Eyeliner är säkert en av de integrerade sminkprodukterna som man måste ha i sin väska. Men tänk på en situation som du precis har lagt på dig eyeliner och när du flyttar ut ur huset börjar det bli riktigt varmt och detta spolar ut eyeliner och helt i ansiktet? I den här situationen kan du ha använt en vanlig flytande ögonfodral och inte en specialiserad produkt som en vattentät eyeliner.

Det är dock bäst att använda en vattentät produkt för ändamålet, särskilt under varma och regniga månader. För att veta om de bästa vattentäta eyeliners som du kan investera i, är rätt sätt att börja med forskning. Produktguiden nedan hjälper dig att spara tid på forskning genom att ge dig topp 9 vattentäta eyeliners i handen. Kolla in dem och se vad du verkligen vill:

Bästa vattentäta eyeliners med bilder:

1. Oriflame Very Me Waterproof Eyeliner:

Oriflame Very Me Waterproof Eyeliner

Ett av de svenska företagen Oriflame är ganska känt på marknaden för kosmetika och Very Me är en vattentät eyeliner som är ett måste i kollektionen. Förutom att vara mycket effektiv är det också prisvärt i fickan. Det finns flera nyanser i kollektionen och perfekt för användning för alla tillfällen.

2. Colorbar Precision Waterproof Eyeliner:

Colorbar Precision Waterproof Eyeliner

Detta är en av de nya produkterna på marknaden och ganska effektiv när det gäller vattentäta eyeliners. Det finns tre nyanser tillgängliga i denna serie Colorbar -eyeliners och perfekta för användning. Det varken spricker eller veckar och är rätt att investera i. Priserna är också överkomliga!

3. Bourjois Contour Clubbing Waterproof Eyeliner:

Bourjois Contour Clubbing Waterproof Eyeliner

Detta är en vattentät eyeliner som finns i olika nyanser och därför en favorit bland kvinnor. Det ger en rökig effekt på ögonen och är veckresistent. Jojobaoljan i eyeliner är närande och perfekt för kvällskläder.

4. L’Oreal Paris Superliner Waterproof Gel Eyeliner:

LOreal Paris Superliner Waterproof Gel Eyeliner

Det är en gelbaserad vattentät eyeliner och från ett av de kända märkena för kosmetika. En enkel applikation är tillgänglig med den släta spetsen tillsammans med en fläckfri natur. Det är en avancerad produkt och kan ha en dyr prislapp men är helt värt pengarna du spenderar.

5. Chambor Stay On Waterproof Eyeliner Forever Black:

Chambor Stay On Waterproof Eyeliner Forever Black

Detta är endast tillgängligt i jet svart färg och är det rätta valet för daglig användning när det gäller vattentäta eyeliners. Förutom att vara fickvänlig granskas den väl av konsumenterna.

6. Lakme Insta Waterproof Liquid Eyeliner:

LakmeInsta Waterproof Liquid Eyeliner

Förutom att vara effektiv är den här produkten som en vattentät eyeliner ganska billig och prisvärd att investera i. Den finns endast i färgen svart och är också helt fläckfri.

7. Maybelline Hyper Glossy Liquid Eyeliner:

Maybelline Hyper Glossy Liquid Eyeliner

Detta är en vattentät eyeliner som lanserades 2012 och är definitivt en av de produkter som är värda att nämnas här. Det hjälper till att skapa fina och glansiga linjer med applikatorn och en som säkert borde finnas i samlingen. En stroke är allt du behöver för eyeliner.

8. Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner:

Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner

En separat borste finns med eyeliner för enkel och bekväm applicering. Det torkar bra och smetar inte alls. Den vattentäta formeln är ganska effektiv och har några bra recensioner i beredskap för dig.

9. Avon Simply Pretty Waterproof Liquid Eyeliner:

Avon Simply Pretty Waterproof Liquid Eyeliner

Det är en av de budgetprodukter som du kan överväga att investera i och är från ett av de erkända varumärkena som heter Avon. Du kan välja denna vattentäta eyeliner som det bästa valet för daglig användning. Den är lätt att bära på grund av den kompakta karaktären. Den är idealisk för touch ups också.