Menn i hverdagen trenger mye tilbehør for å alltid være sammen med dem. Lommebøkene er viktige eiendeler menn alltid har med seg. Noen mennesker mener til og med sin mening om andre når de ser lommebøkene som brukes av en. I den forstand kan menn enkelt lage en dynamisk oppføring og et bilde med sine stilige lommebøker.

kjede lommebøker

Lommebøker i dag har blitt en stilerklæring i herremoteverdenen. Enkle stilige lommebøker til de praktfulle kjede -tilpassede lommebøkene, lommebøker med sitt særegne design gjør menns identitet. Forretningsmenn med klassiske lommebøker passer best med sitt travle og profesjonelle antrekk. Syklister med de lenkete lommebøkene gjør en kul innvirkning blant gjengen sin. Fantastiske design i lenket lommebok kan sees på markedet.

Stilige og moderne design av lenket lommebok for menn:

La oss sjekke ut noen av de tykkeste og tynneste lommeboktypene som populært bæres av menn som er laget av skinn.

1. Svart lommebok for menn med kjede:

mens-svart-lenket-lommebok

Den svarte klassiske lommeboken kan være veldig lett for alle menn å holde lommeboken i lommen med sikkerhet. Merket lommebok bruker den beste kjeden i lær og rustfritt stål som ser fantastisk ut som å henge fra lommene. Svart, skummet, dyrehudet design ser fantastisk ut i lommene på forretningsmenn.

2. Tradisjonell herrekjede lommebok:

tradisjonell-herre-kjede-lommebok

Tradisjonelle menns lommebøker med en lenket krok ser fantastisk ut med vintage design lommebøker. Menn i alderdommen vil elske et slikt design. Selv syklister som elsker et grovt utseende, vil elske en brun tradisjonelt sydd enkel lommebok.

3. Bifold menns lommebok på kjede:

bifold-mens-kjede-lommebok

En Bifold -lommebok med en kjede med kan gjøre det så enkelt for menn å bære viktige papirer, som kort, ID -er, kontanter og til og med andre papirer som er nødvendige. Slike designede lommebøker har nok plass til å bære hver ting i separate lommer.

4. Designer Skull Leather Wallet Chain:

designer-hodeskalle-lenket-lommebok

En designer lommebok med hodeskaller i kjeden ser fantastisk ut. Menn med et stilig valg vil se fantastisk ut i lommene på syklistene. Lærlommebøker med kjeder gjør det enkelt for folk å bære viktige ting.

5. Lommebok i ekte skinn for menn:

herre-skinn-lommebok

En lysebrun skinnlommebok med skinnkjeder er et fantastisk design. De rustne krokene gir også en designerkraft. Svarte knapper gir designet et vintage -utseende.

6. Storslått lommebok for menn:

herre-kjede-prakt-lommebok

Designer lommebøker med dekorasjon på utsiden gir et dynamisk utseende. En ekte punk herremote med designer klemte negler og en glatt kjede med glidelås til er bare en kul lommebok for enhver syklist.

7. Costumed Leather Chained Lommebok:

kostymert-skinn-lenket-lommebok

Skinnlommebøker med kostymedesign, trykt på utvendig skinn, ser fantastisk ut. Skallen gjør det mer funky og kult for syklistene. Det er kjeder enda mer eksotiske designet som passer fantastisk med kule gutter på sykler.

8. Langkjedede lommebøker:

langkjedet lommebok

En brun stor todelt lommebok med en lignende brun kjede dekket med skinn ser også fantastisk ut. Menn med et kult bilde med et større etui med viktige dokumenter å ha med seg, vil ha et fullt utstyrt utstyr med de tofalsede lærpungene til lær.

9. Cobra Weave Chain Wallet for menn:

kobra-veve-lenket-lommebok

Kjeder av lommebøker kommer i mange fantastiske design som gir en fantastisk innvirkning. Menn som har på seg jeans vil også se et fasjonabelt utseende med en rød kobravevd kjede som er laget av hardt stoff. Lommeboken kan også gjøres kul.

Kjedelommebøker har ikke bare vært en veske for å beholde dokumentene våre. Men designet og mønstrene som finnes i lommebøker skaper et moteuttalelse. Folk i dag synes lommebøker er den beste gaven å bli gitt til sine nærmeste. Kjæreste -lommebøker eller en lommebok til din far kan utformes i henhold til deres krav. Lommebøker gjør identiteten til alle menn. Utformingen av lommebøker spesifisert med designere, praktfulle, håndlagde og motorsykkel lommebøker har alle sine forskjellige spesifikasjoner.