Å designe ditt eget hjem har blitt en trend i disse dager, ettersom du kan gjøre det etter din smak uten å koble hull i økonomien din. Som en varm gryte i huset trenger kjøkkenet litt ekstra omsorg, ettersom det gir deg og din familie alle de deilige måltidene og næringen. Men å få det til å skille seg ut er alt i dine hender og ikke så komplisert lenger. Jeg gir deg en liste over kjøkkenmøbler som du kan velge mellom for å gjøre kjøkkenet ditt til et vakkert sted.

15 siste kjøkkenmøbler med bilder

Beste kjøkkenmøbler i India:

Her er våre 15 enkle og moderne kjøkkenmøbler med bilder. La oss se på dem.

1. Modulær kjøkkenmøbeldesign:

Modulær design av kjøkkenmøbler

Her er et modulært kjøkkenmøbeldesign med naturlig belysning og luft. Møblene på dette kjøkkenet, inkludert skapene, er gule som komplimenterer de hvite veggene i rommet. Det er skap for å oppbevare nødvendigheter og hyller på toppen for å oppbevare kopper og krukker som brukes regelmessig, og den har også en innebygd ovn og komfyr. Det er et langt vindu mot veggen med skodder og noen smarte pærer for å tenne kjøkkenet ditt om nettene.

2. Design for kjøkkenmøbler for lite kjøkken:

Kjøkkenmøbeldesigner for lite kjøkken

Hvis du leter etter en måte å modernisere ditt lille kjøkken, så passer dette designet perfekt til formålet. Alle skapene og veggen er i en grå nyanse med et hvitt tak, og noen veggfester på veggen i gult, noe som gjør den attraktiv. Det er også et innebygd spisebord uten å ta mye plass som komfortabelt kan plassere to personer, noe som gjør det til et perfekt kjøkkenmøbeldesign for et lite kjøkken.

3. Siste kjøkkenmøbeldesign:

Siste kjøkkenmøbeldesign

Dette er en av de trendy og siste kjøkkenmøbler med en stilig finish. Veggen på baksiden av skorsteinen er lyse oransje i kontrast til de grå veggene på de andre sidene. Det er skap nederst på kjøkkenet med en slank finish med innebygd ovn og komfyr. Det er også en gråhylle med frostet glassdør med horisontale linjer på. Temperamentet i dette rommet er veldig rolig og elegant.

4. Kjøkkeninnredning:

Innredning av kjøkken

Uansett kjøkkenstørrelse er det interiøret som får det til å se vakkert ut med riktig ventilasjon. Alle skapene i dette kjøkkenmøblementet er laget av tre i hvitt som matcher fargen på veggen. Det er også skap i det øverste hjørnet av rommet med gjennomsiktige glassdører med trebeskyttelse. Det er store dører og vinduer med klart glass som gir rommet rikelig med sollys og vind.

5. Kjøkkenmøbler Fargedesign:

Kjøkkenmøbler Fargedesign

Dette er en av måtene du kan inkludere fargepaletten din i fargedesignet på kjøkkenmøblene dine. Det er en tynn marmorbordplate med komfyr og panel med lys uskarpe bunn med lange skap på motsatt side av bordplaten. Det er en marmorvegg mellom hyllene som legger til innredningen sammen med en ovn på siden. Det er noen krakker rundt benkeplaten for å spise frokost, lunsj eller middag.

6. PVC kjøkkenmøbler Design:

Bilder av lilla kjøkken Design høyglanset lilla kjøkkenskap kjøkken

Materialet som brukes til å forberede skap er avgjørende, og PVC har blitt fremtredende i disse dager på grunn av alle fordelene det gir. PVC -kjøkkenmøbeldesign som er lettstøpt, får kjøkkenet til å se sofistikert ut med svært lite penger investert. Det er skap både øverst og nederst med lavendelfarget finish med en hvit bordplate. Skapene er bygget rundt ovnen, og komfyren er innebygd i bunnen.

7. L -form kjøkkenmøbler Design:

L Shape Kjøkkenmøbler Design

L-form kjøkkenmøbler er ganske standard i mange middelklassehus. Det okkuperte stedet er veldig mindre med en innebygd komfyr. Skapene i bunnen og toppen er helt hvite med blomster her og der. Bordplaten i marmor utfyller hyllene perfekt. Det er også et lite stativ for å henge spatler eller kopper. Det er også et gjennomsiktig skyvevindu på siden for naturlig lys og vind.

8. Designer kjøkkenmøbler:

Designer kjøkkenmøbler

Hvem vil ikke ha et klassisk kjøkken med et minimalt budsjett? Se på designerkjøkkenmøblene som endrer ditt standard utseende til eleganse. Skapene har en sjøgrønn og kremfarget kombinasjon nederst og øverst på kjøkkenet. Det er en komfyr på hjørnet og en spiseplass i svart marmor for å spise en frokost umiddelbart. Det er også fliser på veggen som matcher kombinasjonen av hyllene.

9. Italienske kjøkkenmøbler:

Italienske kjøkkenmøbler

Et av de moderne og fasjonable kjøkkeninnredningene over hele verden er italienske kjøkkenmøbler. Det er treskap i dette rommet som har minimalistisk design med glassdører øverst og nederst. Hvit farge brukes hovedsakelig til vegger og hyller med fasjonabelt design på noen av glassdørene og gjennomsiktige glass for å lagre servise og andre ting, og derfor er det et topp moderne kjøkkenmøbeldesign.

10. Hvit kjøkkenmøbeldesign:

Hvit design av kjøkkenmøbler

Temaet for dette rommet er helt hvitt, inkludert skap, vegger, lys og vindusruter. Dette gjør hvit kjøkkenmøbeldesign til et elegant alternativ som skaper et utseende som er enkelt, men stilig. Skapene er laget av tre med en standard modell med innebygd komfyr og stekeovn på den ene siden. Det er tre glassvinduer for tilstrømning av sollys i løpet av dagen og pærer som hever utseendet om nettene!

11. Kjøkkenmøbler Sunmica Design:

Kjøkkenmøbler Sunmica Designs

Et annet materiale som hovedsakelig brukes på mange kjøkken er sunmica. Dette er et kjøkkenmøbler sunmica -design som gir kjøkkenet en slank finish. Det er skap både mot topp og bunn med en fargekombinasjon av hvitt og mørkegrønt. Skapene ovenfor har åpninger for plassering av kaffekrus med innebygd komfyr og vask. Selv om området for møblene er mindre, er det sunmica -finishen som gjør det vakkert.

12. Design av kjøkkenmøbler i tre:

Design av kjøkkenmøbler i tre

Tre finnes i flere typer som kan heve kjøkkenrommet ditt, for eksempel finér, kryssfiner og mange flere. Design av tremøbler i kjøkken er noe mange foretrekker på grunn av treets naturlige følelse og utseende. Skapene i dette rommet er laget av tre i bunnen og en kombinasjon av hyller med dører og stativer uten dører for lagring. Den sorte kjøkkenplaten komplimenterer materialet i skapene, og nyansene i rommet er også farget for å matche treverket.

13. Åpent kjøkkenmøbeldesign:

Design for åpent kjøkken

Det åpne kjøkkenmøbledesignet blir raskt det trendige og populære. Du kan betrakte dette som et av de beste kjøkkenmøblene for hjemmekjøkken siden det kombinerer kjøkken og spisestue, slik at det ser stort ut og inkluderer folk som jobber på kjøkkenet også. Skapene i bunnen har et pent mønster, og hyllene øverst er grå med glassdører. Det er en inndeling med en vegg som har en svart marmorfinish som deler spisestuen og kjøkkenet. Det er også et mørkt skap for oppbevaring av servise og et speil for å se på deg selv.

14. Kjøkkenveggmøbeldesign:

Kjøkkenveggmøbeldesign

Når du har veldig lite plass til kjøkkenet, ser kjøkkenmøbledesignet perfekt ut uten å ta mye plass. Skapene i dette rommet er laget av finertre nederst og med frostede glassdører på toppen med en innebygd skorstein og stekeovn, noe som gjør det til en perfekt, men enkel design av kjøkkenmøbler. Det er også stativer mot siden for å plassere vinglassene dine, med lys på toppen.

15. Ideer til kjøkkenhjørne:

Kjøkken hjørne møbler ideer

Du kan betrakte dette som en av de beste kjøkkenhjørne -ideene som er så enkle som du kan få. Det er bare skap øverst på hjørnet, med tredører på begge sider og en gjennomsiktig glassdør i midten. Du kan lagre tallerkener, kopper og glassskåler i midtskapet og dagligvarer i de to andre, noe som gjør det til et kjøkkenmøbleroppsett perfekt for ethvert sted med minimal plass.

Det trenger ikke lenger være tøft å designe kjøkkenplassen din. Det er en mengde alternativer i materialer og design som du kan velge mellom som passer til dine kriterier og matcher kjøkkenrommet ditt. Med den omfattende listen over kjøkkenmøbelmodellene i denne artikkelen kan du fullstendig endre hvordan du og andre oppfatter kjøkkenet ditt.