Medan de flesta killar föredrar minimalistiska typer av medaljonger, föredrar de unga vapnen coola typer av tillbehör. Innan det observerades brukade bara flickor eller kvinnor bära smycken men nu för sent har man sett att killar till och med börjat bära örhängen, armband och till och med snygga medaljonger.

vackra-design-av-medaljonger-för-män

Män är som och vill ha lockets som är snygga, får dem att se coola ut och till och med matcha deras personlighet. Det finns många typer av medaljonger tillgängliga och du kan äga dem enligt ditt val och sätt.

Locket Designs för män i guld och silver:

Lockets är de perfekta tillbehören som kan förändra din personlighet, utseende och en känsla av förtroende för hela din klädsel. Ge nu ett uppdaterat utseende till mode och se moderiktig ut.

1. 9 karat rektangelform guldfodral för män:

9 karat rektangelform guldfodral för män

Eftersom guld alltid har varit på mode och aldrig blir föråldrat är detta 9 karat rektangelformade guldlås ett bra exempel. Den gula medaljongen är gjord i 9 karat guld, är formad i rektangel och delas lika i två delar där den första halvan är enkelt designad och den andra halvan hålls slät. Locket ser enkelt ut, men ger en elegant look till bärarens hals.

2. Diamond Locket för män:

Diamond Locket för män

Diamanter, vem kan säga nej till det? Meddelandet är utformat i en sval form och diamanter är dubbade över hela medaljongen i ett nätmönster. Diamanter ger en elegant och kunglig coolhet och kan vara ett mästerverk i herrbyxor. De är ganska dyra men dess glans och glittring kan inte matchas med någon annan juvel.

3. Vintage Lockets för män:

Vintage Lockets för män

Vintage -medaljonger är mycket olika i sitt utseende. De har gammal typ av design och slitna polska men ser fantastiska ut när de bärs. Dessa typer av medaljonger överförs till en generation till en annan och är nästan väldigt gamla men ser även nu väldigt trendiga och snygga ut. Lockets design är vacker och konstnärligt utformad, vilket i sin tur förbättrar utseendet i många veck.

4. Lion Locket Designs för män:

Lion Locket Designs för män

Kungen av djungeln är “lejon”. De är symboler för stolthet, makt såväl som elakhet, liknande egenskaper hos en man som de vill vara starka och mäktiga individer. Lejonets starka och kraftfulla ansikte som avbildas på medaljongen ger en stark innebörd för mäns personlighet med ett stort djup i den. Så dessa medaljonger är mycket populära bland män.

5. Alfabet Silver Lockets för män:

Alfabet Silverlås för män

Mäns föredrar inte särskilt jazziga och tunga typer av medaljonger. Denna enkla och unika alfabetlås är lämplig för herrsmycken, eftersom den bara har ett alfabet. Du kan designa alfabetet du önskar, eller den första bokstaven i ditt namn och däremellan kan du prägla värdefulla diamanter för att ge ett stilrent och coolt utseende.

6. Skallformade lockets för män:

Skallformade lockets för män

Detta skallehänge är mycket imponerande och mellan de färgade stenarna gör att det ser fantastiskt ut och gör ett skarpt tillskott till varje utseende. Denna typ av medaljonger kommer säkert att erkännas av varje man eftersom det är läskigt men vänligt och inbjudande och har ett lukrativt utseende.

7. Korsformade lås för pojkar:

Korsformade lås för pojkar

Korsformade lockets är mycket populära bland unga killar eftersom det ser väldigt enkelt ut men väldigt attraktivt. Du kan bära dem denna enkla kedja eller till och med i svart tråd eftersom det får dig att se cool och funky ut. Dessa typer av medaljonger finns i olika metaller och skildrar till och med din hängiven inställning.

8. Dragon Shaped Lockets för män:

Dragon Shaped Lockets för män

Som det är välkänt är draken symbolen för kejsaren och var herre över alla naturelement. Dragon kan segra under alla omständigheter som bevisar liknande egenskaper hos män. Även män vill styra och vinna varje situation kan komma vad som än kommer. Således är draken den lämpliga medaljongen för män.

9. Snygg nyckelformad hylsa för män:

Snygg nyckelformad hylsa för män

Detta medaljong är tillverkat i sterlingsilver i form av en nyckel och kan hängas med svart tråd så att det ser unikt ut och en cool, funky vision. Som det sägs att nyckeln kan låsa upp alla lås i världen, vill männen samma önskan som de kunde få ett. Denna typ av medaljong kan gelas med jeans och funky t-shirts så att du ser snygg ut.

10. Tribal Wolf Lockets för män:

Tribal Wolf Lockets för män

Sedan antiken anses varg vara modig, lojal och stark i alla situationer. Den skildrar karaktäristiken för män och vill visa världen genom att bära stamvarglås. De är snygga och fashionabla och förbättrar din klädsel och personlighet.

11. Om Ganesha Gold Locket Designs för män:

Om Ganesha Gold Locket Designs för män

Ordet Om härleds från ett sanskritord som symboliserar expansion när det uttalas. Som herre Ganesha är känd för att ge berömmelse och styrka. Denna medaljong har krafterna i både dessa magiska ord som lockar män och unga killar att bära denna medaljong och få befogenhet.

12. Axformade guldlås för män:

Axformade guldlås för män

Denna medaljong är gjord i guld i form av yxa. Formen på medaljong är designad mycket konstnärligt och den kan hakas på vilken typ av kedja du vill. Kedjans hantverk är väldigt coolt och är perfekt för killar. Det kan vara bra dagligt slitage och kan bäras på fest också eftersom guld aldrig går ur mode.

13. Spade Card Silver Lockets för män:

Spade Card Silver Lockets för män

Spaden representerar livet och är ett blad av kosmiskt träd. Det är mörkrets kraft. Denna typ av medaljong är mycket moderiktig och ordet “A” graverat är kejsaren i kortspelet. Så alla män vill leva ett kejsarliv och vill vinna alla livets utmaningar. Således passar denna medaljong perfekt till vad en herr önskar.

14. Hästformad herrlås:

Hästformad herrlås

Häst är en mytisk varelse på grund av hornen på pannan. Det symboliserar renhet och godhet. Den hästformade medaljongen är gjord i guldmetall och på grund av dess goda egenskaper föredrar män denna form av medaljong. Denna typ av medaljong kan bäras av alla typer av kläder och får dig att se snygg och stilig ut.

15. Angel Wings Lockets för kvinnor och män:

Angel Wings Lockets för kvinnor och män

Dessa typer av medaljonger är mycket unika och de vingar som är utformade visar bra hantverk. Denna medaljong är tillverkad av silvermetall och har ett himmelskt utseende. Locket ger komfort åt bäraren och får dig att se annorlunda ut i mängden.

Även om män bär mycket begränsade tillbehör men de är väldigt modemedvetna och håller sin garderob uppdaterad med de senaste tillbehören. Lockets finns i olika mönster, mönster och former och ger en ny definition och ett nytt utseende. Den finns i olika prisklasser och du kan ha en i fickan. Så det är dags att ta en medaljong och se cool ut!