Kvinnene bærer en tradisjonelt designet juvel som betyr et sterkt bånd og velvære mellom paret. Mangalsutra eller Maangalaya sutra kalt av Kannadigas som har en lignende design som maharashtrians Mangalsutra -design. Tradisjonen med å ha en lang eller kort svart perle eller gullkjede med vanlige eller designet to vati som er hul bak, er det slående mønsteret til Karnataka Mangalsutra -design. Den to koppformede designen betyr Lord Shiva og Shakti.

For de damene som tenker på den gammeldagse mangalsutra -designen med et nytt syn og unge damer som er gulltur på den store dagen, kan du finne en god samling av Karnataka mangalsutra -design nedenfor.

Vakre Karnataka Mangalsutra -design for kvinner i trend:

La oss måtte se på de 9 beste karnataka mangalsutra -designene med bilder.

1. Vanlig hul gullkopp anheng Mangalsutra:

Vanlig hul gullkopp anheng Mangalsutra

Maharashtrians og Karnataka -damer har samme mønster av Mangalsutra. Kannadigas har vanlige gull to hul sirkelformet gulljuvel som er forbundet med sølv eller kjede. I dag er svart perle gullkjede kjent enn vanlig tykk gullkjede.

2. Coral-Hollow Vati Mangalsutra:

Coral-Hollow Vati Mangalsutra

Kombinasjonen av korallperle eller sylindrisk formet korallperle er sammenføyet sammen med de to hule vatiene i en gylden vanlig kjede eller en svart perle og en gullperlekjedekombinasjon. Lengden på kjeden er individets beslutning. Gullkjeden med svarte perler bidrar til å ødelegge negativ energi.

3. Karthamani og Golden Pathak Mangalsutra:

Karthamani og Golden Pathak Mangalsutra

Karthamani Pathak er den tradisjonelle mangalsutraen i Coorg -staten i Karnataka. Karthamani er laget av svart liten perle sydd i en sølv- eller bomullstråd. Den lille perletråden er formet til en vridd kjede, og i midten er Lakshmi -anheng festet. Lord Lakshmi betyr familiens godhet og velstand. Kodava -damer knytter denne typen mangalsutra og den bindes en dag før bryllupet av brudens mor.

4. Floral Design Vati Mangalsutra:

Floral Design Vati Mangalsutra

I denne typen mangalsutra har det midtre hule stykket kalt vati blomsterdesignet som kan ha en matt finish eller en blank finish. Blomsterdesignet er laget av laserskårne maskiner og gir et presist og rent gullgull.

5. Svarte perler festet Mangalsutra:

Svarte perler festet Mangalsutra

Den hule vatien har svarte perleoppheng festet på den nedre enden av det halvsirkulære gullstykket. Senteret på mangalsutraen er også designet med svart stein, og hele senterstykket er forbundet med en svart perlekjede. Denne typen design er mest populær blant yngre generasjoner.

6. Diamantbesatt Vati Mangalsutra:

Diamond Studded Vati Mangalsutra

Dette luksuriøse smykkestykket laget av skinnende diamanter gir en rik finish. Diamantene er besatt rundt det halvsirkulære hule gullstykket. Siden av senterfestet har også diamantarbeider som er festet langs den gylne kjeden med svart perle.

7. Emalj-skall-design Mangalsutra:

Emalj-skall design Mangalsutra

Mangalsutra har fått form og design av et skall som gir det et sært mønster. Skalldesignen har jevne linjer som løper på toppen av mangalsutraen med emaljearbeid sett i midten. Emaljebelegg gir en fargerik finish.

8. Pearl Studded Mangalsutra:

Perle besatt mangalsutra

Sentrum av vatis er skilt fra omgivelsene ved å gi en annen form og farge. En slik design er perleboltdesign. Den hvite perlen er festet i midten med gullfarge rundt perlen. Perelstørrelsen avhenger av størrelsen på Mangalsutra.

9. Ruby Studded Semi-Circular Vati Mangalsutra:

Ruby Studded Semi-Circular Vati Mangalsutra

Vatiens hjørner fremheves ved å gi et fargerikt syn som oppnås ved fargerik steinfesting. En slik berømt stein er Ruby. Ruby hjelper til med å øke Prana eller Chi. For å forsterke den tanken foretrekker mange damer å bruke rubinbelagt thali enn vanlig Mangalsutra.

Mangalsutra som avguder gifte kvinner har mange positive fakta når de bæres rundt halsen. I denne moderniserte æra foretrekker kvinner å petite Mangalsutra med en tynn mellomlang kjede. Noe som er en god fremgang for å beholde våre moralske og tradisjonelle verdier. Menn liker når kvinner viser kjærligheten hennes ved å bære det smykket som ble båret rundt halsen hennes som var bundet av ham.