Tycker du att det är svårt att träna för att platta ut ditt magefett? Det finns flera sätt på vilka du enkelt kan minska ditt magfett. Kost såväl som övningar spelar en viktig roll för att få en platt mage. Således har jag i denna skrivning undersökt några av de bästa tipsen för att få en platt mage hemma.

Tips för att platta ut din mage hemma Resultat visas på 2 dagar

Tips för att platta ut din mage hemma:

Låt oss se hur du plattar ut magen med enkla tekniker genom att följa dagligen.

1. Idealisk hållning:

Medan du kör, sitter, annars bara kommer upp på läkarmottagningen, kan du se att det finns tuggummi annars är det våt färg på stolens baksida, så du måste ta tag i dig själv som ett alternativ för att luta dig tillbaka. Håll axelbladen nere såväl som bak, lyft buken, plus bild sticka ihop din bröstkorg tillsammans plus i.

2. Undvik alkohol:

Ett glas vin till varje måltid kan vara en del av anledningen till att dina jeans också är tighta. Överdriven alkoholkonsumtion kan höja kortisolnivåerna, överföra fett utan dröjsmål till magen.

3. Skär ner på salt:

Över salt kommer du att hålla mer vätska, vilket bidrar till ett svullet utseende och ytterligare vattenvikt.

4. Drick pepparmyntste:

Det är inget misstag att många restauranger presenterar diners pepparmyntsgodis efter maten – pepparmynta är en matsmältningshjälp. Förbered ett pepparmyntste annars lägg i pepparmyntsblad till vatten eller annat grönt te.

5. Ät mer fiber:

Avsedd för varje 10 gram fiber du konsumerar dagligen, kommer din mage att bära cirka 4 procent mindre fett. Lyckligtvis finns det trevligare vanor för att öka din fiber än att skrapa ner en låda med kli: 2 äpplen, en halv kopp pintobönor, 1 kronärtskocka och annars kommer 2 koppar broccoli att erbjuda dig 10 gram magen plattande fiber varje.

6. Inkludera ingefära:

Ingefära hjälper till att tysta din mag -tarmkanal plus kan hjälpa till att minska uppblåsthet. Lägg i ett antal färsk, riv ingefära till ditt gröna te annars koka ett antal hackade bitar av roten för att bygga ingefära te.

7. Färgade grönsaker:

Grönsaker är rika på mineraler plus låga kalorier som används fullt ut för att platta ut magen. Grönsaker som kål, tomater, broccoli, spenat, ärtor och bönor är alla rika på mineraler och har inget fettinnehåll i dem. Som ett alternativ till att laga grönsaker med mycket olja plus kryddor, gå till stekgrönsaker med lite olivolja annars solrosolja.

8. Kryddig citrusfrukter:

Frukter som liknar apelsin, kiwi, citron, mandarin, färska limefrukter fungerar som enastående fettförbrännare. Citrusfrukter är rika på C -vitamin som ökar ämnesomsättningen och bränner fett snabbare jämfört med ytterligare frukter. När du väl har fastställt en viktminskningsregel äter du citrusfrukter av många andra fettförbränande frukter som äpple, vindruvor, vattenmelon och jordgubbar för snabba resultat.

9. Push-up Walkout:

Hämta dig på marken i ett push-up-läge och lägg händerna så att de är 2 tum bredare än dina axlar. Håll fötterna på plats, rusa händerna så långt det är troligt och gå sedan bakåt. Utför 10-12 reps. för ytterligare utmaning kan du höja ett ben tidigare än du tar ut händerna plus rygg.

10. Klätterrep:

Sitt ner med benen omfattande framför dig plus dina fötter körda ut i ett V -läge. Summit tårna. Dela dina kärnmuskler och förvandla din ryggrad till en C-kurva. Lyft upp armarna och flytta dem sedan om du vandrade ett rep som lutade något för varje räckvidd. Utför 20 räckvidd med varje arm.

11. Jordnötssmör:

Enstaka portion jordnötssmör har 2 gram fiber samt 8 gram protein, på toppen av enomättade fettsyror i magen. Involvera jordnötssmör i din kost för att få en platt mage hemma.

Sammanfattningsvis kan det finnas många sätt att platta ut magen men det bästa sättet att platta ut magen är att följa våra ovanstående tips eftersom de är naturliga och friska.