Nepalesisk kultur er veldig lik den indiske. Dette strekker seg til ekteskap og bryllupsklær som bruder og gifte kvinner bærer. Mangalsutraen er veldig viktig når det gjelder gifte kvinner, slik de bør ha dem på daglig.

Vakre og stilige nepalesiske Mangalsutra -design for kvinner i trend:

La oss se på de 9 beste nepali mangalsutra -designene.

1. Gullnepalsk mangalsutra:

Gull nepalesisk Mangalsutra

Dette nydelige smykket er det de gifte kvinnene i Nepal liker å ha på seg. Det er et tungt stykke som er laget av rent gull. Den intrikate detaljering av anhenget i gull er veldig attraktivt. Gulltrådene som faller fra anhenget er perfekte for å få mangalsutraen til å skille seg fra hverandre.

2. Røde perler Mangalsutra:

Røde perler mangalsutra

Et av de fantastiske smykkene for gifte kvinner i Nepal er denne røde perlene mangalsutra som er slitt lenge. De iøynefallende røde perlene er veldig gunstige, og gullinnleggene er intrikat utformet. Anhenget er også laget i gull, og det har noen av de tradisjonelle designene på det.

3. Tilhari Mangalsutra:

Tilhari mangalsutra

Dette er en tradisjonell mangalsutra som er gjort fantasifull og perfekt for den yngre generasjonen. Tilhari mangalsutra er laget av rader med røde perler som er vridd for å danne en tykk kjede. Det sentrale anhenget er en veldig vanlig design som er et skallet kantet anheng. Fargene som brukes i gullvedhenget er ved bruk av edelstener som korall og smaragd.

4. Grønn Tilhari Mangalsutra:

Grønn tilhari mangalsutra

Bortsett fra de tradisjonelle røde perlene som brukes til å lage en mangalsutra, er disse grønne perlene Tilhari. Perlene strøs over tråder i rader, og deretter settes bunten sammen og vrides for å danne den tykke mangalsutraen. Anhenget i dette tilfellet er bare laget med gullperler. Gullperlene er intrikat skåret med design.

5. Granat Mangalsutra:

Granat mangalsutra

Denne spesielle mangalsutraen som bæres av nepalesiske kvinner, har tradisjonelle sorte perler og gullinnstillinger. Forskjellen er anhenget som er laget med gull. Gullplaten er satt med granatstein som er sirkelformede. Den danner et blomstermønster med ytterligere fem granatstein i hver ende i en linje.

6. Jantar Mala Mangalsutra:

Jantar mala mangalsutra

Nepalske mangalsutra -design har dette fantastiske smykket som vanligvis bæres på bryllup. Dette fantastiske mesterverket er perfekt for bruden og er laget med de lovende røde fargeperlene som er sammenføyet med gullperler i mellom. Det fantastiske anhenget er iøynefallende og anhengets firkantede form er veldig tradisjonell.

7. Flere steiner Mangalsutra:

Flere Stones Mangalsutra

De tradisjonelle nepalesiske mangalsutra -designene i gull kan brukes på flere forskjellige måter. Gullhenget i midten er svært avgjørende, og den intrikate designen i det er veldig viktig. Denne spesielle mangalsutraen er laget med flere fargede steiner som perler som er slått sammen for å danne hovedkjeden. Den fargerike kjeden gir mye karakter til denne mangalsutraen.

8. Fusion Mangalsutra:

Fusion mangalsutra

Den nepalesiske kulturen har tatt et stort sprang når det gjelder å blande sine mennesker med andre kulturer og land. Denne fusion mangalsutra er bevis på denne kulturelle blandingen. Mangalsutra har den tradisjonelle nepalesiske stilen i utformingen av anhenget, men perlene som brukes her er ikke tradisjonelle røde eller grønne. Anhenget har delikate diamanter innkapslet i det.

9. Thushi Mangalsutra:

Thushi mangalsutra

Denne fantastiske mangalsutraen er perfekt for den nepalesiske gifte kvinnen. De sorte perlene passer for alle, og anhenget er i typisk Nepalesisk design. Anhenget er forbundet med den sorte perlekjeden av en streng med små perler og gullperler. Anhenget har en vakker lilla edelsten i midten. De syv spisse endene på anhenget er veldig symbolske.

Denne listen over nepalesiske mangalsutras har alternativer for de nygifte kvinnene og også de som skal bæres ved spesielle anledninger. Fusion mangalsutra er også en av de nyeste designene som er tilgjengelige.