocket -lommeboken. Den består av tre spor for å beholde regninger, kort og ID -kort og kommer i to forskjellige nyanser av svart og brunt. Kvaliteten på denne lommeboken kan oppleves gjennom den detaljerte sømmen på overflatene.

2. Dosh Men’s Embossed Money Clip Wallet:

dosh-mens-preget-penger-klipp-lommebok

Dette er den beste pengeklipplommeboken fordi den består av 6 spor som kan inneholde alle de nødvendige elementene som kreves av en person, for eksempel penger, papirer, kort etc. Den består av polymer og rustfritt stål med flippen av slitesterkt gummi og er dermed svært holdbar. Spesifikasjonene som gjør det best er at det er en vanntett lommebok.

3. Carhartt Long Neck Money Clip Lommebok:

carhartt-langhals-penger-klipp-lommebok

Denne skinnlommeboken med pengeklips er slank og klassisk. Den består av seks spor med ett hovedrom som lar enkeltpersoner beholde visittkortene sine sammen med ID -kort. Denne pengeklemmen i lærlommebok viste seg best for forretningsmenn og er tilgjengelig i forskjellige farger.

4. Fine Leather Magnetic Money Clip Lommebok:

fint skinn-magnetisk-penger-klipp-lommebok

Denne lommeboken til menn med pengeklipp er produsert av T -appsamlinger. Den består av kunstlær og har 3 spor, inkludert to på baksiden og en stor plass for oppbevaring av kortene. Den består også av en magnetisk klips for lagring av penger.

5. Klassisk lommebok med sølvpenger:

klassisk-sølv-kontanter-penger-klipp-lommebok

Denne pengeklipplommeboken fra Alaska Bear (R) er ikke en ekte lommebok, men er kjent for sin elegante og designerklare stil og stil. Den er bygget av rustfritt stål som øker holdbarheten og er svært tilpassbar dvs. man kan justere tykkelsen i henhold til deres behov.

6. Adamant lommebok med pengeklemme:

adamant-money-clip-wallet

Denne pengeklipplommeboken er en perfekt kombinasjon av holdbarhet, enkel å bruke og billig. Den er laget av skinn og har en liten klips for oppbevaring av regninger, viktige papirer og plastkort. Det er best for menn som alltid forblir på turer for sin virksomhet.

7. Lommebok med trykt kornokhudskinn med trykt korn:

trykt-korn-okseskinn-lær-penger-klipp-lommebok

Denne pengeklemlommeboken er delikat håndlaget av dyktige og gode håndverkere fra India og kommer i to nyanser svart og brunt. Den består av 5 spor for lagring av viktige kort og ID -er og viktige regninger. Det er den beste kombinasjonen av faux og skinn som øker holdbarheten og ytelsen.

8. Hide Stitch Genuine Money Clip Wallet for menn:

skjul-sting-menn-ekte-penger-klipp-lommebok

Denne pengespill-lommeboken med 8 spor for menn er lett i vekt og holdbar. Det er et perfekt tilbehør for å fullføre utseendet og er veldig billig.

9. Lommebok med pengeklips foran i Bosca -skinn:

bosca-lær-front-penger-klipp-lommebok

Denne lommeboken for pengeklips i lærlomme er kjent for detaljer og sømmer. Den har 4 spor for oppbevaring av kort og to innvendige lommer. Hovedattraksjonen til denne klipplommeboken er fargen på lommeboken som gir en rik personlighetsfunksjon i menns samling.

10. Distil Union Money Clip -lommebok:

distil-union-money-clip-wallet

Målet med Distil Union er å skape en smartere måte å bære mindre penger på. Denne tofoldige lommeboken for menn lar en person ta ut en haug med kort ved å skyve lærremmen. Det beste denne lommeboken har, består av ett spor for å skjule de viktige kortene.

11. Slim Money Clip Wallet i rustfritt stål av SHARKK (R):

rustfritt stål-slank-penger-klipp-lommebok

Denne lommeboken med amerikansk sølvpenger er den beste for de som ønsker å ta med penger til umiddelbar bruk. Den består av rustfritt stål og kantene på denne klemmeboken er runde, noe som gir denne lommeboken myke og elegante klær.

12. Tumi Monaco Leather RFID Money Clip lommebok:

tumi-monaco-skinn-rfid-penger-klipp-lommebok

Denne skinnlommeboken med pengeklips har 2 spor og glidelomme for oppbevaring av viktige regninger og gjenstander. Denne lommeboken er svært holdbar og kompakt og har en streng beskyttelsesfunksjon som beskytter kortet mot tyver og lommetyver.

13. Lærfjærpengeklemme i lær for frontlomme:

lær-vår-penger-klipp-front-lomme-lommebok

Det beste valget blant mennene er pengeklemmen i skinnfjær. Den har en enkel design, men tilbyr funksjoner som kompakte og elegante for personen som bruker den. Skinnet som ble brukt til å lage det er glatt i tekstur. Den består av displayvinduet som har 10 plasser, slik at man enkelt kan sette sitt ID -kort eller kredittkort.

14. Goson (R) Lommebok i skinn med pengeklemme:

gosonr-lær-penger-klipp-lommebok

Denne lommeboken til menn med pengeklips består av 5 spor for oppbevaring av kort og viktige regninger sammen med en gjennomsiktig spalte for ID -vindu. Denne lommeboken er laget av førsteklasses skinn fra The P&P Inc. som gjør den sterk og holdbar.

15. Lommebok for gullklipp og sølv:

gull-og-sølv-penger-klipp-lommebok

Denne pengeklipplommeboken er en unik lommebokstil. Lommeboken har full kapasitet til å lagre kort. Denne gullbelagte lommeboken er det beste valget for forretningsmannen som ikke ønsker å ta ut kortene sine med jevne mellomrom. Den har buede formede kanter, så det er ikke noe problem med at bukser blir revet.

Alle vet at alle individer har forskjellige valg og preferanser når det gjelder mote og tilbehør. Imidlertid kan vi ikke garantere, men ja har prøvd å vise frem samlingen vår i henhold til stilene, spesifikasjonene og behovene. Money Clip -lommebøker for menn får flotte komplimenter og er høyt vurdert på grunn av tekstur og gjennomførbarhet.