Lommebøker foran er veldig gode tillegg til de tradisjonelle lommebøkene som menn bærer. De tjener formålet med rask tilgang til ting og kan oppbevares i skjorte lommene så vel som bukselommene.

Stilige og fasjonable lommebokdesigner for menn i trend:

La oss se på de 9 fremste lommebokdesignene foran.

1. Slank lommebok foran:

Slank lommebok foran

Dette er en veldig minimalistisk lommebok for en mann som har en slank følelse. Lommeboken har en enkelt lomme for kort. Den andre lommen er på forsiden av lommeboken for regninger eller andre papirer. Det er et veldig pent mønster og noe som lett kan passe inn i enhver bukse eller bukselomme eller til og med skjorte lommene.

2. Lomme med to lommer foran:

lommebøker foran

Her er en annen versjon av den slanke lommeboken foran. Denne lommeboken har to kortspor foran for å holde noen flere kort du kan ha. Den brunfargen på lommeboken er veldig sjarmerende. Regningen er også tilgjengelig foran sammen med en i midten av lommeboken.

3. ID lomme lomme foran:

ID lommebok foran

Dette er en lommebok i sal med rygglomme foran for å beholde ID -kortet ditt. Den har en klar plastfôr som hjelper deg med å vise ID -kortet ditt hvor det er nødvendig uten å måtte fjerne det fra lommeboken. Dette gjør det veldig praktisk og nyttig.

4. Money Clip Front Pocket Lommebok:

Money Clip foran lommebok

Få dette fantastiske produktet laget i ekte skinn som har en frontlomme for kort. Den ekstra fordelen med denne lommeboken er pengeklippet foran som lar deg holde regninger som er brettet. Pengeklippet har kraftige magneter for å holde sedlene på plass.

5. Stropp foran lommebok:

Stropplomme med lomme foran

En lommebok foran er alltid praktisk for rask tilgang til tingene dine. Frontlommeboken som vises her har en stropp som holder sedler i stedet for et klipp. Stroppen er bred nok til å holde de brettede regningene fantastisk. Dette er en slank lommebok og kan passe godt inn i en skjorte lomme.

6. Lomme med klaffelukking foran:

Lommebok med klafflukking foran

Denne fantastiske mannlige lommeboken er den ultimate i lommeboken foran. Lommeboken i overlegen skinn har en grov finish og ser veldig maskulin ut. Frontlommene på denne lommeboken er forseglet med en klaff som blir gjemt i en stropp foran. Det er to kortspor foran for å holde kredittkortene dine.

7. Rektangulær lommebok foran:

Rektangulær lommebok foran

Her er en kul versjon av lommebokene foran. Denne lommeboken er i en rektangulær form og har tre kortspor foran. Lommeboken er laget i skinn av god kvalitet og sømmen på kantene er veldig sofistikert. Lommeboken er slank og har sedler i senterrommet. Dette er et flott tillegg til å holde tingene dine og ha dem hendig i skjortelommen også.

8. Designer lommebok foran:

Designer frontlommebok

Dette er en kul designer lommebok foran som har en fantastisk kurveformet åpning for sporet. Logoen er trykt på innsiden av frontlommen og kan sees av den buede åpningen. Lommen kan inneholde både kort og regninger. Velg denne designerlommeboken for å vise frem den trendy siden din.

9. Lomme i metall foran:

Lommebok i metall foran

Her er et moderne inntrykk av den tradisjonelle lommeboken. Metall lommeboken er designet som en skiveholder. Lommeboken foran i metall inneholder kredittkort og regninger. Denne praktfulle lommeboken i fremste lomme er best for dagens generasjon barn som er veldig i teknologimodus.

Lommebøker foran kommer i farger fra sort til brun og brun. Læret som brukes her er av høy kvalitet og detaljene er minimalistiske. Velg denne lommeboken for brukervennlighet.