Synes du det er vanskelig å trene for å flate ut magefettet ditt? Det er flere måter du enkelt kan redusere magefettet på. Kosthold og øvelser spiller en viktig rolle for å få en flat mage. I denne oppskriften har jeg derfor utforsket noen av de beste tipsene for å få en flat mage hjemme.

Tips for å flate ut magen din hjemme vises på to dager

Tips for å flate ut magen hjemme:

La oss se hvordan du kan flate magen din med enkle teknikker ved å følge daglig.

1. Ideell holdning:

Mens du kjører, sitter, ellers bare kommer opp på legekontoret, kan du se for deg at det er tyggegummi som ellers er våt maling på baksiden av stolen, så du må gripe deg opp som et alternativ for å lene deg tilbake. Hold skulderbladene nede såvel som ryggen, bukene løftet, pluss bildet som strikk brystkassen fysisk sammen.

2. Unngå alkohol:

Et glass vin til hvert måltid kan være en av grunnene til at jeansen din også er stram. Overdreven drikking av alkohol kan løfte kortisolnivået, overføre fett uten forsinkelse til magen.

3. Kutt ned på salt:

I overkant av salt vil du bygge mer væske, noe som bidrar til et hovent utseende og ekstra vannvekt.

4. Drikk peppermynte:

Det er ingen feil at mange restauranter presenterer spisesteder med peppermyntegodteri etter måltidene – peppermynte er en fordøyelseshjelp. Forbered en peppermynte te, ellers legg i peppermynteblader til vann eller annen grønn te.

5. Spis mer fiber:

Beregnet for hver 10 gram fiber du bruker daglig, vil magen ha omtrent 4 prosent mindre fett. Heldigvis er det flere hyggelige vaner for å øke fiberen din enn å tørke ned en eske med kli -flak: 2 epler, en halv kopp pintobønner, 1 artisjokk og ellers vil 2 kopper brokkoli tilby deg 10 gram mage -flatende fiber hver.

6. Inkluder ingefær:

Ingefær hjelper til med å dempe mage -tarmkanalen pluss, kan bidra til å redusere oppblåsthet. Ha i en rekke ferske, riv ingefær til grønn te, ellers koker du et antall kuttstykker av roten for å bygge ingefærte.

7. Fargede grønnsaker:

Grønnsaker er rike på mineraler pluss lavt på kalorier som brukes fullt ut for å flate magen. Grønnsaker som kål, tomater, brokkoli, spinat, erter og bønner er alle rike på mineraler og har ingen fettstoffer i seg. Som et alternativ til å lage grønnsaker med mye olje pluss krydder, gå for stekegrønnsaker med litt oliven, ellers solsikkeolje.

8. Krydret sitrusfrukter:

Frukt som ligner på appelsin, kiwi, sitron, mandarin, friske limefrugter fungerer som enestående fettforbrennere. Sitrusfrukter er rike på vitamin C, noe som øker stoffskiftet og brenner fett raskere sammenlignet med ekstra frukt. Når du har etablert en vekttapregel, kan du spise sitrusfrukter av mange andre fettforbrenning som ligner på eple, druer, vannmelon og jordbær for raske resultater.

9. Push-up Walkout:

Få på bakken i en push-up posisjon og legg hendene slik at de er 2 tommer bredere enn skuldrene. Hold føttene på plass, takt hendene så langt unna som mulig, og gå deretter bakover. Utfør 10-12 reps. for ytterligere utfordring, kan du heve et ben tidligere enn du tar hendene ut pluss tilbake.

10. Klatretau:

Sett deg ned med bena omfattende foran deg pluss føttene kjørt ut i en V -posisjon. Topp tærne. Behandle kjernemuskulaturen og vri ryggraden til en C-kurve. Ta opp armene og skift dem siden hvis du gikk et tau som skråner litt for hver rekkevidde. Utfør 20 rekkevidder for hver arm.

11. Peanøttsmør:

En porsjon peanøttsmør har 2 gram fiber samt 8 gram protein, på toppen av magen-busting enumettede fettsyrer. Involver peanøttsmør i kostholdet ditt for å få en flat mage hjemme.

Avslutningsvis kan det være mange måter å flatere magen på, men den beste måten å flatere magen på er å følge tipsene ovenfor, siden de er naturlige og sunne.