Det finnes forskjellige typer anti -flassprodukter som er tilgjengelige på det indiske markedet i disse dager. For de som ikke liker kjemikalier, kan de prøve å bruke en eller annen form for middel som er naturlig, eller en flaske med naturlig ekstrakt som inneholder rensemiddel, kan også være en god og lett å bruke. Disse bør påføres og brukes regelmessig for å få de riktige fordelene.

medisiner mot flass

Disse er heller ikke ekstremt kostbare og er vanligvis ganske rimelige for de fleste. Disse er ofte så billige som 150 til 240 rupier for et godt beløp som varer i omtrent en måneds bruk. Hvis en person vil ha noe som er ekstremt high end, kan det være ganske kostbart. For vanlig bruk er det imidlertid ganske mange anerkjente merker og selgere som selger gode produkter som enkelt kan brukes til å kontrollere problemet.

Medisiner for flassbekjempelse:

Nedenfor er de 10 beste naturlige medisinene som kan kontrollere flass, er som følger.

1. Terapeutisk olje fra Biotique Bio Bhringraj Fresh Growth:

Biotique Bio Bhringraj Terapeutisk olje for fersk vekst

Dette er et veldig kjent og populært merke for flassmedisin. Dette er deres produkt som inneholder godheten til Bhringraj. Som vi alle vet er dette en liten plante som inneholder egenskapene som også kan forbedre helsen til tråder. Denne oljen er ganske rimelig til omtrent 150 rupees og kan enkelt brukes med jevne mellomrom. For å få flere fordeler, kan dette masseres etter oppvarming av dette over indirekte varme. Dette forbedrer også blodsirkulasjonen og hjelper røttene til å absorbere næringsstoffene. Hvis årsaken til problemet skyldes stress, kan dette også lindre det for å berolige hodet.

2. Nizoral sjampo:

Nizoral sjampo

Dette er et velkjent og beste flassmedisinprodukt og kommer også til rimelige priser. Den inneholder Ketoconazole som tilhører familien mot soppmedisin. Dette kan brukes regelmessig i en dose på 5 ml til 10 ml til den våte hodebunnen. Påfør to ganger i uken i 2 til 4 uker for å få et bedre resultat.

3. Body Shop Rain Forest Volume Shampoo:

The Body Shop Rain Forest Volume Shampoo

Dette er et populært high -end produkt og kan brukes hvis en person ønsker å bruke noe som er litt dyrt. Dette er imidlertid også ganske lett tilgjengelig i disse dager på grunn av antall butikker som dette merket har opprettet på store kjøpesentre i disse dager.

4. Schwarzkopf Professional BC Volume Boost Shampoo:

Schwarzkopf Professional BC Volume Boost Shampoo

Dette er en annen litt kostbar, men veldig effektiv sjampo som inneholder Nymphaea Alba Root Extract og Panthenol. Dette er også ganske rimelig, selv om det er litt dyrt.

5. Nioxin Booster:

Nioxin Booster - Medisiner mot flass

Dette er et populært produkt av flass i disse dager. Disse kan brukes sammen med de andre settene. Dette kan føre til at midlertidig hevelse får områder til å se fyldigere ut og også bli kvitt soppinfeksjoner.

6. Tvam Henna Shampoo:

Tvam Henna Shampoo - Medisiner mot flass

Dette er veldig populært innen urtemedisin. Dette kjøpes ofte av folk som lider av kløe. Dette kan også berolige med de naturlige hennaekstraktene og er også moderat priset til omtrent 200 rupees.

7. Klar nærende anti-flasssjampo:

Clear Nourishing Anti -Dandruff Shampoo - Medisiner for flass

Denne inneholder nutritium 10 som er den aktive ingrediensen, og dette bidrar til å berolige tørre og irriterte tilstander og gjør også seksjonene mer skinnende. Dette er også moderat priset til 240 Rupees for omtrent 400 ml flasker.

8. Aveda Damage Repair Cream:

Aveda Damage Repair Cream - Medisiner mot flass

Dette er en skånsom sjampo med quinoaprotein som ikke bare beroliger det betente hodet på grunn av kløe og reparerer skadet hår. Dette er et ganske kostbart, men effektivt produkt.

[Se mer: Hjemmelagde tips for fjerning av flass.]

9. Body Care Egg Shampoo:

The Body Care Egg Shampoo - Medisiner mot flass

Dette har ekstrakter av eggprotein som er ganske nyttig, og det er også gratis formaldehyd og allergiske parfymer. Dette er også rimelig og rimelig til omtrent 150 INR.

10. L’Oreal Elvive:

L'Oreal Elvive - Medisiner mot flass

Dette er et medisinsk produkt som hjelper en person med å bli kvitt kløe og også koker. Det hjelper å fjerne eventuelle tørre flak. Dette er moderat priset til ca 240 INR og også ganske rimelig.

Slutt å bli irritert med flass ved bruk av allopatiske eller urtemedisiner. Hver medisin som er nevnt i denne artikkelen, vil være en fullstendig hjelp for å fjerne flass på naturlig og medisinsk måte. Så prøv minst én medisin for å unngå flass og bli fri for kløe og irritasjon.