Lakme är ett sådant märke som har varit en del av den indiska marknaden i decennier nu. Varumärket har inte en eller två utan flera olika kategorier av kosmetika som alla är olika skapade och har unika komponenter samt förpackningar. Lakmes produkter är mycket älskade eftersom företaget skapar ett utbud av produkter som är prissatta till en sådan hastighet att även massorna har råd med det, så här tar vi en lakme makeup-produktkatalog som hjälper dig att lära dig mer om deras smink liksom andra hudvårdsprodukter.

Bästa Lakme Makeup -produkter tillgängliga i Indien:

Låt oss hitta de 25 bästa produktlistan över gamla och nya Lakme -produkter för skönhetsvård som finns tillgängliga i Indien.

1. Lakme Complexion Care Face CC Cream:

Lakme Complexion Care Face CC Cream

Som namnet antyder är Lakme Complexion Care en kräm som hjälper dig att korrigera din hy direkt såväl som över tid. Medan appliceringen av produkten omedelbart ger dig en jämn hudton så att din hud ser nästan perfekt ut, fungerar den också under din hud för att korrigera din ojämna ton.

 • Fördelar & Nackdelar: Kan användas dagligen istället för en foundation för låg till medelhög täckning.

2. LakmeEyeconic Kajal:

LakmeEyeconic Kajal

En kajal/kohl som kan hålla upp till 10 timmar utan att smeta eller bli lättare är LakmeEyeconic Kajal. Kajal kan användas på vattenlinjen eller som en ögonfodral för ögonen. Detta är en av de bästa lakme -produkterna som finns på marknaden.

 • Fördelar & Nackdelar: Det finns inga signifikanta konsekvenser eftersom detta är kliniskt testat.

3. Lakme Insta Liner Eyeliner:

Lakme Insta Liner Eyeliner

En eyeliner som finns i vilken kosmetikbutik som helst och kan köpas av de flesta på grund av dess mycket överkomliga priser är Lakme Insta Liner Eyeliner. Denna lilla flaska eyeliner ser väldigt ut som en nagellackflaska men innehåller tillräckligt med produkt för att hålla i månader.

 • Fördelar & Nackdelar: En bra flaska eyeliner som är prisvärd och ger en fin finish.

4. Lakme Peach Milk Moisturizer Body Lotion:

Lakme Peach Milk Moisturizer Body Lotion

En fuktighetskräm som inte bara håller huden återfuktad och återfuktad utan också låter den lukta som persikor är Lakme Peach Milk Moisturizer Body Lotion som är mycket känd på den indiska marknaden. Dess distinkta doft gör att den sticker ut från andra fuktkräm på marknaden.

 • Fördelar & Nackdelar: Har en mycket subtil persikodoft som inte är överväldigande.

5. Lakme Eyeconic Curling Mascara:

Lakme Eyeconic Curling Mascara

Om du letar efter en måttligt prissatt mascara som inte kostar dig mycket pengar och samtidigt gör gärningen är LakmeEyeconic Curling Mascara ett lämpligt alternativ för dig. Mascara hjälper till att få dina ögonfransar att se krökta och omfattande ut.

 • Fördelar & Nackdelar: En prisvärd mascara som lockar dina ögonfransar under appliceringen.

6. Lakme 9 till 5 Naturale Matte Sticks:

Lakme 9 till 5 Naturale Matte Sticks

Ett läppstift som är mer naturligt och mindre kemiskt, låter som ett skämt, eller hur? Tja, Lakme 9 till 5 Naturale Matte Sticks är inget skämt. Varor från det berömda lakme 9 till 5 -sortimentet är inte bara mest naturligt utan också matt.

 • Fördelar & Nackdelar: Ett läppstift som är mindre kemiskt och mer naturligt och ger dina läppar en perfekt matt finish.

7. Lakme Radiance Complexion Compact:

Lakme Radiance Complexion Compact

En kompakt är en viktig del av alla sminkförfaranden eftersom den hjälper till att ställa in all smink eller fuktkräm på plats. Lakme Radiance Complexion Compact hjälper dig att ge dig en strålande, glödande look till ett mycket överkomligt marknadspris.

 • Fördelar & Nackdelar: Denna kompakta är ett perfekt köp om du inte kan spendera mycket pengar men önskar en anständig produkt.

8. Lakme Absolute Argan Oil Serum:

Lakme Absolute Argan Oil Serum

Ett serum om det appliceras konsekvent, hjälper inte bara till att få din hud att se vacker ut, men också att den är frisk och frisk från insidan. Lakme Absolute Argan Oil Serum är en sådan produkt som hjälper till att närma din hud djupt inuti vilket hjälper dig att uppnå en vacker hud på utsidan.

 • Fördelar & Nackdelar: Det finns inga konsekvenser av denna produkt eftersom den är kliniskt testad för att ge näring för alla hudtyper.

9. Lakme Absolute Argan Oil Lip Color:

Lakme Absolute Argan Oil Lip Color

Arganolja har flera hud- och hårfördelar men den magiska oljan har också flera medicinska fördelar, dessa fördelar i kombination med din favoritläppfärg är en Lakme Absolute Argan Oil Lip Color. Läppstiftet håller din läpp väl hydrerad och fyllig med bara ett lager applicering.

 • Fördelar & Nackdelar: Ett läppstift som också håller dina läppar hydrerade och friska.

10. Lakme Enrich Satin läppstift:

Lakme Enrich Satin Lipstick

Ett läppstift som glider på dina läppar som smör är Lakme Enrich Satin Lipstick. Läppstiftet erbjuder flera nakna och ljusa färger som täcker dig för de nästan formella såväl som informella tillfällen.

 • Fördelar & Nackdelar: Ett stort utbud av läppstift som är enkla att applicera.

11. Lakme Whitening Rose Powder med solskyddsmedel:

Lakme Whitening Rose Powder med solskyddsmedel

Vi har ofta hört talas om krämer och fuktkräm som innehåller solskyddsmedel men är säker på att många av oss ännu inte har upptäckt ett pulver med solskyddsmedel. Lakme ger ett hudblekningspulver som också hjälper oss att ge oss ett välbehövligt skydd mot solen.

 • Fördelar & Nackdelar: Ett pulver som hjälper till att lysa upp och lysa upp din hudton samtidigt som den fungerar som solskyddsmedel.

12. Lakme 9 till 5 Naturale Aloe Aqua Gel:

Lakme 9 till 5 Naturale Aloe Aqua Gel

Vi vet alla om fördelarna med aloe vera gel och hur den kan användas för flera hudvårdsmedel. Även om vi är väl medvetna om allt detta, kan det bli lite svårt att få tag på en aloe vera -växt hela tiden så det är när Lakme 9 till 5 Naturale Aloe Aqua Gel kommer till hands. Gelen är aloe- och vattenbaserad vilket gör den lämplig för alla hudtyper och håller huden väl återfuktad.

 • Fördelar & Nackdelar: En perfekt gel för alla hudtyper och toner som kan appliceras när som helst på dygnet och inte orsakar någon skada.

13. Lakme Absolute Perfect Radiance Skin Lightening Night Crème:

Lakme Absolute Perfect Radiance Skin Lightening Night Crème

På natten när kroppen är mer avslappnad och bekväm, arbetar den med att växa, utveckla och reparera vår kropp, inklusive vår hud. Lakme Absolute Perfect Radiance Skin Lightening Night Crème är den perfekta nattkräm för din nattliga rutin. Krämen hjälper till att lysa upp hudtonen samtidigt som den ser strålande ut.

 • Fördelar & Nackdelar: En bra nattkräm som passar alla hudtyper och toner.

14. Lakme Lip Love Chapstick:

Lakme Lip Love Chapstick

Under vintrar eller bara en vanlig dag när du inte är sugen på ett läppstift men ändå vill att dina läppar ska se ut hydrerade med en nyans, vilket motsvarar att använda två olika produkter. Istället för att vara osäker på vad du ska använda och vad du inte ska försöka använda Lakme Lip Love Chapstick som finns i flera färger som är måttligt synliga på läpparna.

 • Fördelar & Nackdelar: Håller läpparna väl hydrerade samtidigt som de ger dem en fin nyans.

15. Lakme Absolute Skin Gloss Gel Crème:

Lakme Absolute Skin Gloss Gel Crème

Inte varje dag är en matt huddag, ibland är allt vi behöver ett daggigt, friskt ansikte. Lakme Absolute Skin Gloss Gel Crème är en perfekt lakme -produkt för torr hud som vill uppnå en mer återfuktad hud men samtidigt vill undvika olja eller fethet.

 • Fördelar & Nackdelar: En bra hudvårdsprodukt som är lämplig för personer med normal till torr hud.

16. Lakme Black Eyebrow Pencil:

Lakme Black Eyebrow Pencil

Vi vet alla att ett välgjord ögonbryn helt kan förändra utseendet på en person. Vad vi också vet är att ögonbrynen aldrig kan vara perfekta men vi kan säkert uppnå en viss perfektion med hjälp av Lakme Black Eyebrow Pencil som du kan använda för att fylla i alla de saknade områdena som skulle se bra ut med lite mer hår.

 • Fördelar & Nackdelar: En produkt som är till nytta för alla människor med knappa ögonbryn eller som bara vill ha ett mer välvt och perfekt ögonbryn.

17. Lakme Absolute Kohl Ultimate Kajal:

Lakme Absolute Kohl Ultimate Kajal

En kajal förbättrar våra tråkiga ögon och ansikte på några sekunder, men nu har människor börjat vara mer innovativa med denna produkt. Med tanke på den växande trenden och stilarna kommer Lakme Absolute Kohl Utimate Kajal med en fläckborste i andra änden som hjälper dig att få rökiga ögon på nolltid.

 • Fördelar & Nackdelar: Levereras med en inbyggd fläckborste i andra änden av den utdragbara kajalen.

18. Lakme Deep Cleanser Cleansing Milk:

Lakme Deep Cleanser Cleansing Milk

Det finns flera smink-/smutsborttagningsprodukter på marknaden, men ingen kan förneka den mildhet som erbjuds av rengöring av mjölk. Lakme deep cleanser rengöringsmjölk hjälper dig att bli av med all smink och smuts som samlas på huden djupt inifrån.

 • Fördelar & Nackdelar: En mycket mild och återfuktande djuprengörande mjölk.

19. Lakme Eyeconic Liner Pen Fine Tip:

Lakme Eyeconic Liner Pen Fine Tip

En eyeliner men flera sätt att applicera, dag för dag lär vi oss en ny stil. LakmeEyeconic Liner Pen Fine Tip är byggd som en filtpenna med en fin fin spets som gör applikationen mycket enkel för alla.

 • Fördelar & Nackdelar: Den fina spetsen, liksom filtpennans struktur hjälper till att uppnå de perfekt kantade ögonen.

20. Lakme Face Magic Skin Tints Souffle:

Lakme Face Magic Skin Tints Souffle

En titt på Lakme Face Magic Skin Tints Souffle får dig att tänka på en smaskig mousse eller någon härlig söt maträtt. Denna krämliknande formulering ger din hud en mycket fin persika som den nyans som får din hud att se väldigt frisk och smidig ut direkt.

 • Fördelar & Nackdelar: En mycket trevlig produkt för att få din hud en mycket frisk nyans samtidigt som den repareras inifrån.

21. Lakme Absolute Illuminating Foundation:

Lakme Absolute Illuminating Foundation

Hur kan vi missa en grund när vi diskuterar smink? Lakme -företaget förstår också vikten av en foundation och har därmed olika typer och storlekar av denna kosmetiska produkt tillgänglig. Lakme Absolute Illuminating foundation är en av de bästa grunderna som inte dämpar din hudton.

 • Fördelar & Nackdelar: En fin belysande formation som gör den till en mycket bra grund.

22. Lakme Absolute Pore Fix Toner:

Lakme Absolute Pore Fix Toner

Om det är något som kan få vår hud att komma i ett mycket dåligt skick är det våra porer. Så Lakme Absolute Pore Fix Toner är ett bra sätt att fixa våra porer genom att rengöra dem och minimera dem gradvis så att de suger in mindre mängd onödiga produkter och producerar därmed mindre talg vilket betyder mindre pormaskar/vita huvuden och mindre akne.

 • Fördelar & Nackdelar: En bra toner för att minimera porerna långsamt men gradvis.

23. Lakme Strawberry Crème Ansiktsrengöring:

Lakme Strawberry Crème Ansiktsrengöring

Lakme Strawberry Crème ansiktstvätt är en av de mest doftande ansiktstvättar du någonsin kommer att stöta på till ett överkomligt pris. Ansiktsrengöringen rengör din hud samtidigt som den gör den mycket smidig utan någon nötkraft på huden både externt eller internt.

 • Fördelar & Nackdelar: Detta är en riktigt fantastisk och doftande ansiktsrengöring mycket lämplig för alla hudtyper.

24. Lakme Absolute White Intense Concealer Stick:

Lakme Absolute White Intense Concealer Stick

Om du har bråttom eller bara inte är på humör att täcka upp ditt ansikte med mycket smink så är Lakme Absolute white intense concealer stick allt du behöver. Stickan hjälper till i en enkel applicering samtidigt som den ger dig en omedelbar låg till medelhög täckning så att den ger dig en perfekt sminkning utan smink.

 • Fördelar & Nackdelar: Denna produkt ger dig inte hög eller full täckning men ger dig en anständig mängd dolda och är mycket lätt att använda.

25. Lakme 9 till 5 Primer + Matt läppfärg:

Lakme 9 till 5 Primer + Matt läppfärg

En produkt som är en av de bästa Lakme -produkterna hittills är Lakme 9 till 5 Primer + Matte Lip Color. Som namnet antyder håller läppfärgen i bra 10-12 timmar utan att smeta. Läppfärgen kommer med en läppprimer som innebär att den också förbereder sig och skyddar dina läppar under hela dagen.

 • Fördelar & Nackdelar: Det är en långvarig läppfärg med en primer som också förblir perfekt matt.

Jag antar att vi säkert har upptäckt många Lakme -produkter som vi kanske inte riktigt har hört talas om, men vad vi mer insåg är att varumärket vänder sig till människor av alla levnadsstandarder vilket gör dem till ett välkänt och älskat sminkmärke i branschen . Nästa gång du besöker en kosmetikbutik, se till att kolla in några av lakme skönhetsprodukter som du nu känner till med hjälp av dessa lakme produkter bilder.

Vanliga frågor och svar:

1. Var kan jag hitta Lakme Beauty Products?

Lakme skönhetsprodukter kan enkelt hittas i vilken kosmetikbutik som helst eller online. Några av de mer vanliga och allmänt använda lakme -produkterna finns också på det lokala apoteket eller i en närbutik.

2. Tillverkar Lakme endast kosmetiska produkter?

Varumärket Lakme producerar alla typer av hudvårdsprodukter samt smink/kosmetiska produkter som är lätt tillgängliga på den indiska marknaden.

3. Är alla Lakme Makeup -produkter dyra?

Lakme har flera olika kosmetika, priset såväl som förpackningen och innehållet skiljer sig åt vilket gör detta märke lämpligt för massorna.