Diamant är en av de sällsynta metaller och den hårdaste metallen som finns i naturen. Diamanter har alltid ansetts vara en symbol för prestige på grund av dess höga monetära värde. Diamanter är dyra eftersom de är sällsynta. Diamantsmycken har använts av elitmängden sedan de upptäcktes. Diamantringar, hängen, medaljonger, örhängen, armband och näsringar är några av de vanliga diamantsmyckena.

diamantlockets design

Indian Diamond Locket Designs i guld och silver:

Diamantlås har blivit riktigt kända under de senaste åren. Här är några av de bästa designerna för diamantlås för kvinnor:

1. Gold Diamond Locket för kvinnor:

Gold Diamond Locket för kvinnor

Kombinationen av två ädelmetaller, guld och diamant, är en av de klassiska diamantlåsdesignerna. Den har en platt rund formad guldmedalj med diamanter. Den har också en guldkedja. Detta kan bäras med såväl traditionell som västerländsk klädsel.

2. Silver Diamond Locket för flickor:

Silver Diamond Locket för tjejer

Denna medaljong är en symbol för diamantlåsdesigner. Den har en silverkedja tillsammans med en medaljong som har diamanter huggen i form av en blomma. Det är ett vackert stycke och det går bra med tung klädsel. Den kan bäras till en officiell fest eller ett bröllop.

3. Diamond Heart Locket i silver:

Diamond Heart Locket i silver

Denna vackra medaljong har en dubbel silverkedja och en hjärtformad diamantbelagd medaljong. Den har plats för två fotografier. Detta kan vara en trevlig present till dina nära och kära. Det är enkelt och kan användas regelbundet. Det här ser också bra ut på tonåringar.

4. Lettered Diamond Locket:

Lettered Diamond Locket

Denna medaljong har en guldkedja fäst vid en diamantlås som är i form av ett brev. Man kan anpassa det efter vilken bokstav de vill. Denna typ av medaljong kan bäras dagligen. Det ser enkelt men attraktivt ut.

5. Star Shaped Diamond Locket:

Star Shaped Diamond Locket

Denna söta medaljong har en silverkedja med en diamantbelagd stjärnlås. Barn såväl som vuxna kan bära denna typ av medaljong. Det ser enkelt och elegant ut. Det ser bäst ut på en vanlig svart topp.

6. Diamond Locket Sets för kvinnor:

Diamond Locket Sets för kvinnor

Denna diamantset har ett rikt och vackert utseende. Den har en fyrkantig diamantbäddad medaljong med en identisk uppsättning örhängen. Det är mer på den traditionella sidan och guldkedjan ger det ett tungt och rikt utseende. Dessa är bra exempel på indiandesigner med diamantlås.

7. Designer Diamond Swan Locket:

Designer Diamond Swan Locket

Denna underbara medaljong har en silverkedja med en svanformad medaljong. Svanen är översållad med diamanter och ser riktigt udda ut. Detta ser enkelt ut och kan bäras med alla slags kläder. Det ser också bra ut på tonåringar.

8. Guld- och diamanthalsband:

Guld- och diamanthalsband

Detta guldkedjade halsband får dig att gå WOW. Det skiljer sig från allmänna halsband. Det är universellt och passar bra med västerländsk eller indisk klädsel. Det är en liten kula besatt med diamanter men ger den en sofistikerad och stilren look när den bärs.

9. Simple Locket Diamond:

Enkel Locket Diamond

Detta är en av de enklaste diamantlåsdesignerna. Den har en guldkedja fäst vid en patiens, vilket ger det perfekta utseendet på en diamantlås. Den kan bäras regelbundet.

10. Liten diamantlås:

Litet diamantlås

Detta lilla roséguldhalsband är sammanflätade ringar i halsbandet representerar oskiljaktig samhörighet mellan två älsklingar. Graveringen “Tillsammans för evigt” förstärker dess bild av symbolik och bindningskraft.

11. White Gold Diamond Heart Locket:

Vitguld Diamond Heart Locket

Denna Disney Children’s Cinderella White Gold Diamond Heart Locket är en perfekt present till en liten prinsessa. Disneys magi är vackert utformad på vitt guld och diamanter och den hjärtformade medaljongen är bara fascinerande.

12. Guldhjärtslås med diamant:

Guld hjärtlås med diamant

Detta lysande och känsliga, gula guldhjärta är försett med vita diamanter. Det rika gula guldet täcker med diamanter och gör detta stycke till det mest eleganta tillägget till någon samling. Kan bäras på guldkedjor eller hängande halsband.

13. Platinum Diamond Locket:

Platinum Diamond Locket

Hängen i platina är inte bara perfekta för unga yrkeskvinnor; den kan också bäras varje dag med komfort och elegans. Vitmetallens glans är långvarig och matchar med olika kläder. Den moderna designen av detta hängsmycke kan matchas med alla slags kläder, från traditionell till västerländsk. Kvinnor gillar att göra universella mönster som den här.

14. Single Diamond Locket:

Single Diamond Locket

Den enkla, eleganta, påminnande formen av en öppen hjärtdesign firar kärlekens sanna väsen. Den fantastiska diamanten framhäver detta hängande hjärtform som gör detta till en perfekt present till din perfekta speciella person.

Diamond locket -set är trendiga och efterfrågade på grund av sin snobbattraktion. Den har ett elegant utseende och kan bäras av både tonåringar och vuxna. Vanliga typer av sådana medaljonger är halsband med diamanthjärtslock, gulddiamantlock, silverdiamantlås och många fler.