Designer lommebøker er for menn og kvinner i skinn. De har design og avtrykk som er forskjellige fra de tradisjonelle lommebøkene. Fargene som brukes er veldig attraktive og gjør lommeboken til et fantastisk stykke.

Fasjonable & Vakre design av designer lommebøker for menn & Kvinner i trend:

La oss måtte se på de 9 beste designer lommebokdesignene for herrer og damer.

1. Bloom Designer lommebok for kvinner:

Bloom Designer lommebok for kvinner

Dette er en vakker designer lommebok for kvinner som har et blomstertrykk. Selskapets logo ses trykt på stoffets bunn, og dette øker sin luksusverdi. Lommeboken har et mønster med glidelås som åpnes på trekkspill for å lagre mange ting.

2. Metallisk designer lommebok for kvinner:

Metallic designer lommebok for kvinner

Her er en annen lommebok med glidelås som er veldig fasjonabel. Lommeboken er laget i svart stoff som er foret med metallstykker. Det er to spenner som er attraktivt plassert på forsiden av lommeboken. Det er også en innerlomme med metallglidelås. Hele lommeboken ser veldig fantastisk og elegant ut.

3. Snap Designer lommebok for menn:

Snap Designer lommebok for menn

Flott som gave er denne skinndesignlommeboken for menn. Lommeboken er minimalistisk i design, men den overlegne skinnkvaliteten gjør den til et fantastisk stykke. Lommeboken har en åpning med glidelås og en trykknapp for ekstra stil. Logoen til merket er pent montert på et metallstykke på bunnen av lommeboken.

4. Quiltet designer lommebok for kvinner:

Quiltet designer lommebok for kvinner

Her er en flott skinndesignlommebok for en kvinne som har det quiltede mønsteret. Det svarte skinnet er mykt og sydd i quiltingsteknikken. Kontrasten til rosa på lommebokens innerfôr får frem denne lommeboken. Dette kan være det beste valget for en designer lommebok.

5. Basket Weave Designer lommebok for menn:

Basket Weave Designer lommebok for menn

Få denne flotte designerlommeboken for menn i svart skinn. Lommeboken er laget av skinnstrimler som er vevd inn i kurvvevemåten for å gi en veldig sammensveiset effekt og en lommebok som ser utrolig fantastisk ut. Glansen på skinnet forsterkes av veveteknikken.

6. Image Print Designer lommebok for menn:

Image Print Designer lommebok for menn

Her er en designer lommebok for en mann som ikke er laget i skinn, men polyuretan. Utformingen på lommeboken er en dollarregning. Lommeboken kommer i en nydelig brun farge med trykk som er gravert i svart. Kontrasten gir et veldig blendende stykke.

7. Spiked Designer lommebok for kvinner:

Spiked Designer lommebok for kvinner

Denne designeren er en trendsetter og en som er elsket av mange av fashionistas. Lommeboken kommer i nydelig makronrødt skinn. Den er deretter besatt med metallpinner overalt for å gi den et veldig retro -utseende. Lommeboken er en stjele for prisen på grunn av det faktum at den er svært designerorientert.

8. Cutwork Designer lommebok for menn:

Cut work designer lommebok for menn

Få denne slående designer lommeboken til mannen din hvis han elsker rockestilen. Lommeboken er laget i skinn med en stjernekutt i midten av lommeboken. Lommeboken rommer opptil 12 kort enkelt og regninger også. Stjerneattraksjonen til denne lommeboken er metalllenkkjeden som er festet til lommeboken som kan festes til buksene.

9. belte stil designer lommebok for kvinner:

Belte Style Designer lommebok for kvinner

Rosa er den mest elskede fargen av kvinner, og denne nydelige rosa og kremfargede designerlommeboken for en kvinne er det beste kjøpet. Lommeboken har en beltestropp som lukker den og en metallsløyfe også. Dette gir det et veldig sofistikert utseende. Velg dette fantastiske stykket som din neste lommebok.

Designer lommebøker for menn og kvinner er de eksklusive trendy stilene som er veldig i stil nå. Designer lommebøker i skinn eller til og med polyuretan er laget med trykk eller metallvedlegg.