Lommebøker har spilt en viktig rolle i tilbehøret til både menn og kvinner. Lommebøkene i skinn og tekstiler har alltid vært favoritten for begge. I utgangspunktet var det bare de eldre kvinnene som pleide å bære små stofflommebøker mens damene bar store vesker. Men nå om dagen blir til og med kvinnene vant til små lommebøker i stedet for tunge vesker for et elegant utseende. Blant alle materialene er lærlommebokene ganske populære på grunn av prikken over i -en.

best-of-simple-skinn-lommebøker-for-kvinner

Sammen med endringen i motetrenden for tilbehør, er det forskjellige design tilgjengelig for lommebøker sammen med forskjellige lærlommebokmerker.

Ulike typer lærlommebøker for kvinner:

La oss sjekke noen korte og lange skinnlommebokdesign som er populært bært av kvinner.

1. Preget brunt skinnlommebokdesign:

brun-preget-lommebok

Lærlommebøker for kvinner laget av brunt skinn får et elegant utseende med fjærete hengende belter. Den lange tråden lar deg også bære på skuldrene. Kvinners brune skinnlommebok er preget av et blomsterdesign. Det gir et funky utseende for college -tenåringer for vanlig bruk. Det gir et cowgirl -utseende når det bæres på casuals.

2. Kvinners skinnlommebok med tofarger:

tofarget lommebok

En edru damer skinnlommebok med tofarger gir et enhetlig utseende til kvinnene som bærer den til fester, puber, små pusefester etc. Låsen i mellomlengden gir en preg av den fargerike lommeboken.

3. Enkle skinnlommebøker for kvinner:

enkle lommebøker i skinn

Leter du etter noe enkelt og delikat i damelommeboken! Her er en enkel skinnlommebokdesign laget av skinn tilgjengelig i flere farger. Lommeboken inneholder en kurve med én bølge for å tilføre sin delikatesse. Det er en populært funnet lommebok for vanlig bruk.

4. Rosa minilommebokskinn:

rosa-mini-lommebok

Villig til en stilig, men enkel lommebokdesign til å bære ved små anledninger! En ekte skinnlommebokdesign som er til og med liten enn den faktiske lommeboken, kjent som en minilommebok i rosa, er den beste for den. Lommeboken får en vanlig rosa base med en gyllen gren som gir en sjarmerende utsikt.

5. Ugle trykt lommebok i skinn:

ugle-trykt-lommebok

Et fugledesign å ha med seg på utflukter, piknik osv. er laget av skinn. Kvinnenes skinnlommebok får et ugletrykk. For å legge til litt fantasi, er sølvspesifikasjoner designet rundt uglens øyne. Det er allment akseptert for høyskoledamer.

6. Queens Crown skinnlommebøker for damer:

dronninger-krone-lommebok

Skal på kongefunksjon! Prøv en lommebok som bærer kronedesignet til en dronning. Den beste skinnlommeboken får en nydelig firkantet design preget i den med en dronningkrone-sjarm for å legge til det fantastiske utseendet. Lommeboken er også gitt et sølvhjørne festet på kantene.

7. Halvsirkulær lærlommebok for jenter:

semi-sirkulær-lommebok

Elsker å bære barndomsminner med deg! Prøv denne halvcirkelformede skinnlommebokdesignen som sikkert vil minne deg om barndommens dager. Lommeboken er designet med en kjent tegneserie eller historiefigur Red Riding Hood. Det er mye valgt av college -tenåringer.

8. Lommebøker i ekte skinn for kvinner:

laget-lommebok

Leter du etter noe annerledes og enkelt på skinn for en fantastisk lommebokdesign! En laget lommebok er den du leter etter. Kvinnenes skinnlommebok er gitt brunt skinn som er laget med små snitt ved bladet for å gi et unikt design. Det er hovedvalget for kvinner som elsker enkle design.

9. Teddybjørn -lommebok for kvinner:

teddy-lommebok

Likevel, elsker å bruke ting som gir designet til en bamse! Her er en lommebok med et bamseutseende. Den beste skinnlommeboken er sett på ansiktet til en bamse som for det meste brukes til å samle mynter eller som sparegris. Mye brukt av kollegene, og det brukes også av eldre kvinner som en gave til datteren deres.

10. Dukkedesignede lommebøker for tenåringer:

dukke-designet-lommebok

En lommebokdesign inspirert av dukkene gir college -tenåringer et søtt utseende. Den enkle værlommeboken får trykket av en dukke som gjør den enkel og klønete om gangen. Lommeboken gir muligheten til flere små og mellomstore lommer, noe som gjør den fantastisk å ha.

11. Katt designet lommebok:

kattdesignet lommebok

Kvinnene er veldig glad i klær og tilbehør med trykk av en katt. Her er vi med en skinnlommebok med en kattdesign inkludert på den. Damelærlommeboken gir et dristig utseende når den bæres med casuals. Lommeboken får også et kjøkken av en katt.

12. Fargerik lommebok med vanlig trykk:

vanlig lommebok

Et kombinert design som inneholder vanlig farge og et trykt design gir et fantastisk utseende for et sporadisk utseende. Lommeboken laget av skinn har to forskjellige nyanser og design. Den ene siden er igjen ren mens den andre får utskrift av bart.

13. Rich Leather Cloth Wallet Design:

lær-klut-lommebok

En kvinnelærlommebok med kombinert stoffdesign gir et sjarmerende utseende. Lærlommeboken har klutstrenger i midten med en magnetisk lås. Korsdesignet gir sjekker utseende som gjør det mer fengende. Det blir bredt båret for små fester eller anledninger og regelmessig.

14. Diamant lommebok for kvinner:

diamant-lommebok

En lommebok når den er designet med diamanter, får et attraktivt utseende for ekteskap og andre funksjoner. Den svarte skinnlommeboken for kvinner er besatt med diamanter i flere størrelser for et designerutseende. Lommeboken kan også designes med andre formsteiner.

15. Mousserende skinnblomstlommebok:

glitrende-blomster-lommebok

En lommebok designet med glitrende blomster gir et blomstrende utseende til damen som bærer den. Basen er laget av svart skinn hvor de glitrende blomstene gir en fantastisk effekt. Slike lommebøker bæres mye for funksjon, bryllup, fester, etc..

Det er flere merkevarer i lærlommebøker som gir forskjellige attraktive designede lommebøker for kvinner. Trenden med å bære lommebøker følges også av arbeiderkvinnene for et forenklet utseende på kontorene. Korslåsdesignene er også populære blant kvinnene for tilfeldige, ettersom det gir plass til å bære penger, kredittkort, besøkskort, etc. i en enkelt ting er det mye brukt. Noen gir også en annen lomme for mobiltelefoner på baksiden.