Många kvinnor gillar att experimentera med olika typer av utseende med olika nyanser av ögonskuggor. För dem är det billigare att köpa en hel uppsättning än att köpa enstaka fodral. Nedan visas de 15 bästa ögonskuggssatser som du kan köpa beroende på vilken typ av färger du vill ha.

Vackra ögonskuggssatser tillgängliga i Indien:

Låt oss hitta här med en sammanställd lista över ögonskuggssatser som verkligen kommer att förbättra ditt utseende.

1. E.L.F Eye and Lip kit Multicolor:

ögonskuggssatser

Detta säljs av det mycket kända företaget som är en favorit för många kvinnor. Detta är en måttligt prissatt uppsättning bestående av olika färger som du kan använda för att skapa olika stilar. Du kan bära den här för både dagtid och nattetid. Detta har nästan alla färger från pasteller till neoner som du kan behöva. Den har några av de olika mörka färgerna som kan användas för dämpad effekt. Dessa har mycket ljus skimmer som nästan inte syns. Detta kostar 2000 INR ungefär för 89,8 gram.

2. Maybelline Diamond Quad Shade- Kopparbrun:

Maybelline Diamond Quad Shade Kopparbrun

Denna innehåller 4 färger som nämns i namnet och den har mycket fina skimrar som ger en glänsande effekt. Du kan enkelt använda dessa eftersom de är mycket smidiga att applicera. Detta är måttligt prissatt till 500 INR för 2,5 gram.

3. Maybelline Diamond Quad Shade- Ocean Blue:

Maybelline Diamond Quad Shade Ocean Blue

Detta är ytterligare en uppsättning med fyra färger och den innehåller fyra blå nyanser. Du kan köpa detta för 500 INR ungefär för 2,5 gram.

4. Colorbar- Get The Look Makeup Kit:

Colorbar Get The Look Makeup Kit

Denna innehåller 2 rouge färger och 4 bakade färger. Du kan enkelt bära den här eftersom den har en liten spegel också och gör det enkelt att återanvända även när du är ute och handlar med dina vänner. Detta kostar ungefär 1500 INR till 1700 INR.

5. ADS Makeup Flerfärgat samlingsfodral A8199:

ADS Makeup Flerfärgat samlingsfodral A8199

Denna innehåller inte bara 24 vackra färger utan även rodnad, kompakta och läppfärger. Du kan använda detta för olika effekter, vare sig det är dagtid eller nattetid. Detta är också en bra festanvändning. När du vill köpa en singelkollektor som har mycket variation måste du köpa den här. Detta kostar endast 500 INR och är bra för nybörjare och för studenter.

6. Revlon Luminance Cream Shadow:

Revlon luminance Cream Shadow

Denna innehåller 4 färger och du kan välja någon av varianterna enligt din komfortförmåga. Detta kostar cirka 500 INR. Detta är bra för dagligt slitage och även för fest.

7. ADS Color Series Set A8324:

ADS Color Series Set A8324

Detta har 10 färger fall. Detta fodral kostar cirka 300 INR. Detta är bra för nybörjare, tonåringar och college flickor.

8. Oriflame Pure Color Set- Naken och grå:

Oriflame Pure Color Set Nude and Grey

Detta är en favoritsamling med 8 färger för många kvinnor. Du kan också prova deras andra varianter. Alla dessa är prissatta till 500 INR ungefär för 4,8 gram. Detta är bra och prisvärt och inte högt prissatt på fickan. Detta är också bra för regelbunden användning och festkläder.

9. Palett Color Fever 18 Colors:

Color Fever 18 Colors palett

Detta är ett måttligt prissatt sortiment och du kan få 18 färger som nästan räcker till alla typer av tillfällen. Du kan använda dessa för vanligt slitage och även för fest. Du kan skapa nästan alla typer av effekter med dessa. Detta är cirka 1000 INR.

10. Iman –Varm choklad 9951:

Iman Hot Chocolates 9951

Detta är ett nytt sortiment som nyligen lanserats. Det är ett litet fall med två färger och båda är i färgerna brunt och rostbrunt och mycket choklad. Det är en mycket omtyckt sak bland flera kvinnor. Du kan skapa dramatisk effekt med detta. Detta är prissatt till 2000 INR ungefär för 1,42 gram.

11. Revlon Custom Eyes Shadow- Metallic Chic:

Revlon Custom Eyes Shadow- Metallic Chic

Du kan försöka behålla detta i din samling om du vill ha något som kan ge dig olika typer av effekter, vare sig det är dagtid eller nattetid eller till och med för dagligt slitage. Det här fallet har en marinblå, gyllene, persika, grön och silverfärgad färg. Dessa ger dig nästan alla färger som du kan behöva för ljumma uppgångar. Detta är måttligt prissatt till 700 INR till 800 INR ungefär för 5,67 gram.

12. Loreal Paris Color Riche Le Palette – P2:

Loreal Paris Color Riche Le Palette P2

Detta är ett mycket omtyckt 4 -färgsfodral och du kan köpa detta för festtidseffekterna. Detta fodral innehåller 4 färger som en mörk svart, en brun, en gyllene och en ljusgrön. Detta är en mycket bra sak som du måste ha i din samling. Detta är ett 4 gram fodral och kostar 900 INR till 1000 INR

ungefär.

13. L’Oreal Paris Color Rich Le Palette- P3:

L Oreal Paris Color Rich Le Palette P3

Denna innehåller 4 färger som har mycket skimrande effekt på dem. Detta kan vara bra för att skapa ett drama och dessa kan kombineras med ett silverfoder. Denna innehåller två typer av kolsvart typ av färger, en ljus gyllene skimrande färg och en havsgrön färg. Designen är också mycket vacker och du kan köpa detta för 900 INR till 1000 INR ungefär för 4 gram.

14. Amara Cosmetics Tropical Fusion:

Amara Cosmetics Tropical Fusion

Detta är en 4 färger och det har färgerna som du kan se på bilden ovan. Dessa är en ljus rödbrun färg, en mossa fuktig grön färg, en blå färg och en persika rosa färg. Du kan köpa detta för att skapa nästan alla typer av effekter. Detta kan kombineras med silver eller gyllene för att skapa en mer funktionell effekt. Du kan köpa detta 11 gram fodral för cirka 1200 INR till 1500 INR.

15. Lotus Pure Stay Electric Glaze:

Lotus Pure Stay Electric Glaze

Detta är en mycket omtyckt och favorituppsättning för många kvinnor. Denna innehåller 4 glamorösa färger och dessa är nästan alla nödvändiga färger. Den har en rosa färg, en grönaktig färg, en violett färg och en ljus mauve färg för att skapa mycket drama och en mycket festlik stil. Detta är för 8 gram och priset är cirka 670 INR till 700 INR.