Prada som et merke tilbyr forskjellige designere og skreddersydde varer for menn og kvinner, alt fra briller, fottøy, dufter, klær og lærvarer. Prada lommebøker for menn og kvinner er noen av de mest ettertraktede skattene som kan skaffes. Velg mellom disse skinnlommebokene i overlegen kvalitet som stort sett er laget i Italia. Variasjonen å velge mellom er enorm, og de beste lommebokene for menn og kvinner er nevnt her.

Siste og beste Prada lommebokdesigner for menn og kvinner i trend:

Her er de 9 beste lommebokdesignene i merkevaren Prada.

1. Black Prada -lommebok for kvinner:

prada lommebøker

Få denne autentiske svarte Prada -lommeboken for kvinner som et utsagn. Lommeboken i Saffiano -skinn kommer med en klaff og har gullbelagte glidelåser. Logoen er innskrevet i metall. Lommeboken har ti kortspor, en seddel og ett myntrom. Den har også en utvendig lomme med glidelås.

2. Navy Bifold Prada lommebok for menn:

Navy Bifold Prada lommebok for menn

Dette er en klassisk menns Prada lommebok i marineblå. Den tofoldige lommeboken har to regningsrom og er en kompakt lommebok for menn å bære rundt og sitter godt i lommene. Saffiano -skinnlommeboken er veldig trendy og elegant.

3. Rosa kvinners franske Prada lommebok:

Rosa fransk Prada lommebok for kvinner

Her er en fantastisk Prada -lommebok som vil være talen til alle vennene dine. Den vakre røde lommeboken er laget i varemerket Saffiano -skinn og kommer også med en myntlomme. Den intrikate detaljering av bokstavene og inskripsjonene er utført i metall med en gullfinish.

4. Sløyfe Prada lommebok:

Sløyfe kjede prada lommebok

Få denne flotte Prada -lommeboken i rødt med en sløyfe foran for ekstra glød. Lommeboken kommer med en kjede som også ser sofistikert ut. To-lommerommet og posen med glidelås er best for å holde det viktigste på plass. Vesken har også et speil inni.

5. Lær Zigzag Prada lommebok:

Sikkzakk Prada Lommebok i skinn

Her er en kontinental versjon av den klassiske Prada -lommeboken. Skinnlommeboken i rosa er fremhevet med et hvitt, blått og svart sikksakkmønster. Lommeboken har de typiske to regningsrommene og kredittkortsporene. Leveres også med en avtakbar kortspor.

6. Prada lommebok for menn:

Menns racerbil Prada lommebok

Få denne sjeldne Prada -lommeboken for menn med racerbiltrykk foran. Lommeboken er rektangulær i formen og rommer dermed ca 33 kort. Sporene er også tilgjengelige for å beholde sjekkbøkene og passet ditt. Den doble glidelåslommeboken har plass til mange ting å oppbevare.

7. Textured Leather Prada Lommebok:

Prada Lommebok i teksturert skinn

Denne elegante lommeboken har flere rom og er laget i teksturert skinn. Den har en dobbel glidelås og 25 kortspor. Det er tre seddelrom med fire dokumentlommer. De innvendige glidelåslommene er to, og dette gjør dette til en veldig allsidig lommebok for menn.

8. Glidelås rundt Prada lommebok:

Glidelås rundt Prada lommebok

Denne fantastiske Prada -lommeboken for kvinner er en endring fra de tradisjonelle lommebøkene. Her har lommeboken en glidelås i lengden og åpner seg som et trekkspill. Den funky lommeboken er perfekt for ungdommer og har roboter som design. Fargen svart og gull har også en dramatisk effekt.

9. Envelope Prada lommebok:

Envelope Prada Wallet-9

Dette er en oppsiktsvekkende Prada -lommebok som er formet som en konvolutt. Lommeboken for kvinner kommer i svart og gull skrift på utsiden. Få dette flotte stykket som har to rom og en pose med glidelås.

Prada lommebøker er et godt kjøp for alle som har råd. Velg kvinners Prada -lommebøker i lyse farger som blått, rosa og rødt. Menns lommebøker kommer også i klassiske farger som svart, marineblå og grå. Hver av dem består av rom for regninger og spilleautomater for kredittkort. Vesker med glidelås bidrar til å holde ting på plass. Herre lommebøker kommer i to former – firkantet og rektangulært. Kvinners lommebøker har forskjellige former, inkludert konvolutt, rektangulær og firkantet.