Lockets är små prydnads smycken som bärs på halsen på en kedja som vanligtvis är gjord av guld, silver eller någon annan metall. De är också en del av modetillbehöret i kombination med fantastiska kedjor. Lockets består av två delar som i de öppnar för att lagra ett fotografi, något viktigt knutet till dig. Lockets är ett modeaccessoar för både män och kvinnor i dagens tid.

guldlås

De har på senare tid fått uppmärksamhet för sina nya varierade mönster och olika mönster. De är extremt populära bland människor i alla åldersgrupper.

Olika typer av guldlåsdesigner:

Att ge charm till din personlighet, vilket ger det övergripande förtroendet, stilmeddelandet och mode när det är som bäst, en guldlås kan göra allt det! Gå och hämta din och stoltsera över det utseendet.

1. Hjärtformad guldlås:

Hjärtformad guldficka

Ett av de klassiska exemplen och aldrig att gå ur moderna lås är guldfärgade hjärtlås. De kan ha olika storlekar, kanske små, medelstora eller stora etc..

2. Flickor guldlås med stenar:

Flickor guldlås med stenar

Guldlås med ädelstenar och halvädelstenar ser elegant ut med guldkedjor. De kan tillverkas med pärlröda stenar, blå stenar, gröna stenar etc. Dessa lockets kan också öppnas när de är gjorda i viktoriansk stil för att lagra foto. Därför är dessa också kända som fotolås i viktoriansk stil. De ser kungliga ut när de bärs.

3. Guldlås med vit stendesign:

Guldlås med vit stendesign

Populära över hela världen, dessa klassiska lockets är aldrig omoderna. Den vita stenen i mitten kan vara av kalcit, vita stenar eller vita pärlor. Kalcit som sten är mycket föredraget för dessa guldlås. Kedjan kan vara av vitt guld eller normalt guld för det eleganta utseendet. Dessa kan också öppnas för att spara fotografier.

4. Guldlåsset för kvinnor:

Guldlåsset för kvinnor

Föredragna av kvinnor överallt, gyllene medaljongset med matchande örhängen är en hit på fester, kontor, formell funktion eller något informellt möte. Mönstren kan vara av allt intressant och fängslande som hjärtan, fjärilar, stjärnor, etc. De gyllene lockets kan ha några vita stenar också på den för den extra glansen. Låset med örhängen kan komplettera hela utseendet.

5. Guldhalsband för tonåringar:

Guldhalsband för tonåringar

Tonåringar är lika glada över att utforska nya modetrender. De kan experimentera med olika guldmedaljer som dagligt slitage, högskolekläder, festkläder etc. Tonåringar vill ha något lätt att bära med stil. Dessa abstrakt formade gyllene lockets kan vara en hit både för pojkar och flickor.

6. Golden Sphere Locket med guldkedja:

Golden Sphere Locket med guldkedja

Mycket unika i stil och mode är de gyllene lockets med gyllene sfärer. Meddelandet är en gyllene sfär med ädelstenar på dem tillsammans med många små gyllene sfärer på dem. De kan verkligen sticka ut när man bär dem eftersom medaljongen i sig kan tala mycket om personen.

7. Guldglaslås med blommor:

Guldglaslås med blommor

Dessa guldglaslås har en vintage, gammaldags charm i sig. Dessa glaslås har en vacker målning i sig och ser därför fantastiska ut. Glasmålningen ger lockets en annan attraktion och kan kombineras med alla kläder.

8. Golden Floral Locket med foton:

Gyllene blommor med foton

Gyllene medaljonger är alltid en hit hos kvinnor. När de görs till en blomma eller i ett blommönster, ser dessa gyllene blommiga lockets ännu mer fantastiska ut. Blommans lockets kan göras för att lagra fotografier av nära och kära inuti och dessa har ett ovalt mönster generellt.

9. Rose Gold Locket -hängen:

Rose Gold Locket Hängsmycken

Roseguld är en legering av guld och koppar som används för smycken. Roseguldsmycken blir mycket populära och används ofta för ringar, armband, örhängen, medaljonger och andra dyra smycken. Även känd som rött guld och rosa guld beroende på kopparhalten i det; dessa är för lyx och high end människor som de är på den dyra sidan. Dessa ser vackra ut med den unika nyansen av guld i skåpen jämfört med de vanliga gyllene skåpen.

10. Golden Evil Eye looks Locket:

Golden Evil Eye ser Locket ut

Att hänga eller bära ett ont öga är en vanlig sak i dagens tid. Onda öga finns som nyckelringar, ringar, hängen, medaljonger etc. Lockets med onda ögon används för att avvärja bländningar från människor som antas orsaka olycka eller otur. Lockets med onda ögon är mycket vanligt nu.

11. Svarta keramiska guldlås:

Svarta keramiska guldlås

När klassen möter klassen kan den vara svart med gyllene. Svart med gyllene är en klassisk kombination och ett perfekt exempel i kläder, smycken, väskor etc. De svarta keramiska skåpen passar mycket bra till guld och med svart stålkedja kan vara den perfekta presenten liksom den perfekta medaljongen i ens samling.

12. Seashell Gold Chain Locket:

Snäckskal guldkedjelås

Snäckskal kan vara en helt annan design för ett medaljong. Personer med intresse för marint liv och vattenlevande kan experimentera med dessa guldskalade snäckskal. Den gyllene medaljongen kan öppnas för att lagra pärlor som i pärlorna kan fixeras inuti som i fallet med ett riktigt snäckskal.

13. Par Golden Locket och kedja:

Par Golden Locket och kedja

Det bästa presentalternativet eller den bästa bröllopsgåvan för alla par kan vara dessa par gyllene lockets. Bröllopsdatumet kan parfotografiet sättas in i hjärtan eller cirklarna etc. som designen är.

14. Golden Lockets med charm för kvinnor:

Golden Lockets med charm för kvinnor

Gyllene medaljonger med charm kan bli direkt heta med kvinnor i alla åldersgrupper. Skåpen kan ha en flytande charm som en stjärna, nyckel, hjärta, fjäril etc. Charmen kan vara besatt med stenar för ett extra elegant utseende till den gyllene medaljongen.

15. Vitguldlås:

Vitguldlås

Vittguldlås ser hisnande vackert ut på vilken kvinna som helst. Vittguldets medaljong kan ha en gyllene utsmyckning eller något graverat på medaljongen. Vittguldets lockets och kedjor blir mycket populära i dessa dagar.

Alla är väldigt modemedvetna och vill hålla sitt stiluttalande uppdaterat hela tiden. Gyllene lockets kan vara en hittills hit både för män och kvinnor. De olika mönster, mönster, utseende i gyllene lockets kan förstöra en för val och man kan välja sitt eget speciella utseende. Smycken kan kommunicera mycket och därför kan prydnaderna på händer, hals, öron, tår etc. tala för en persons övergripande personlighet.