Den varme sommerens trendy mangalsutra -design velger stilige og enestående stiler. I dag er de sorte perlene ikke bare designet med den svarte perlekjeden, men en kunstnerisk stil med lagde edelstener og gull- og kundanarbeid og mye mer for å lage designer mangalsutra halskjeder. Kvinner ute på jobb vil definitivt elske det matchende paret øredobber og armbånd i samme design av mangalsutraen. Kvinner som må bære mangalsutra hele tiden, kan definitivt velge forskjellige design på forskjellige øyeblikk. Fra den enkleste ene kjeden til de tykkeste femkjedede mangalsutra -halskjederene passer fantastisk for et anstendig utseende. Ja, også de fem lenkete mangalsutraene, designet med en moderne effekt, ser vakre ut på kontorklær.

Fantastiske og moderne Mangalsutra halskjede -design for kvinner i mote:

Her er de beste mangalsutra halskjededesignene for damer i trend.

1. Lakshmi anheng silketråd Mangalsutra halskjede:

Lakshmi anheng silketråd Mangalsutra halskjede

Tradisjonell og likevel en fasjonabel touch i mangalsutra halskjede design er trenden. Mangalsutra halskjeder med høy hals kjede ser trendy ut med et distinkt utseende med tradisjonelt antrekk. Lignende matchende armbånd og øredobber gjør et vakkert par. De store sorte perlene og de gylne perlene gir en markert effekt på halslinjen.

2. Three Chained Mangalsutra Halskjede:

Tre kjede i mangalsutra

Designer halskjede mangalsutra med det distinkte lenket mønster vinner også hjernen til de unge damene. Den eksklusive designen til tre lenkete mangalsutraer ser bra ut med kjoler og sareer.

3. Heavy Mangalsutra Halskjede:

Tungt Mangalsutra halskjede

Mangalsutra halskjede design med de fem lenket svart perler og gylden tråd mangalsutra halskjede er en av designer brude mangalsutras. Den tunge mangalsutraen er ikke bare bred med fem kjeder, men også lang dinglet fra nakken.

4. Fancy Mangalsutra halskjede:

Fancy Mangalsutra halskjede

Bortsett fra de sorte perler med mangalsutra -halskjeder, er designen til mangalsutra -halskjeder utelukkende ny for gullkjedede kantede sorte perler. Designeren anheng og lignende øredobber gjør et tungt bryllup mangalsutra design.

5. Fantastisk designer Mangalsutra halskjede:

Fantastisk designer Mangalsutra halskjede

Et fantastisk designer mangalsutra halskjede med et spektakulært anhengsmønster øye fanger personen som setter øye med det. En slik designer mangalsutra fremhever i ekteskapsfunksjoner for å komme sammen. Gullhenget og matchende øredobber med de svarte perlene kombinerer et fantastisk design.

6. Mangalsutra halskjede i rød tråd:

Rød tråd Mangalsutra halskjede

Rød tråd mangalsutra halskjede design bæres av mange kvinner som også anser trådperler og rød tråd som en type mangalsutra på tradisjonell måte. En rød trådbunt som binder seg sammen med et gyllent anheng og lignende øredobber, ser strålende ut for et tradisjonelt antrekk.

7. Femforet sølv Mangalsutra halskjede:

Femforet sølv Mangalsutra halskjede

Mangalsutra halskjeder med utrolig delikat preg av sølv og bittesmå sorte perler ser elegante ut. Små perler av mangalsutra bundet i sølvtråd som gjør at en haug med fem kjeder ser vakker ut på halsen for et tradisjonelt mangalsutra -utseende.

8. Ruby Studded Mangalsutra Halskjede:

Ruby Studded Mangalsutra halskjede

En vakker mangalsutra halskjede med full hals og rubiner besatt i hver gulllenke gjør helt et dynamisk mangalsutra halskjede. Den fremre delen av mangalsutra dekker nakken med smykker som inkluderer den svarte mangalsutra -tråden og den røde rubinpinnen i gull.

9. Kort New Fashioned Mangalsutra halskjede:

Kort nymodig Mangalsutra halskjede

En kort mangalsutra av ny motestil ser eksklusiv og stilig ut med sitt nye utseende. Mangalsutra -halskjedet med kort hals har sorte perler som er viklet inn i midten av gylne lenker sammen med en kjede på baksiden som holder mangalsutra høyt til nakken.

Takknemligheten for å ha på seg mangalsutraen i denne alderen blir mindre dag for dag. Men disse vakre designene vil få enhver dame til å gå etter det tradisjonelle trendy utseendet for sin nye reise. De nygifte jentene vil definitivt velge å bli lidenskapelig opptatt av det tradisjonelle når slike flotte design må være der for å passe til deres designerantrekk.