En kedjeband är en medaljong som är fäst vid en kedja, istället för en vanlig rem. Den har ett väldigt trendigt och annorlunda utseende, till skillnad från de vanliga enkla remmarna som används i halsband. Tidigare var kedjelås vanligtvis gjorda av guld och silver, men dessa dagar är de också gjorda av metaller.

kedjelås-mönster

Kedjelåsdesigner i guld och silver:

Kedjelås är mycket på modet idag. Dessa är gjorda för män, kvinnor och barn. Här är några av de mycket populära silver- och guldkedjorna

1. Guldkedja med hål:

Guldkedja med lock

Denna Chantilly snörade, guldpläterade medaljong är en av de vackraste guldkedjemodellerna. Den har en guldkedja, med en stor rund medaljong som är spetsad med guldblommor. Det kommer att se bra ut på kvinnor.

2. Enkel kedja med Locket Gold:

Enkel kedja med guldficka

Detta tillhör den mest grundläggande kategorin med guldkedjeformat. Den har en elegant kedja med en rund medaljong som kan bäras över allt. Det är ett enkelt tillbehör som kan användas regelbundet dagligen.

3. Lettered Locket Chain:

Lettered Locket Chain

Detta är en mycket vanlig typ av kedjelås. Kedjan är fäst vid en bokstav som man kan välja enligt den första bokstaven i deras eller deras älskades namn. Det är enkelt men ser söt ut. Den kan bäras av barn också.

4. Kedja med Orb Locket:

Kedja med Orb Locket

Detta är en vacker och unik kedjelåsdesign. Den har en silverkedja med en metallisk klotlås. Detta kan bäras av såväl kvinnor som tonåringar, och kommer att se bra ut över en västerländsk klädsel.

5. Unik kedja med fågelhake:

Unik kedja med fågelhylsa

Detta är en elegant och söt bit. Den har en ljusguldkedja, från vilken en fågel och bladlås hänger. Den är lätt och vacker och kan bäras av såväl barn som kvinnor. Det är ett smart uttalande.

6. Sidolåskedjor för kvinnor:

Sidolås kedjor för kvinnor

Denna guldkedja har en vacker medaljong som kommer att falla på sidan, snarare än mitten, vilket är vanligt. Detta kommer att se väldigt trevligt ut när det kombineras med en traditionell klädsel.

7. Silverkedjelåsdesign:

Silverkedjelåsdesign

Denna silverkedja med hjärtlås är ett enkelt tillbehör för daglig användning. Den kan bäras över alla kläder och av barn såväl som äldste regelbundet. Meddelandet rymmer ett litet fotografi. Det är en trevlig present till någon du älskar.

8. Kedja med skallås:

Kedja med skallås

Denna skallocket är en av de mest utsökta kedjelåsdesignerna. Den har en dubbel silverkedja och ett skallocket. Den kan rymma små föremål samt en nyckel eller fotografi. Det är riktigt trendigt och ger personen som bär det ett coolt utseende.

9. Klockkedjelock:

Klockkedjelås

Detta är en antik design och en unik kombination av en medaljongkedja och en klocka. Detta kan vara en trevlig present för dem som gillar att vara punktliga! Detta ger en majestätisk look till personen som bär den. Det ser bra ut på västerländskt slitage som en svart topp.

Kedjelås har blivit väldigt fashionabla under de senaste åren. Guldkedja med medaljong har varit vanligt länge, men för dem som har en låg budget finns det flera kedjelåsdesign att välja mellan, till exempel sidokedjor och metalliska kedjelås.