Gjett som merke anses å være en av de beste for tilbehør og andre gaver. Merket er også kjent for sine lommebøker laget for menn og kvinner. De beste lommebøkene du kan velge mellom er oppført her. Velg din perfekte Guess -lommebok for menn og kvinner.

Fasjonable og stilige gjetnings lommebokdesigner for herrer og damer:

La oss måtte se på de 9 beste designene av gjetningslommebøker.

1. Guess-lommebok med full glidelås for kvinner:

Full Zip Guess -lommebok for kvinner

Ganske rosa er denne vakre Guess -lommeboken for kvinner. Lommeboken har glidelås over hele lengden. Guess -lommeboken har to rom for regninger og en glidelåslomme i midten. Guess -emblemet er plassert i midten av lommeboken i et trekantet metallstykke.

2. Two-Tone Guess-lommebok for menn:

gjett lommebøker

Her er en attraktiv Guess -lommebok for menn. Det er en dobbel billfold lommebok som har to fargetoner. Den svarte er i kontrast med nydelig brun og logoen er festet i et trekantstykke. Sporene med kredittkort er tilgjengelige, og lommene for regningene er to.

3. Block Guess -lommebok for kvinner:

Block Guess -lommebok for kvinner

Kontrasten i farger fungerer veldig bra. Her er en fantastisk Guess -lommebok for kvinner i svart -hvitt. Blokkfargene hvitt og svart gir denne lommeboken et fantastisk utseende. Lommeboken er festet med et metallmonogram av Guess -logoen. Lommeboken har to rom for regninger og spor for kredittkort også.

4. Slank clutch Guess -lommebok for kvinner:

Slank clutch Guess -lommebok for kvinner

Blant de mer tradisjonelle lommebokmønstrene er denne slanke clutch Guess -lommeboken. Den dempede rosa tonen i lommeboken er den bestselgende fargen. Buen på lommeboken er attraktiv. Syningen på lommeboken gjør den veldig sofistikert og attraktiv.

5. Floral Guess -lommebok for kvinner:

Floral Guess -lommebok for kvinner

Her er en annen flott Guess -lommebok for kvinner. Lommeboken har et blomstermønster som er preget med beige stoff. Den svarte konturen av blomstene gir et veldig fantastisk resultat. Ta en titt på disse floral Guess -lommebøkene, og du vil sikkert bli forelsket i dem.

6. Checkered Hole Guess -lommebok for menn:

Checkered Hole Guess -lommebok for menn

Dette er en kul og sofistikert Guess -lommebok for menn. Det svarte skinnet er slett foran. Det er da fantastisk mønstret med hull på en sjakkbrettmote. Dette gir det et virkelig maskulin utseende. Lommeboken har spor for kredittkort og flere rom for å beholde eiendelene dine.

7. Strap Guess -lommebok for kvinner:

Strap Guess -lommebok for kvinner

Sjekk ut denne hvite Guess -lommeboken for kvinner. Denne superkule lommeboken er laget med hvite og grå nyanser, og stripene er også kontrastert. Lommeboken har en stropp i enden for å holde lommeboken eller henge den. Glidelåsen rundt stilen på denne lommeboken gir deg mer plass til å sette i ting.

8. Rektangulær Guess -lommebok for menn:

Rektangulær Guess -lommebok for menn

Dette er en nydelig brunfarget Guess -lommebok for menn som er litt annerledes enn de tradisjonelle lommebøkene. Lommeboken er rektangulær og holdes på langs. Lommeboken er laget av skinn av overlegen kvalitet og viser håndverket veldig godt.

9. Denim Guess -lommebok for kvinner:

Denim Guess -lommebok for kvinner

Denne flotte denimlommeboken for kvinner er veldig elegant og trendy. Lommeboken er laget av jeansmateriale og har et vakkert broderidesign på høyre side av lommeboken. Guess -logoen er festet foran. Lommeboken er perfekt for unge jenter og gir en fantastisk effekt.

Gjett lommebøker for menn og kvinner er veldig sofistikerte og avanserte. Lommebøkene er pent organisert med spor for kredittkort og regningsrom. Kvinnenes lommebøker kommer i nydelige farger som lys rosa og hvitt. Herre lommebøkene er tradisjonelt svarte og brune.