Maang tikka er et av de mest nødvendige smykkene for at en brud skal se vakker ut i bryllupet hennes. Maang tikka laget av en kjede med snare mot den ene siden og et anheng på den andre. Det taler til en endelig forening. Ikke bare bruden, men også brudevennene eller noen andre maang tikka gir glamour og stil til utseendet. Det symboliserer kvinnelighet, feminine krefter og besittelse av den intuitive naturen som utelukkende hennes. Misforståelsen må oppklares for maang tikka at det ikke bare er brudesmykker; den kan bæres i enhver bryllupsfest eller en tradisjonell anledning.

Maang Tikka smykkedesign for rundt ansikt:

Det er så mange forskjellige typer maang tikka, men det ser vakrere ut med riktig ansiktsform. Hvis ansiktet er rundt må man legge til lengde. Her er noen maang tikka for rund form.

1. Liten hengende stil Maang Tikka for rundt ansikt:

Liten hengende stil Maang Tikka for rundt ansikt

Denne maang tikka gir et elegant utseende etter et rundt ansikt, da de ikke får ansiktet til å se tungt ut. Enkeltstrengede tikkas kan se konservative ut, men det gir et elegant og fasjonabelt utseende. Den har et stort utvalg av design fra fancy farget stein -tikkas til perlehenging.

2. Jhoomar eller Passa Maang Tikka:

Jhoomar eller Passa Maang Tikk

Jhoomar eller passa er det tradisjonelle ornamentet til en muslimsk brud. Denne biten maang tikka holder tett venstre halvdel av pannen. I dag er den også slitt i tillegg til den vanlige som faller i fokus på pannen. Den kommer i forskjellige design som vifteform, trekantet design, rund stil etc. Det gir en kongelig appell til brudens utseende.

3. One-Teir Matha Pattis Maang Tikka:

One-Teir Matha Pattis Maang Tikka

En annen stil med maang tikka er matha patti. Dette har flere lag på sidene som helt pryder brudens panne. Det er veldig slank i design og gir et veldig fantastisk utseende til det runde ansiktet. Man må være bevisst for å få det til å holde seg på plass ved å plassere antall pinner.

4. Borla Maang Tikka for Round Face:

Borla maang tikka for rundt ansikt

Maang tikka i borla -stil får en til å se elegant og glamorøs ut. Formen ligner jujube -frukt som den stammer navnet fra. Det er en rund maang tikka som vanligvis er laget med perler, steiner, rubiner, krystaller, etc. Det ser flott ut når hårskillet er gjort nøyaktig fra midten av hodet.

5. Chand Maang Tikka for rund ansiktsform:

Chand Maang Tikka for rund ansiktsform

Dette er et eksemplarisk design som har vært en vanlig mest elsket i lang tid. Den er perfekt for rund form da den dekker et lite område av pannen. Det er et rundt tikka -smykke som vanligvis har vakre perle- og polki -aksenter som legger til eleganse. I en tynn gullgraf av en halvmåne er denne kundanlignende perlene innfelt med dinglende perler. Den tynne kjeden sikrer at fokus ligger på denne fantastiske tikkaen.

6. Crescent Maang Tikka:

Halvmåne Maang Tikka

Halvmånen maang tikka er vakkert enkel med kundan eller steinarbeid og satt i gylden halvmåne. Det er også lett og gir et lett utseende perfekt for et rundt ansikt.

7. Hairline Hugger Maang Tikka:

Hairline hugger maang tikka

Hårfeste hugger er slitt høyere enn vanlig, bare kysser håret. Hovedkjeden, som fører til anhenget, kan falle sammen med delen i håret. Denne maang tikka innrammer ansiktet og trekker oppmerksomheten til øynene og ansiktstrekkene.

8. Kundan Maang Tikka:

Kundan Maang Tikka

Kundan -arbeidet er tradisjonelt for solah shringaar. Denne vakre maang tikka er skorpet med uslepne diamanter satt i kundan.

9. Mughal Maang Tikka:

Mughal Maang Tikka

Den majestetiske Mughal -oppvokste maang tikka fra de talentfulle hendene til en gudbegavet designer har et intrikat design besatt med polki og prikker, og ser perfekt ut like under dupattaen som dekker hodet.

Maang tikka er et vesentlig smykke som en kvinne bærer ved en spesiell anledning. Dette eldgamle tilbehøret forbedrer det generelle utseendet og gir en glamorøs, men stilig appell. De er rimelige og lett tilgjengelige.