Når du begynner å bli vant til meditasjon, kommer du langt fra verdslige materialer og følelser og kommer nærmere deg selv. Du begynner å oppdage din indre sjel, og du vil koble deg til Gud og oppleve det i deg. Du vil innse at din glede, velvære, fred, etc. alt ligger i deg, og de får en mulighet til å oppstå når du gir dem den viktigheten gjennom meditasjon.

Åndelig meditasjonsteknikk

Beste teknikker for åndelig meditasjon:

Puster:

Når vi gjør oppmerksomheten til pusten, begynner vi å fjerne oppmerksomheten fra de verdslige tingene. Sinnet begynner å føle seg rolig, og vi har ikke noe ego igjen. Vi begynner å tenke dypt og så oppstår det åndelige sinnet i oss. Dette er når vi får kontakt med Gud.

1. Sitt komfortabelt og velg et ensomhetssted. Hvis du bare er nybegynner, kan du prøve å kutte ned all slags distraksjon når du trenger å konsentrere deg.

2. Lukk øynene og føl deg som komfortabel nok til å starte.

3. Pust og følg pusten. Du kan synes det svinger, ettersom det noen ganger kan være raskt, noen ganger sakte og noen ganger dyp. Ikke bekymre deg, det er ganske naturlig.

4. Hvis tankene begynner å strømme inn, må du bare trekke oppmerksomheten din til pusten. Ikke prøv å trekke eller skyve luften som kommer inn og ut. La kroppen puste i sin egen fart.

5. Luft og åndedrag gjenspeiler Ånden. Når vi puster inn og ut, føler vi oss veldig gode og avslappede. Vi har en følelse av takknemlighet for det og takknemlighet åpner veien til helbredelse, lys og kjærlighet.

6. Mer og mer øvelse ville få deg til å komme dypere inn i den åndelige siden av meditasjon. Du vil føle stillhet i tankene dine, og du vil bli mer rolig og sammensatt.

Konsentrasjon:

I åndelig meditasjon er det veldig viktig å innse at det ikke er noen fortid du holder tilbake eller fremtiden som du bekymrer deg for. Fokuset ditt er i øyeblikket, og du må bare slippe tiden og stresse på stillheten i øyeblikket. Dette er når din ånd begynner å føle seg ren. Du blir trukket til lys, kjærlighet, fred og lykke.

1. Sitt komfortabelt og lukk øynene. Begynn å puste og konsentrer deg.

2. Legg all frykten og bekymringene til side. Glem alt du trenger å tenke og beskatte hjernen din med.

3. Tenk deg et bord foran deg og legg alle dine problemer og byrder på det ovenfor.

4. Glem hvem du er, glem hva folk synes om deg.

5. Du vil nå føle at du er nyfødt, du må ha tidligere minner og det er ingen fremtid å tenke på.

6. Hvis det oppstår bekymringer, bare fokuser på bordet og la dem ikke tenke på deg.

7. La det være en stille tid hvor du bare vil føle deg trygg med Gud. Det kan være en følelse av belastning, men du må la være.

Sangfraser:

Denne åndelige meditasjonen er mektig for å oppnå Guds fred når som helst på dagen og i enhver situasjon. Du trenger bare å sitte stille og synge noen mantraer. Alle kommer over opplevelser når vi er ute av balanse, opprørt, deprimert, frustrert, etc. av forskjellige årsaker. Du kan enkelt si dette ut og berolige tankene dine:

  • ‘Mitt sinn er en del av Guds. Jeg er hellig. ‘
  • ‘Det er ingenting min hellighet ikke kan gjøre.’
  • ‘Gud går med meg uansett hvor jeg går.’
  • ‘Gud er sinnet som jeg tenker med.’
  • ‘Jeg blir opprettholdt av kjærlighetens Gud.’
  • ‘Jeg hviler i Gud.