Omtrent 95% av menns valg er tynn, behagelig, glatt, ripebestandig og holdbar skinnlommebok. Hvis skinnet ikke er rimelig, er det andre valget en jevn form. Spørsmålet er – hvorfor er en lommebok viktig? Tidligere var ikke valutaen et medium for krav om ting, en nødvendighet. Ved fødselen av middels gjeldsbrev, det vil si hvert lands valuta, er lommeboken som en vakt for papirskulden og i dag også vokter av plastvaluta.

Beste og nye modeller av glatte slanke lommebøker for menn:

Menn velger ofte en lommebok som er slank og behagelig å bære. Disse lommebøkene har en enkel og stilig design.

1. Radix One Slim Wallet:

tynne lommebøker

Radix one slank lommebok har et strengt krav til kvalitet, design og funksjoner. Du kan ikke bruke den som en flerholder. Bare én ting kan settes i denne lommeboken. Det er den slankere lommeboken sammenlignet med andre på markedet. Du kan ikke få et enkelt kort du trenger, fordi du må ta ut alle kortene, ettersom det bare har ett spor. Man må være veldig forsiktig når du bruker denne lommeboken.

2. Tynne lommebøker for menn for kredittkort:

kredittkort-lommebok

Selv om det er lite og tynt, sikrer det hele det viktigste du trenger. Det er sydd veldig kunstig av en profesjonell. I glidelåslomme kan du lagre pengene dine trygt. Og i kortdelen kan du sette mange kort ettersom mange seksjoner er gitt for kort. Du kan enkelt putte i lommen på buksen og bære den overalt. Denne ser ut til å være en slank og elegant design.

3. Tynn lærlommebok for menn:

lærlommebok

Det har alltid vært førstevalget blant menn mens de kjøpte en lommebok for ham, slik at de kan lagre daglige ting veldig komfortabelt. Denne typen materiale gir garantert lang holdbarhet, uansett hvor hard og slitt du bruker det. Den inneholder en stor lomme og noen få plasser for å beholde kredittkortene dine. Denne designen har blitt veldig vanlig blant menn.

4. Money Clip Wallet Thin:

penger-klipp-lommebok

Det er den superslanke skinnlommeboken for menn som er tilgjengelig på markedet. Det er et ideelt alternativ for å oppbevare alle dine viktige kort på en trygg måte. Det omfavner robustheten og harmonien. Den har et pengeklipp for å skjule og sikre valuta, som har en pull-tab-design. Du kan trygt ordne alle kredittkortene dine i lommeboken og enkelt ta ut det du trenger.

5. Aluminium tynn metall lommebok:

aluminium-metall-lommebok

Aluminiumslommeboken i aluminium ser ikke bare elegant ut i hånden, men sørger også for lang levetid. Med dette vil du få en følelse av profesjonalitet. Det gjør det mulig for brukeren å lagre så mange kort som han har. Du kan enkelt ta ut kortet du ønsker fra denne lommeboken. Du kan ha den inne i lommen på enten skjorten din eller den lille innerlommen i buksen. Det er lett å få riper på overflaten hvis du ikke er forsiktig.

6. Plast tynneste lommebøker:

plast-lommebok

Den består av importert plast, klart bra for kort. Den er veldig tynn og lett. Du må ordne alle kortene dine og være lett synlige. Du kan raskt ta ut kortet du trenger fra en plastlommebok. Den er lett å ha med seg, siden den ikke har særlig vekt og er ekstremt behagelig.

7. Zip Wallet Small Size:

glidelås

Består av ekte skinn, og organiser enkelt valuta, kort og ID -er. Du kan sette pengene dine i glidelåsen, så det er ingen sjanse for å miste dem. ID -bevis kan lagres i en plastlomme. Selv alle kortene dine kan ordnes i zip -delen. Du kan enkelt skjule tingene dine for menneskene i denne zip -lommeboken.

8. Telefonlommebok:

telefonlommebok

I dag kommer til og med et telefonveske også med en lommebokdesign der du kan lagre penger og andre kort. Du trenger bare å bære en ting, der alle tingene dine blir lagret. Ingen andre separate ting å huske, bare ta med telefonen, og alt vil være med deg. Kortene og pengene dine er trygge inne i denne lommeboken da den blir låst med en knapp. Svært sjelden brukes det ettersom menn ikke er egnet til det.

9. Bifold menns tynne lommebøker:

to ganger lommebok

Denne tofoldige lommeboken kan beskytte pengene dine og andre nødvendige ting mot fremmede. Den har utmerket kredittkortbeskytter, perfekt å passe med enten jeans eller formell bukse. Du kan enkelt lagre pengene dine, kredittkort og ID -bevis mens du reiser ut eller reiser. Tidligere brukte alle menn å beholde denne lommeboken, siden de var veldig komfortable med bruken.

Tidligere var det ikke så mye mani og valg i lommeboken. Våre fedre hadde bare en typisk lommeboktype med seg. Men nå har trenden endret seg. Menn har så mange alternativer, design, merker og valg i lommeboken. De liker alltid å ha en stilig og iøynefallende lommebok som lett kan imponere damene sine. De som er glad i lommebøker, bruker forskjellige lommebøker og fortsetter å kjøpe de nye variantene i lommeboken.