En pyramide er et tredimensjonalt polyeder, hvor alle andre sider enn basen er trekantede. Formen på en pyramide er kjent for en overnaturlig kraft- eller energikilde. Nylig har pyramidemeditasjon blitt veldig berømt fordi det hjelper oss å være i harmoni med menneskene og miljøet rundt. Det øker følelsen av ro, velvære og gir oss en positiv holdning til å møte livet og situasjoner med mot.

pyramidemeditasjon

Konseptet med pyramidemeditasjon:

Du får de beste resultatene av denne meditasjonen hvis du sitter vendt mot nord. Du får et sunnere sinn og kropp hvis du sitter vendt mot øst. Og for rikdom i nær fremtid må du sitte i nordøstlig retning. Pyramiden er en geometrisk forsterker som hjelper deg å motta mer av bønnens kraft. Det gjør en hengiven sterkere i sin religiøse tro. Ved bruk av denne meditasjonsteknikken har mange meditatorer uttrykt at resultatene deres er veldig fruktbare. De har opplevd minne om tilbakekalling, visjoner om tidligere inkarnasjon, telepatisk kommunikasjon og økt bevissthet.

Konseptet om at en enkel geometrisk form kan generere energi gjennom meditasjon virker vanskelig å tro. Men sannheten er at det fungerer og det også uten bivirkninger. Det er noen få viktige punkter som folk ikke bør neglisjere når de begynner å praktisere pyramidemeditasjon. Vi har blitt veldig velsignet over å ha fått disse tipsene vi diskuterer nedenfor.

en. Når du begynner å meditere under en pyramide, må du alltid huske på at du har en form som er 4 ganger høyere og større enn deg.

b. Du må vite hvilket materiale du skal bruke. Du bør unngå plast, gips av Paris og murstein av billig kvalitet. Disse kan være ansvarlige for å skade nervesystemet. Bruk naturlige materialer som tre, hellige bergarter og marmor, krystaller, etc. Meditasjon i Savasana bør brukes av krystallpyramider.

c. Rådfør deg med terapeuten din om de fargerike pyramidene. Hvis du ikke vet hva du skal bruke, ikke bare velg tilfeldig.

d. Bruk alltid løse klær og klær som er i lyse farger som hvitt eller kjedelig som grått.

e. Meditere på et bortgjemt sted der du er borte fra elektroniske enheter og gadgets. Du kan bare ha en CD -spiller som kan spille av lydene for meditasjon eller mantraene.

f. Det finnes Pyramid caps som kan brukes under lesing, læring, matlaging, hvile, etc..

g. Pyramidene overfører kosmisk energi til menneskekroppen, og derfor bør alle slags metall- eller skinnmaterialer fjernes fra omgivelsene, da de kan ha en omvendt effekt.

h. Legg bilder eller avguder av guddommen du tror på. Det vil få deg til å føle deg mer positiv, og du vil ha følelsen av åndelighet i live mens du mediterer.

Jeg. Hold rommet pent og rent, du vil ikke bare nyte øyeblikket, men også være fornøyd med hjertet.

j. Hold pyramiden og området inne i den også ren.

k. Hold skoene og sandalene borte fra meditasjonsrommet.

l. Det anbefales å holde gravide damer og barn under 3 år borte fra pyramidemeditasjon, eller de bør ikke bli der i mer enn 20 minutter. Dette skjer når rommene overfører kosmisk energi som kan være skadelig for dem.

m. Husk alltid å sitte vendt mot øst, nord eller nordøst, som nevnt ovenfor.

n. Sitt på et teppe i en matte med safranfarge.

o. Be alltid at du er takknemlig overfor foreldrene dine, naturen, Gud og kosmiske energien til pyramiden før du begynner med meditasjon.

Bildekilde: 1