Lockets förbättrar personens utseende totalt. De är en del av sina smycken sedan antiken. Det vackraste och charmigaste sättet att få tillbehör till halsen är att skryta med en kedja med en iögonfallande medaljong. De har också en eller annan betydelse kopplad till dem. Lockets är ett modeaccessoar för både män och kvinnor i dagens tid. De har fått uppmärksamhet för sina nya varierade mönster och olika mönster. De är extremt populära bland människor i alla åldersgrupper.

olika-typer-av-smycken-medaljonger-designer-med-bilder

Vackra skåp för tjejer:

Lockets kan vara ett stiluttalande i sig i och med hur man bär bort utseendet. Här kommer vi att titta på de 25 bästa olika medaljondesignerna för män och kvinnor tillsammans med bilder.

1. Enkla guldfärgade fotolås:

Enkla guldfotokorgar i guld

Guld är avsett för renhet och det kan bäras avsevärt vid speciella tillfällen och även under festivaltiderna. Bland alla metaller har guld varit mycket populärt eftersom det ansågs vara en viktig sak i garderoben. Att köpa guldprydnader kommer aldrig att gå ur mode och det är därför som takten fortsätter att öka. Oavsett om det gäller män eller kvinnor, kommer medaljonger att se vackra ut när de bärs med traditionella och bröllopskläder.

2. Vackra diamantlås:

Vackra diamantlås

Människor som älskar att få en exude klass och stilar kan föredra och gå med diamant smycken. Män och kvinnor som bär diamantsmycken kommer att se vackra ut med en förbättrad personlighet. De tappar aldrig sin stil och elegans. Även detta är ett utmärkt alternativ för att ge bort till dina nära och kära. Även om dessa är lite dyra kan de aldrig jämföras med andra smycken.

3. Silver- och guldlås:

Silver och guld lås

Efter guldprydnaderna är det mest populära silveret med perfekt finish och elegant utseende. Att bära den bästa kombinationen av guld och silver kommer att gillas av alla män och kvinnor som älskar att bära juvelerna. Guld och silver ser elegant ut med alla design i medaljonger. Detsamma kan vara en kombination av guld och silver eller dekorationer av varandra över varandra.

4. Kristallglaslås för flickor:

Kristallglaslås för tjejer

Det viktigaste som man tänker på när man tänker på trendiga smycken är kristaller och samma glans. Kristaller är den nya trenden inom modesmycken med medaljonger i kristaller och glas. Glas kristall lockets kan ha mönster av blommor, löv etc. De kan ha olika färger och kan modifieras efter eget tycke.

5. Traditionella Kundan -lås för bröllop:

Traditionella Kundan -lås för bröllop

Kundan är mycket populära smycken för bröllop och andra traditionella tillfällen. Kundan är dyrt arbete med gröna, rödbruna och vita stenar i guld. Kundans smycken används uteslutande för brudar för det härliga utseendet. De ser väldigt storslagna och vackra ut. Kvinnor har många Kundan -medaljonger i sin trousseau för att koppla ihop olika funktioner med enkla guldkedjor. De är unika, handgjorda smycken och ingår i gamla smycken.

6. Personlig Lockets Foto:

Personlig Lockets Foto

Personliga lockets i silver, guld eller diamanter med namn och fotografier, ett citat, ett ordspråk, ett visst ord eller några viktiga datum ser underbara ut när de bärs på halsen med en enkel elegant kedja. Att anpassa saker är mycket på modet. De är också ett perfekt presentalternativ. De kan alltid vara med dig och kan vara en del av ditt liv för alltid.

7. Pearl Lockets Gold:

Pearl Lockets Gold

Pärlor är symboliska för kungligheter och nåd och människor har haft pärlor sedan många århundraden. Pärlor är en statussymbol och ger ett elegant utseende. Pearl lockets är för det graciösa utseendet hos en kvinna. Pearl lockets kan vara av en enda pärla i vitt, rosa eller benvitt i viktoriansk stil med insats för ett fotografi inuti. Man kan vara säker med pärlsmycken alltid. Detta kan bäras av i indiskt slitage, västerländskt slitage, klänningar, kvällskläder, festkläder etc. Pärllås kan också vara ett utmärkt presentalternativ.

8. Damlås med rhinestones:

Damlås med rhinestones

Strassar ser mycket ut som diamanter men är inte så dyra. Kvinnor kan mycket väl skryta med medaljonger i guld- och silverkedjor med strass. De lyser strålande och ger därför kvinnan som bär den ett strålande utseende. Strasslåsarna med silver- eller guldkedjor kan också vara perfekta för det fantastiska vardagliga utseendet.

9. Skåp med Vintage Charm:

Skåp med Vintage Charm

Vintage -medaljonger tillverkade i strass eller en legering kan göras på ett sådant sätt att de till och med kan lysa i mörkret. Dessa vintage -medaljonger har olika snitt och designen är sådan att stenarna placeras för det glödande utseendet i mörkret. De kan därför användas för kvällskläder eller för dagtid. De kan också vara mycket gamla och därmed dyra.

10. Evil Eye Lockets för flickor:

Evil Eye Lockets för flickor

Lockets med onda ögon används för att avvärja bländningar från människor som antas orsaka olycka eller otur. Att använda ett ont öga som en medaljong och bära det anses vara bra för personen. Onda ögon blir mycket populära bland människor som använder dem i bilar, armband, armband, etc..

11. Fotolås i roséguldmetall:

Fotolås i roséguldmetall

Roseguld är i grunden en legering av guld och koppar som används för att göra smycken som nu är mycket populära. Detta används vanligtvis för kedjor, ringar, armband, örhängen, hängen, medaljonger etc. nu. Roseguld är också känt som rött guld och rosa guld beroende på kopparets omfattning. Rosa guld är dyrt och därför är dessa medaljonger för lyxiga och avancerade människor. Dessa medaljonger utstrålar elegans.

12. Skåp med antik finish:

Skåp med antik finish

Överlämnade från många generationer är antika saker symboliska för stolthet, kultur, familj och arv. Dessa värdefulla medaljonger har ett såväl monetärt som emotionellt värde. De är verkligen en mycket speciell och en uppskattad besittning. De har vackra mönster, snidade på dem, tempeldesigner, gudinnors mönster, ädelstenar, ädelmetaller, viktorianska mönster, etc. på dem. Lockets märke är också annorlunda med karat av guld som används för att göra dessa medaljonger. Dessa antika medaljonger är klassskilda och förblir fantastiska och vintergröna i många generationer.

13. Swarovski -lås med kristaller:

Swarovski -lås med kristaller

Swarovski -kristaller är mycket populära och fångar snabbt alla snygga. Många accessoarer för män och kvinnor i dessa dagar är dekorerade med Swarovski -kristaller. De har en designerkänsla. Att sätta Swarovski -kristaller i en medaljong med en guldkedja eller en platina eller sterlingsilver kan vara det här vackert utformade smycket. Komplettera den röda mattans look med matchande uppsättning ringar, armband och öronringar.

14. Enkla Rhodium Floating Lockets:

Enkla Rhodium flytande lockets

Rhodium som element är mycket populärt inom modesmycken som tar slut sent. Smycken med rhodiumfinish ser mycket nära silver ut och har samma finish. Rhodium flytande medaljonger har berlocken inuti medaljongen och är genomskinliga och kan öppnas för att ändra berlocken efter önskemål. Rhodiumfinish används i stor utsträckning i dessa dagar även i guld- och silversmycken. Rhodium flytande medaljonger ser snygga ut och har högt mode, men är samtidigt inte så dyra.

15. Gold Peacock Feathered Design Lockets:

Guld påfågel fjäder design lockets

En av de mest populära designerna för det traditionella utseendet kan vara lockets inspirerade av påfågel- och påfågeldesign. Påfågel står som en symbol för stolthet, nåd och skönhet. Kvinnor har alla dessa egenskaper och kan därför ansluta sig till dessa underbara, magiska påfågelband. De ser riktigt magiska ut med traditionella dräkter och de livfulla färgtonerna i dessa påfågelfjädrar ser fantastiska ut.

16. Snygg Angel Wing Locket för flicka:

Snygg Angel Wing Locket för flicka

De är inte de vanliga, tråkiga, liknande typ av medaljonger. Ängelvingar eller vinglås ser vackra ut på kvinnor för det avslappnade utseendet. Fjädrar och vingar är symboliska för fåglar och representerar därmed frihet. Kvinnor är nu mycket oberoende, fria och är i nivå med män i alla samhällsskikt. Kvinnor har änglalika egenskaper i sig att de är födda multitaskers. Så alla ni kvinnor pratar med dessa snygga, vackra änglavingar.

17. Filigran bönlådor:

Filigran bönlådor

Filigransarbete är mycket efterfrågat inom smycken. Det är ett verk av fina trådformationer till ett känsligt mönster eller ett spår. Filigranarbete är populärt inom örhängen, armband, medaljonger och många andra prydnadsverk. Filigran bönlådor är mycket unika och fångar nyanser av detta invecklade arbete i en medaljong. Det här är riktigt funky och väldigt modernt.

18. Musical Lockets:

Musiklås

Dessa unika medaljonger har olika element som sjöjungfrun, sjöhäst, amor, älvor, änglar, hästar etc. på medaljongens ansikte. På insidan har de en riktig musiklåda för musik som ska spelas. Så unika och intressanta är dessa lockets att man inte bara kan hålla dem borta.

19. Teardrop Stone Lockets med foto:

Teardrop Stone Lockets med foto

Kedjor med ädelstenar och halvädelstenar kan se vackra och snygga ut. Rubiner, safirer, topas, kvarts, akvamarin eller smaragder snittade i stil kan dubbas och placeras konstnärligt i en medaljong. Lockets är på ett sådant sätt att stenarna är i form av en tår. De ser vackra ut när de bärs även som ett fristående smycke. Elegansen läggs till med lockets övergripande glans på grund av stenarna.

20. Gold Designer Alphabet Lockets:

Gulddesigner alfabetlås

Skåp med ett unikt, enda ord som vän, kärlek, tillit, tro, hopp, etc. eller ett alfabet som i den första bokstaven i ditt namn, makarnas namn, barnnamn etc. kommer att se bra ut för dagligt bruk. Det unika ordet eller det specifika alfabetet i armbandet kan påminna oss om några viktiga saker som alltid stannar kvar i ens liv. Dessa alfabetlås kan vara deras största inspirationskälla.

21. Läderväsklås:

Skyddslås i läderväska

Äkta läderskåp med uggla, örn, hökdesigner är extremt populära på mode. Läder kan vara ett stiluttalande på egen hand. Denna läderväska kan fås av både män och kvinnor. Denna olika medaljong kan användas i en kedja, som en krok i bältet, etc. De smälter mycket bra med västerländska kläder. Style dessa läderkedjor enligt dräkten och det är en hit bland alla män där ute för det coola men ändå trendiga utseendet och kvinnor för den där modedrottningen i dem.

22. Dragonfly Lockets:

Dragonfly Lockets

Låter intressant och man blir nyfiken på att veta om dessa Dragonfly Lockets. Dessa lockets är tillverkade av vintage zinklegering och har därför den speciella färgen och konsistensen av gammaldags charm. Dragonfly -låsarna kan användas i en kedja eller kan fördubblas för att användas som tröja.

23. Emaljlås för kvinnor:

Emalj Lockets för kvinnor

Emalj är den glansiga beläggningen precis som glas som appliceras på hårda ytor, målningar, gamla möbler etc. som en skyddande beläggning ovanpå. Sådan efterbehandling är känd som emaljfinish. Emaljfärgade medaljonger är också mycket populära med medaljongen skyddad. Om medaljongen är väldigt dyr kan en med en sällsynt målning, bild etc. emalj användas för den glansen och man kan skryta med dessa emaljlås med stolthet.

24. Trident Lockets:

Trident Lockets

Trident är symbolisk för den grekiska guden Poseidon i grekisk mytologi. Han är känd som havets gud och dyrkas. Hans symbol var Trident. Människor förknippar dessa lås med honom och den styrka han hade. Dessa Trident -medaljonger kan vara maktens symbol för män och kan därför bäras av dem.

25. Illusionistlås:

Illusionistiska lås

Dessa lockets är inspirerade av filmen “Illusionisten” och är gjorda av trä och akryl. Dessa medaljonger är solida när de bärs men kan öppnas i sidled, diagonalt etc. på många sätt för att infoga fotografier. Dessa är också ett av de unika presentalternativen.

Mode har blivit vägen framåt med både män och kvinnor och de tar sig tid att hålla sin modekvot uppdaterad hela tiden. Både gamla och unga pryder sin egen stil och sitt utseende. Så gå ut och välj den unika medaljongen som passar din smak och dina behov. Experimentera och utforska nyare alternativ i det bästa tillbehöret för halsar som medaljonger och kedjor. Tweak din garderob och renovera ditt utseende för att få en helt ny dimension till din personlighet.