Big maang tikka er et overdimensjonert anheng med hårlinje og noen ganger også med sidestrenger. Noen ganger dekker anhenget halvparten av pannen din og noen ganger hele. Big maang tikka er for damer med stor panne. Det passer dem godt. Big maang tikka ser spesielt flott ut med åpent hår. Oversize tikka fanger oppmerksomheten til folk og gir deg et dristig utseende. Anheng i stor størrelse i tikka har blitt brukt av damer siden antikken. Muslimske damer har fantasi om å ha på seg stor maang tikka.

Tradisjonelle og stilige Maang Tikka -design i stor størrelse:

La oss måtte se topp 9 store maang tikka -design for kvinner i trend.

1. Multi Color Big Maang Tikka:

Flerfarget Big Maang Tikka

Denne store maang tikka har anheng av flerfargede steiner. Det er et rundt anheng i gyllen farge med rød og grønn farge. På undersiden av anhenget er det festet noen små perler, og under henger det små perler av hvitt og blått. Dette anhenget dekker hele pannen.

2. Big Crescent Drop Maang Tikka:

Stor halvmåne drop maang tikka

Dette store tikka-smykket har halvmånedesign festet med hvite steiner i pæreform. Nedenfor hvit stein henger det runde perler. Anhenget er forbundet med blomsterdesign i stein, og det er hengende pæreformet stein med blomst.

3. Stor avrundet Maang Tikka:

Stor avrundet maang tikka

Det er en stor rund maang tikka med fint strukturerte design på anheng. Det er en stor rund grønn stein i midten av anhenget, og en rød stein er festet under anhenget. Dette runde anhenget ser ekstremt nydelig ut med røde og grønne steiner.

4. Big Maang Tikka med Pearl Strings:

Big Maang Tikka med Pearl Strings

Dette er vakker maang tikka for stor panne. Brosjyren har et blomsterdesign med diamant preget. En stor perleformet perle henger under anhenget. På begge sider av anhenget festes tre lag med perler med håret ditt.

5. Big Crystal Dangle Maang Tikka:

Stor krystall dingle maang tikka

Denne store maang tikkaen har fantastiske design med diamanter. Det er et blomsterdesign -anheng preget med store krystalldiamanter. Under anhenget henger en stor krystall. Tre linjer med krystallstein er festet på begge sider av anhenget. Krystallsteiner skinner som ekte diamant.

6. Stor Maang Tikka med blomsterkunst:

Stor Maang Tikka med blomsterkunst

Dette er nydelig maang tikka med blomstermønster av papir. Denne maang tikka -designen er unik, og den har tre perleringer med rosa perle i mellom og hvit på begge sider. De små linjene med hvite og rosa perler henger på alternativ måte.

7. Big Diamond & Pearl Maang Tikka:

Big Diamond & amp; Pearl maang tikka

Dette er en ganske stor rund maang tikka med diamanter og perler festet. På dette runde anhenget er det utført forskjellige diamantarbeider for å dekorere designet. Det er en stor perle mellom anhenget og få perler henger under anhenget. Det er en veldig tynn hårlinjekjede.

8. Stor nydelig Maang Tikka:

Stor nydelig maang tikka

Det er kundan arbeid stor maang tikka med stor stein. Det er en stor trekantet stein i midten som dekker med liten trekantformet stein. Det er tre rivesteiner under anhenget. På begge sider er det en linje med perlesnor og hårlinjen inneholder perler i liten størrelse.

9. Stor Maang Tikka med flere hårlinjer:

Stor Maang Tikka med flere hårlinjer

Denne maang tikka for stor panne inneholder flere strenger med perlehårslinje. Det er et stort diamantbelagt anheng med en stor perle i mellom. De flere perlestrengene er høydepunktet i denne maang tikkaen. Perler skinner mer enn diamanter.

Big maang tikka er alltid kjent og i trend. Dette gir deg et søtt og søtt utseende. Bare store maang tikka er nok for ansiktssmykker. Du trenger ikke annet ansiktstilbehør. Det er så mye variasjon i store maang tikka -design. Men det vanlige i alt er bruken av diamant og perle. Den dekker de fantastiske designene med sitt eviggrønne skinn. Både diamanter og perler er elsket av damer.