Hver kvinne vil ha god mascara for vanlig og festtid. Det er forskjellige selskaper som tilbyr forskjellige typer varianter av dette.

Hvis du fortsatt ikke kunne bestemme hvilket som passer ditt budsjett og behov, kan du sjekke ut vår topp 15 Mascara -liste.

1. Million Lashes- Av L’Oreal Paris:

Million Lashes Av L Oreal Paris

Dette er en veldig populær variant blant mange kvinner. Imidlertid sies det at det blir klumpete for fort, og derfor kan noen kvinner synes det er vanskelig å bruke det lenge. Så å lagre dette for minimalt eller festbruk er ikke et alternativ. Du må bruke denne regelmessig slik at du kan fullføre flasken før den tørker. Dette vil koste deg 799 INR til 1000 INR omtrent for 9,2 ml flaske.

2. Lotus Herbals Botanical Max Lash:

Lotus Herbals Botanical Max Lash

Dette er for de som liker naturlige ekstrakter. Dette er heller ikke så kostbart, og heller ikke effektene er ekstremt gode. For daglig bruk kan du imidlertid prøve dette. Dette er ganske rimelig og kommer med botaniske ekstrakter. Det er et rør på 4 g, og du må betale omtrent 250 INR til 300 INR for dette ca..

3. Amara Natural Mascara:

Amara Natural Mascara

Dette er et nytt lanseringsselskap. Prisklassen er knyttet til høy kvalitet. Dette er et 3,8 g rør og kommer for rundt 700 INR til 800 INR ca. Dette gir intens svart nyanse og kan være godt å prøve.

4. Lash Architect 4D- Av L’Oreal Paris:

Lash Architect 4D Av L Oreal Paris

Dette sies å gi en 4D -effekt når du bruker den. Du kan bruke dette til fester. Dette kan være bra for vanlig daglig bruk samtidig. Dette er kostbart og koster rundt 750 INR til 1000 INR omtrent for et 10,5 ml rør.

5. Volum Express Colossal Black (vanntett og vaskbar) – Av Maybelline:

Volum express kolossal svart

Dette er et rimelig utvalg, og dette er et must -kjøp for vanlig bruk for mange kvinner. Dette kommer for en 10 ml flaske til en pris på omtrent 300 til 400 INR ca. Sammen med det er det også andre varianter. Noen sier at dette kan bli klumpete i løpet av kort tid, og andre er av den oppfatning at dette holder dem godt i ganske mange måneder. Når du vurderer prismarginen, er dette greit å kjøpe.

6. Konad ‘Night Girl:

Konad nattjente

Dette kommer til en rimelig pris, og du kan prøve dette. Applikatorbørsten er lang og gir ikke rot når den påføres. Børsten er også veldig myk. Dette koster omtrent 600 INR til 700 INR for et 8 ml rør.

7. Lakme Absolute Flutter Secrets Dramatic Eyes:

Lakme Absolute Flutter Secrets Dramatic Eyes

Denne serien har nesten blitt en favoritt blant flere kvinner over annonsene til Kareena Kapoor. Du kan prøve dette for en pris på 700 INR omtrent for en 8 ml flaske. Dette er et must -kjøp.

8. Colorbar Lash Illusion:

Colorbar vippe illusjon

Dette er en favoritt blant mange profesjonelle artister. Denne har en fin applikatorbørste som gjør den veldig enkel å bruke. Du kan prøve å kjøpe dette for en pris på bare 400 INR til 450 INR omtrent for en 4 ml flaske.

9. Profesjonell svart- Av Meylon Paris:

Profesjonell svart av Meylon Paris

Dette er en nylig lansert serie i India. Dette er bare 500 INR til 550 INR og burde ikke være vanskelig å kjøpe for en 7,5 ml flaske.

10. Black High Impact Curling- Av Clinique:

Svart High Impact Curling av Clinique

Dette er et meget dyrt utvalg og effektene er veldig gode. Du kan kjøpe denne 8 ml flasken til en pris på 2550 INR til 3000 INR ca. Hvis prismarginen ikke er et problem, er dette en må ha i samlingen din.

11. Konad Curling Mascara:

Konad Curling Mascara

Dette er en annen variant av Konad -serien som du kan prøve. Prisen er også i et moderat område på 11 ml for omtrent 600 INR. Denne har en lang applikator med fine børster som er bra for å gi fine sveiper og bedre påføring. Dette dekker tråder raskt med noen få slag.

12. Purestay- Av Lotus Herbals:

Purestay av Lotus Herbals

Det gode med dette er at den har en bøyd applikatorbørste. Dette bidrar til å gi bedre påføring uten å klumpe seg sammen. Dette kommer i en rimelig prismargin på 8 gram for omtrent 600 INR.

13. Stor & Curvy Black- By The Body Shop:

Stor & amp; Curvy Black By The Body Shop

Dette er et ganske kjent navn når det kommer til badekar. Prisen er kanskje ikke egnet for vanlige brukere som liker å holde disse under en viss margin på daglig budsjett. Hvis du vil at noe slikt skal bruke omtrent 900 INR til 1000 INR på en 10 ml flaske, kan du kjøpe dette og ha dette i samlingen din. Dette kan være bra for fester fordi dette har lang holdbarhet. Dette kommer med crèmes og kan være et problem å få det av med bare vann.

14. Shahlash Black – Av Shahnaz Hussain:

Shahlash Black av Shahnaz Hussain

Dette er en favoritt blant kvinner som liker disse under rimelig pris. Dette kommer for et 10 ml rør som koster rundt 500 INR ca. Dette er veldig bra for daglig bruk og gir også varig effekt. Dette klumper seg heller ikke lett, noe som er et problem med de fleste andre varianter. Dette er rimelig og må prøves.

15. Volume Glamour Max – Av Bourjois:

Volume Glamour Max av Bourjois

Dette er et svært høyt priset og velkjent utvalg. Dette er en favoritt blant mange kvinner. Dette kan være bra til fest. Applikatoren er bred og har fine børster som ikke gjør den klumpete når du bruker den. Noen kvinner synes imidlertid at dette tørker raskt inne i flasken. Derfor er det ikke et alternativ å oppbevare den og bare bruke den til tider. Hvis du vil kjøpe dette, bør du huske at du må fullføre flasken raskt før den tørker. Mengden er også ganske god, og den er omtrent 10 ml. Prisen kan imidlertid være et problem for vanlige brukere, da den kommer for rundt 900 INR til 1000 INR ca..