Smycken har alltid varit kvinnors bästa vän. Varje kvinna gillar att pryda sig själv med de unika smyckedesignerna. När vi pratar om de unika och bäst designade smyckena, smycken, då är det enda vi tänker på att Kundan Jewelry -föremålen. Traditionella kundans smycken är mycket populära på grund av dess etniska och kungliga utseende. Maang Tikka är en av de viktigaste prydnaderna i smyckeskollektionen eftersom den placeras direkt på huvudet på en kvinna. Kundan Maang tikka är mycket populär bland kvinnorna eftersom det ger ett kungligt utseende till kvinnan.

Kundan Tikka smyckedesigner:

Maang tikka kan vara den sista touchen till din outfit och hjälper dig att göra det stiluttalande som du vill göra. Här är de 9 bästa Kundan Maang Tikka -designerna som körs med mode.

1. Crescent Kundan Maang Tikka:

Crescent Kundan Maang Tikka

Om det talas om kungligheter i indisk brudutseende kan ingen förneka användningen av kundans smycken. Den perfekta halvmåneformade kundan maang tikka som har ett kundanarbete med den enkla pärldroppen vid halvmånens slutpunkt. Det är en perfekt tikka för de damer som vill ha en lätt maang tikka på pannan.

2. Stone Studded Kundan Maang Tikka:

Stone Studded Kundan Maang Tikka

Stone Studded Maang tikkas är mycket heta i trenden i kategorin kundan tikka -design, eftersom de finns i många mönster och stilar. Man kan hitta en annan färg på sten och kristaller beroende på deras kläder. De vackra klara Stone Studded kundan tikka smyckena ger dig en perfekt överklagande vid dina sociala tillfällen.

3. Kundan Pearl Maang Tikka:

Kundan Pearl Maang Tikka

Pearl maang tikkas är perfekta för alla tillfällen. Du kan kombinera det med dina traditionella kläder och du kommer att visa en ny stil. Denna fantastiska pearl maang tikka kundan kan förvandla dig till en graciös och snygg diva.

4. Kundan Matha Patti:

Kundan Matha Patti

Kundan Matha Patti består av tvåsidiga kedjor som hänger under kvinnans hårfäste. Mittkedjan leder till hänget som faller i mitten av en kvinna. Detta är mycket kapabelt att uppmärksamma ditt ansikte när det ligger i kvinnans ansikte. Om du vill ge dig en kunglig kvinna och vill göra din dag minnesvärd, kan denna kundan matha patti fungera bäst för dig.

5. Blommig Kundan Maang Tikka:

Blommig Kundan Maang Tikka

Blommans utseende och former är mycket populära bland Kundan tikka smycken. Den blommiga Kundan Maang tikka designad med stenarna kan vara en signatur av din egen stil. Att para ihop det med andra blommiga smycken kan göra dig till en kvinna för dagen.

6. Double Moon Kundan Maang Tikka:

Double Moon Kundan Maang Tikka

Dubbelmånen maang tikka kundan är gjord för en kvinna som älskar det på två sätt. Som det kommer med de två halvmåneformade som sitter graciöst på huvudet på en kvinna. Den vackra dubbelmånen tikka kan fånga ögonen på de människor som kommer att älska att uppskatta dess skönhet.

7. Hängande stil Kundan Maang Tikka:

Hängande stil Kundan Maang Tikka

Den hängande kundan tikka -designen är ett mångsidigt val som kan kombineras med vilken klänning som helst. Det stenbäddade hänget med en tårfallande rosa pärla ger dig ett kungligt uttalande som kan ge dig en högklassig touch av en modern indisk kvinna.

8. Stor Kundan Maang Tikka:

Stor Kundan Maang Tikka

Den stora kundan maang tikka kan göra ett snabbt unikt stiluttalande. Detta stora kundan-huvudstycke kan hjälpa dig att göra en show-stoppare av showen. Men det är en sak med den här tikka är att den mest passar med de stora och breda ansiktena, om du har ett litet ansikte föreslår vi att du går för de andra.

9. Kundan Borla Maang Tikka:

Kundan Borla Maang Tikka

Få en gnistrande look med denna vackra runda formade borla maang tikka prydd med pärlpärlor och dubbade stenar. Den fantastiska Kundan borla gör en kvinnas look chic och glamorös. Du kan också gömma kedjan under håret för att framhäva skönheten i borla ensam.

Ingen kan föreställa sig en bild av den indiska bruden utan en maang tikka. En maang tikka är en integrerad prydnad för de indiska brudsmyckena. Idag finns maang tikkas i olika stilar och mönster som kan jazz upp ditt traditionella utseende. Denna vackra prydnad för din panna lägger till en touch av kunglighet och elegans till ditt utseende. Perfekt matchning av Maang tikka med de etniska dräkterna som lehenga och saree, kan lägga till en glamorös tilltalande till din personlighet. Så förstär dig själv för ditt speciella tillfälle med dessa Kundan maang tikka -mönster och låt dig ge dig själv ett fantastiskt utseende.