Att leva i ett tropiskt klimat har lärt oss en säker sak. Solen kan vara vår vän under vintrarna, men under hela året som omger vintern är solen verkligen en mäktig kraft som strömmar ner i strålen på oss, vilket ofta skapar ett problem som vi kallar garvning. Solbränna och svarta fläckar är ett vanligt klagomål när det gäller hudproblem, men det som följer med garvning och mörker i huden är ett allvarligt dilemma.

Ofta kan överexponering för UV -strålar leda till vissa hudsjukdomar om inte direkt hudcancer, vilket också är en möjlighet. Det är därför det är viktigt att du vet vad den kommersiella marknaden har att erbjuda dig för att hjälpa dig att lindra detta problem.

1. Lakme Sun Expert Uv + Fairness Lotion:

solskyddsmedel

Det som lockar med denna produkt är helt enkelt inte solskyddet utan faktiskt hudens hy också. Regelbunden användning kommer att ge dig en återfuktad mjuk texturerad hud medan SPF30 skulle ge dig den perfekta oljefria solskyddsupplevelsen. Denna kräm gynnar särskilt de torra till normala hudskönheterna.

2. Neutogena Pure And Free Liquid Daily Sunblock:

Solskyddsmedel 2

Tillverkad av naturliga ingredienser är detta ett bra val för din känsliga hud där den mäktiga SPF på 50 skulle ge en bitter bländning till solstrålarna som reflekterar det från ditt ansikte utan att absorbera någon UV -stråle medan den lätta vikten och oljefria vätskan kommer att hålla din ansiktet matt och polerat hela dagen.

3. Kaya Sensitive Sunscreen:

Solskyddsmedel 3

Kliniskt testad och stor hit med huden, denna kunniga produkt är hudvänlig och kommer inte att orsaka bitter irritation medan den tar hand om din känsliga hud. Den är förpackad med SPF15 och passar bra in i huden och kan även användas som primer eller som baslager för dina andra kosmetiska behov. Det kommer inte bara att ge dig ett skyddande lager utan också arbeta på din hud för att förnya den orsakade skadan.

4. L’Oreal Sublime Sun Sheer Protect solskyddsolja:

Solskyddsmedel 4

L’Oreal solskyddande solskyddsmedel är en perfekt lösning för en sommarmiddag eller en tung kontorsdag, och huden ger dig ett glansfritt skyddande lager som suger upp överflödig oljeproduktion medan SPF50 aldrig skulle låta det skadliga UV -strålar bryter mot skyddshöljet för att skada din hud.

5. L’Oreal Suncare Invisible Protect Clear Cool Lotion:

Solskyddsmedel 5

Här är ytterligare en träff från L’Oreales hus denna gång med grundlig återfuktning och fuktformler tillsammans med solskyddet som är svett- och vattenbeständigt och skulle skydda din mjuka hud som gör strukturen desto mer satin mjuk och behaglig. Blandat med antioxidanter som druvkärnsolja och vitamin E, kommer denna produkt med en SPF50.

6. Clinique Super City Block Oil Free Daily Face Protector Bredt spektrum:

Solskyddsmedel 6

Den professionella inkapslingen av Clinique skyddar dig mot akne och rodnad som orsakas av solbränna och solbränning och innehåller ett brett spektrum som tar hand om solskyddsskyddet samtidigt som du väljer en hudcellsbehandling som förbättrar hudcellernas struktur och kvalitet..

7. CeraVe brett spektrum:

Solskyddskräm 7

Niacinamiden i denna produkt är en cocktail av de viktigaste komplexen och hjälper till vid produktion av Ceramider som återställer och förnyar eventuella hudskador genom att arbeta på mycket cellulär nivå medan Hyaluronsyra behåller och erövrar den naturliga fukten för att hålla ditt ansikte hydrerat och återfuktat hela veckan lång.

8. Jergens Natural Glow And Protect Daily Moisturizer:

Solskyddskräm 8

Detta är en daglig kräm speciellt framtagen för den hudtyp som redan har skadats av solbränningen. Denna produkt arbetar med de mörka fläckarna och återfår hudens vitalitet. Den levereras med SPF20 som ger utmärkt solskydd.