Bærbare datamaskiner og mobiler har mange sikkerhetsfunksjoner og nivåer. Men lommeboken som vi bærer inneholder de fleste av våre verdifulle og personlige ting. Lommeboken må beskyttes mot alt til enhver tid.

Sikkerhetslommebøker

Siste design for sikkerhetslommebøker for herrer og damer:

Å holde våre kredittkort og penger intakte og trygge er av største betydning. Her er de 9 beste lommeboktyper som lager for å beskytte pengene dine og kredittkortene mot tyver.

1. Brystsikkerhetslommebok:

Brystsikkerhetslommebok

Dette er brystsikkerhetslommebøker av høy kvalitet som er veldig lette. Lommebøkene er flotte å lagre pass og penger osv. Som må beskyttes til enhver tid. Fargene som lommeboken kommer i varierer fra bleke til mørke farger. Disse lommebøkene er behagelige å ha på og lette å rengjøre med en justerbar stropp.

2. Neck Travel Security Wallet:

Halslommebok

Denne reiseposen er best å ha under klærne som henger på nakken for ekstra sikkerhet. Lommeboken har enkle oppbevaringslommer for pass, penger og kredittkort. Lukkene er laget av borrelås som gjør det enkelt og gir et ekstra lag med sikkerhet.

3. Lommebok for menns sikkerhetskjede:

Sikkerhetskjede lommebok

Her er et flott alternativ for å sikre lommeboken din selv når du ikke er på reisemål. Lommeboken er laget av skinn og har en sikkerhetskjede som kan festes til bukseløkkene på buksen. Lommeboken har også en sikker knappåpning. Den inneholder fire kredittkortspor og mer plass til kontanter.

4. Kredittkort RFID -lommebok:

RFID -lommebok

Denne sikkerhetslommeboken er en av de siste som ble oppfunnet. Den er laget av aluminiumspaneler og leveres foret med RFID -blokkerende materiale som beskytter mot kredittkortskannere og derfor forhindrer identitetstyveri. Den har seks plasser for kredittkort, ID og annet materiale du vil beholde. Designet er perfekt for kvinner.

5. Kabelsikkerhetslommebok:

Kabelsikkerhetslommebok

Du kan enkelt skaffe deg denne sikkerhetslommeboken som har en uttrekkbar kabel festet til den. Kabelen kobles deretter til bukseløkkene på buksene. Tanken er at hvem som helst prøver å stjele lommeboken, den vil smette tilbake og spole inn i kabelholderen.

6. Midjebånds lommebok for sikkerhet:

Midjebånds sikkerhetslommebok

Denne midjebåndsikkerhetslommeboken er laget av nylon eller polyester. Den moderne sikkerhetslommeboken kommer med RFID -blokkerende materiale som hjelper deg med å beskytte deg mot sikkerhetstyveri. Nylon og glidelåser som brukes er av høy kvalitet og holdbare. Den har et spesielt stoff som holder fuktighet unna.

7. Leg Security Wallet for menn:

Leg Security Wallet

Benlommebøker er en fin måte å holde viktige ting trygge for tyver. Benlommebøkene bæres rundt beinet nær ankelen og er skjult for synet under buksene. Lommebøkene kan enkelt holde kontanter. Disse er best for folk som elsker å løpe hver dag og gjøre øvelser, da dette lar dem være fri for å bære ting i lommen.

8. Menn sikkerhetsbelte lommebok:

Sikkerhetsbelte lommebok

En annen god idé er dette reisebeltet som fungerer som en sikkerhetslommebok. Beltet har et indre fôr som rommer lommer. Hver av disse lommene kan holde kontanter og holde dem trygge. Beltene brukes vanligvis på bukser og bukser, og dette kan lett skjule alle kontanter du måtte ønske å bære som ekstra.

9. Bio-metrisk sikkerhetslommebok:

Bio metrisk sikkerhetslommebok

Dette er en av de mest avanserte innen sikkerhetslommebøker. Lommeboken kan bare åpnes når eierens identitet er bekreftet. Brukerne må først koble lommeboken til datamaskinen. De må deretter skanne fingeravtrykket sitt og angi det som sikkerhetskoden. Lommeboken kan deretter åpnes ved å sveipe fingeren over den. En alarm vil også høres på brukerens mobiltelefon hvis lommeboken er borte fra brukeren i mer enn 10 fot.

Velg lommebøker med tyverisikring og RFID-teknologi for å beskytte elementene dine. Dette er et godt kjøp hvis du reiser i tettbygde områder.