Locket -hängen är sådana att du kan bära dem i ditt dagliga liv. Det är en liten eller stor hängsmycke av olika mönster som hängs i en silver- eller guldkedja. Du kan få hängande i guld, silver, etc. Det kan finnas många mönster som religiösa, tjusiga, diamantbesatta och med andra ädelstenar också. En som gillar att bära ett hängande halsband kan utforska olika mönster i hänget.

Söta och snygga hängsmycken:

Låt oss hitta här med visade medaljonger som uppfyller dina behov av mode.

1. Butterfly Broche Locket Hängsmycke:

Butterfly Brooch Locket hänge

Detta är ett guldmedaljeband som är fäst med fjärilsbrosch och rund ring. Denna vackra fjäril är präglad med glänsande vita diamanter och till och med på lagret av en ring; det finns en rund serie diamanter. Blandningen av fjäril och den öppna ringen ser fantastisk ut som ett hängsmycke.

2. Traditionell hängsmycke:

Traditionell hängsmycke

Detta medaljonghänge har en religiös temabaserad design. I detta skapade ‘OM’ och ‘Hari’ skrivet på hindi. Halvmånens design över ‘OM’ har diamanter fästa. Den skildrar Hari och Hari’s dubbla kraft, dvs Shiva. Detta kan vara det bästa presentalternativet för dig.

3. Shri Yantra Locket Hängsmycke:

Shri Yantra Locket Pendel

En Shri Yantra är utformad över detta halsband med halsband på silver. Denna Shri Yantra innehåller gudinnan Durgas kraft. Shri Yantra är mycket lyckosamt att ha hemma eller på ditt kontor. Troende bär den till och med som medaljong och fortsätter att få sina välsignelser.

4. Hängsmycke i glasstil:

Hängsmycke i glasstil

Detta glas har formen av ett hjärtspärrhänge täckt med guld. Torkade blommor placeras inuti detta glas som är tydligt synligt. Det här glashänget ser alltid vackert och fängslande ut. Detta glas är fint snittat och det är synligt från dess tjocklek.

5. Lovers Special Locket Pendel:

Lovers Special Locket Pendel

Det är fotomeddelande i hjärtdesign. Du kan behålla små foton av dina älskade på båda dessa sidor. Denna typ av medaljong används mycket av älskare och de håller foton av varandra i detta hjärta. De uttrycker sin kärlek till varandra på detta sätt.

6. Diamantstil rundad hängsmycke:

Diamantstil rundad hängsmycke

Det här rundformade diamantmeddelandet har strålande egenskaper. I mittcirkeln finns det ett antal diamantstenar och ytterligare en rund serie med övergripande diamanter. Hängsmycke med cirkulär diamantdesign används inte mycket.

7. Hjärtlås med rosett:

Hjärtlås med rosett

Detta guld hjärta medaljong hänge har ett unikt koncept av medaljong. Det finns klocka inuti denna hjärtdesign och en rosett är knuten med vit spets. Detta är design med två ändamål som du kan använda som hängsmycke och titta på. Att bära den får dig att se distinkt ut.

8. Teardrop Locket Necklace:

Teardrop Locket Necklace

Detta hänge i silverlocket är helt enkelt underhållande med tårdropsdesign. En häftig form av tårar ges till detta hängsmycke med silversträngar och i mitten finns en mjuk pärla fäst. Det verkar som att silversträngar skyddar den här pärlan. Denna design är bara härlig och så vacker.

9. Gul Sapphire Locket Hängsmycke:

Gul Sapphire Locket hänge

Denna hängande medaljong består av gul safir i guld. Istället för gul safir kan du även sätta in andra ädelstenar. Många människor bär det här stenhängda hänget som tror på astrologi. Det är oval form gul safir som visar kvaliteterna hos Jupiter.

När du bär ett medaljonghänge måste du vara extra noga med att bli borttagen. Hängen av känslig design som bärs vid alla tillfällen kan göra dig till attraktionens centrum. Det får dig att se något annorlunda ut än vanligt.