Vill du förlora magefett på 3 dagar? Är det verkligen ett uppnåeligt mål? I en värld som kräver omedelbara resultat i allt, inklusive viktminskning, verkar ingenting vara omöjligt. Att göra enkla livsstilsförändringar kan hjälpa dig att uppnå en plattare mage och en smalare midja.

Magen fett kallas också Visceral fett, som utvecklas i bukregionen på grund av fettavlagringar. Detta leder till en kruka mage, när kan orsaka dig förlägenhet och förstöra din struktur. Ab -fett kan också vara farligt för din hälsa i längden. I den här artikeln kommer vi att guida om hur du gör enkla livsstilar hemma kan ge dig snabba resultat på tre dagar.

Förlora magefett på 3 dagar

Hur man minskar magefett på 3 dagar?

Här har vi listat några bästa tips för att hjälpa dig att förlora magefett naturligt på 3 dagar. Låt oss ta en titt på dem.

1. Utför kaloriförbränningsövningar:

Att komma in i en intensiv fysisk träning är ett viktigt steg för att nå dina mål. Anta vilken träningsform som helst kan öka din ämnesomsättning och påskynda matsmältningen och fettförbränningen. Detta kan hjälpa till effektivt utnyttjande av kalorier som hindrar dem från att ackumuleras som nedre magen fett. En kombination av cardio, vikter, Pilates etc. rekommenderas starkt för att ta bort och minska fettavlagringar.

magefett

2. Håll dig hydrerad:

Att dricka mycket vatten kan inte bara hålla din hydratiserade utan också hjälpa dig att bli av med tarmfett. Studier tyder på att konsumtion av mycket vatten kan öka energianvändningen på grund av dess termogena effekt (1). Vatten kan också få dig att känna dig mätt längre och minska ditt matintag. Det kan också lindra maguppblåsthet som är ansvarig för att din mage ser stor ut. (2)

3. Undvik kalorimat:

Livsmedel som kakor, chips, kakor plus godis som är kaloririka och näringsfattiga måste strikt undvikas. Dessa livsmedel är svåra att bryta, även med träning och tar lång tid att bli smälta. Dessutom kan socker och fettsyror i dessa livsmedel hamna i buken. Håll dig till en hälsosam kost utan dessa skadliga medel

4. Räkna dina kalorier:

Håll koll på hur många kalorier du konsumerar. Begränsa det till 1200 kalorier per dag eller enligt ditt BMI. Håll dig till en hälsosam kostplan och notera värdena för varje portion. Du kan använda vissa smarta appar på din telefon för att räkna åt dig!

magfett på 3 dagar

5. Mindre måltider för större resultat:

Det finns ett påstående om att äta mindre måltider är bättre för fettförlust i magen än att äta tre stora måltider. Att äta 6 portionskontrollmåltider är kopplat till bättre matsmältning och förbättrad metabolism. Detta har dock inget stödjande bevis och är bara baserat på en individs erfarenheter.

6. Konsumera livsmedel med hög fiber:

Att konsumera livsmedel med stora mängder lösliga kostfiber är känt för att minska fett i magen (2). Planera för en måltid som består av livsmedel som havregryn, äpplen, citrusfrukter som citron, bär, fullkorn etc., de håller inte bara dina hungerkänslor i schack, utan har också en bantningseffekt på magen.

7. Inkludera ägg och lax:

Om du är en icke-vegetarian, inklusive lax och ägg i din kost kan trimma ditt magfett. Båda innehåller mycket proteiner och låga kolhydrater. De är också bra källor till vitamin-D som spelar en viktig roll för aptitkontroll och förbränning av fettceller.

8. Få sömn av god kvalitet:

Studier tyder på att sömn är direkt associerad med kroppsvikt. När du inte sover tillräckligt blir hela systemet förvrängt och påverkar din ämnesomsättning negativt. Det är därför experter ägnar sig åt en god 7-9 timmars kvalitetssömn för att förhindra stressrelaterat ätande och dålig matsmältning.

Även om dessa tips kan främja god hälsa och tonad buk, är deras effektivitet för att förlora magefett på 3 dagar inte säkert. Det rekommenderas inte heller att förvänta sig plötsliga förändringar i kroppen, vilket också är opraktiskt och farligt. Så fortsätt att ta små steg varje dag och sikta på en passform och en aktiv kropp. Under processen kommer du också att få en platt mage som du alltid velat ha!