Alle har hørt om underverkene til meditasjon og meditative teknikker som Pranic healing og Reiki som ofte anses å være mye som “magi”. Men nesten alle som ikke har sett denne ‘magien’ på første hånd, ser ut til å være skeptiske til dens krefter i begynnelsen. Men ikke bekymre deg, når du mestrer kunsten med alfa -meditasjon, vil du kunne praktisere disse underverkene over din egen kropp!

alfa -meditasjon

Alpha -meditasjon løfter sinnet ditt til nivået som ligger mellom å være helt våken og nesten sove. Det bremser hjernebølgene og lar sjelen din transcendere til et høyere astralt plan. For noen vil alt dette høres ut som tulling av sigøynere og åndelige healere osv. Som viser seg å være falske.

Imidlertid har alfa -meditasjon blitt vitenskapelig bevist for å hjelpe tankene dine med å helbrede kroppen din og dens sykdommer! Ved å senke pulsen tar det hjernen til en avslappet, behagelig tilstand. Dette er staten som står på terskelen til en dyp søvn, en som lar deg våkne uthvilt og si “Nå er dette en vakker morgen!” Alpha -meditasjon bruker denne sinnstilstanden til å oppnå triks som du ikke engang kan drømme om!

Det første trinnet i alfa -meditasjon er å oppnå den sinnstilstanden. For å gjøre dette, sett deg i en behagelig posisjon og pust dypt inn og ut for å slå deg til ro. I de typiske trinnene i enkel meditasjon begynner du å konsentrere deg om pusten din. Inn og ut, inn og ut, kontinuerlig. Og når du puster ut, tenk deg at alt stress og bekymringer forlater tankene dine. På denne måten fjern tankene dine for alle spenninger og bekymringer.

Denne prosessen vil få det meste av spenningen til å løpe langt. Men når tankene dine er klare, kan du ta kontroll over disse påkjenningene og løse problemene dine uten å la dem forårsake stress. Dermed oppnår du ved hjelp av denne teknikken et åndelig senter som hjelper deg med å balansere problemene dine.

Alfa -meditasjon bruker dette åndelige senteret. Når du har kommet dit, kan du bruke visualiseringsteknikker for å sende hjernesignaler. Alpha -meditasjon bruker hovedsakelig underbevisstheten for å nå sine mål.

En av teknikkene er å forestille seg tallet tre, tre ganger, etterfulgt av tallet to og deretter en, hver forekommende tre ganger. Dette aktiverer en del av hjernen din som sjelden brukes. Det er omtrent som å strekke ut en gammel, ubrukt muskel.

Etter denne øvelsen kan du fortsette å forestille deg hvilken situasjon du ønsker å utføre. Tenk deg at du er på jobb og oppnår suksess, tenk at hodepinen din forsvinner eller at du får den beste timenes søvn på noen få minutter!

Når du forestiller deg hvor det er du vil at du skal være, kaller du målene dine høyt. Du informerer i utgangspunktet din underbevissthet om hvilke mål du har. Disse bildene skal være som virkelige hendelser for deg. Når du er ferdig med dette, begynner du å telle tilbake fra fem til en. Deretter åpner du øynene sakte og lar deg komme tilbake til den normale verden.

Alpha -meditasjon tar kontroll over all den skjulte kraften i deg, mobiliserer den og gir den en retning. Den lar deg lede ditt underbevissthet, som har en tendens til å gå bort fra dine sanne mål, til målet ditt i livet. Dette øker sjansene dine for å oppnå dem sterkt!

Ved å praktisere alfa -meditasjon daglig kan du ikke bare forbedre kroppens fysiske og åndelige tilstand, men du kan også forbedre livet og tilstanden. Mens du før ble møtt med en haug med feil og skuffelser, vil du nå føle at hjulene snur mens formuen gir deg en bedre hånd. Men er det virkelig formue? Eller er det denne kunsten som lar deg handle og forbedre livet ditt?