Vil du bli kvitt det sta magefettet? Fettakkumuleringen i kroppen er av forskjellige typer. Noen er rundt musklene og kalles intramuskulært fett, noen er i midten av kroppen, rundt de forskjellige organene og er kjent som visceralt fett. Fettet som ligger under huden kalles subkutant fett. Dette er det mest gjenstridige fettet, og du må gjøre mange ting for å bli kvitt det. Den bitre virkeligheten er at du ikke kan redusere magefettet gjennom slanking alene.

Faktisk kan det å spise mindre og trene mer føre til at de fete områdene blir tykkere. I de fleste tilfeller, hvis du vil redusere fett ved å gå på dietter, er det stor mulighet for å gå opp i vekt igjen når du er tilbake til normalt kosthold. Du må også gjøre noen øvelser.

sta magefett

Hvordan bli kvitt sta magefett:

Trinn 1- Reguler og sykle dietten:

Du må slutte å spise mindre. Du må sykle dietten på en slik måte at matinntaket blir gjort oftere. Og du bør konsultere en diettist eller ernæringsfysiolog og lage et komplett matdiagram for deg.

Det sykliske kostholdet bør følge et bestemt regime der du vil ha en periode med mindre fôr og trening med en alternativ periode med mer mat og trening. Treningstypen vil også variere i begge tilfellene. Dette vil forbedre fettforbrenningen og bygge muskler. Denne sykliske dietten vil beskytte deg mot å bli klumpete eller for tynn.

Trinn 2- Fasted Workout Regime:

Når kroppen din er i fastende tilstand, er insulinet også på grunnlinjenivå, og kroppen er avhengig av den lagrede energien. Det tar rundt fire til fem timer for et moderat måltid å komme inn i denne tilstanden.

Så, etter å ha gitt et mellomrom på fire til fem timer, hvis du trener, vil fettprosedyren økes. Vekttrening i staten er også veldig effektivt. Når du er i fastende tilstand, blir blodstrømmen i mageområdet også forbedret. Så fettmobilisering øker, noe som resulterer i at det går ned noen få kilo. Om morgenen har kroppen din maksimal evne til å forbrenne fett. Så hvis du kan gjøre treningsprogrammet om morgenen, ville det fungere best.

Trinn 3- Inntak av koffein:

Selv om det kan høres litt sært ut, men forskning har vist at inntak av koffein før et treningsregime resulterer i høyere fettmobilisering. Så, før du trener, kan du ta en kopp kaffe. Imidlertid bør mengden koffeininntak være på ditt toleransenivå.

Å følge disse tipsene fra ekspertene vil sikkert hjelpe deg med å miste det gjenstridige magefettet. Sammen med disse tre grunnleggende tipsene må du få nok søvn og hvile. I gjennomsnitt er det nødvendig med seks til åtte timers søvn for at hver voksen person skal få kroppen til å fortsette. Du bør også innta minst åtte til ti glass vann for å øke metabolismen. Start i dag for å få en flatere mage i løpet av måneder!