Maang Tikka er en integrert del av bryllupssmykker. Det har en stor betydning og betydning. Det er et tilbehør som gir eleganse til brudeutseende. For tiden har bruder et enormt utvalg av maang tikka som hun kan ha på seg på den store dagen. Det er et vakkert ornament som utvikler seg i stiler og design. Maang Tikka betegner foreningen av to sjeler gjennom ekteskap. Anhenget til maang tikka faller på et punkt der det antas at ‘ajna chakra’ er plassert som et symbol på en hellig forening av brud og brudgom.

Tradisjonell og vakker Maang Tikka med kjedesign for kvinner i trend:

La oss måtte se på de 9 beste designene av maang tikka med kjede.

1. Chand Maang Tikka:

Chand maang tikka

Dette er fantastisk maand tikka i chand -stil med kjede. En rund måne -lignende form er gitt til anhenget, og det henger en rød stein med dråpeform. På tikka -kjeden er det tre blomstermønstre. Mange runde diamanter er festet på tikka.

2. Borla Maang Tikka:

Borla Maang Tikka

Dette er en fantastisk maang tikka -kjede med anheng i borla -stil. Det er en rund ball dekorert med fargerike steiner. Det er en hvit stor stein i mellom. Deretter er det en serie med runde fargerike og hvite steiner. Liten hvit perleserie er dekket midt på ballen.

3. Stone Maang Tikka:

Stone maang tikka

Denne tikka -hodekjeden lyser med en pæreformet hvit diamant på hodet. Denne pæreformede diamanten er dekket med gull. Det er rund lenkkjede med små perler i intervall. Kjedet er veldig tynt. Denne diamanten glitrer og merkes av hvert øye.

4. enkelt streng Maang Tikka:

Enkelt streng Maang Tikka

Denne maang tikka med kjede har en enkelt snor i stein. Det er også to enkeltstrenger som går på begge sider. Det er hvit falsk stein preget i denne snoren. Anhenget er stort og det henger tre store rivesteiner i grønn og rosa farge.

5. Dobbelt streng Maang Tikka:

Dobbelt streng Maang Tikka

Dette er så vakker tikka -kjede med dobbel streng. På midterkjeden er det to blomsterdesigner med blomster. På begge sider er det to strenger av stein som lag. Det er en rund formet anheng med stor oval form hvit stein. Denne store steinen er dekket med en rekke små steiner.

6. Flere strenger Maang Tikka:

Flere strenger Maang Tikka

Denne brude maang tikka -kjeden ser nydelig ut og gir et komplett utseende. Det er fire lagstrenger på begge sider. Et blomstermønster i stein er preget i mellom. Anhenget faller til midten av øyet. I mellom er det grønn farge stein. Hele tikka ser eksepsjonell ut.

7. Gull Maang Tikka:

Gull maang tikka

Denne tikka hodekjeden er i gull med et rundt anheng. En veldig fin design er laget på gull anheng. Det er grønn og rosa farge stein og to vakre perler som henger. Det ene anhenget er stort med rund form og det andre er lite med oval form. En rund lenkkjede har et lite blomstermønster.

8. Maang Tikka uten kjede:

Maang tikka uten kjede

Dette er moderne maang tikka uten kjede. I dette er det bare anhenget der på pannen. Anhenget har rivende design med tre strenger som henger. Det er hvite små diamanter festet på anhenget som skinner. Tikka ser fancy og hyggelig ut.

9. Utførlig Maang Tikka:

Utførlig maang tikka

Dette er så attraktiv maang tikka med kjede. Det er en bred snor på begge sider. Et nydelig anheng henger på pannen. Dette gir et utførlig utseende til en brud. En brud ser så delikat ut i denne store maang tikkaen. Denne tikka i stor størrelse fanger oppmerksomhet hos mennesker.

Maang tikka er en uatskillelig del av smykker til en brud. Maang tikka kan brukes selv på andre funksjoner, forutsatt at den skal være liten og delikat. Solah shringar er ufullstendig uten maang tikka. Det gir en etnisk personlighet til damen. Dette tilbehøret gir en plutselig forvandling til ansikt fra enkelhet til fortryllende.