Twin Heart er en kraftig meditasjonsteknikk som ble introdusert av stormester Choa Kok Sui på 1980 -tallet. Det er kjent for sine helbredende egenskaper og fyller også utøveren med kjærlighet, kraft og lys. Det vil hjelpe deg å oppnå en tilstand av fred og redusere all slags stress, spenninger og angst fra kroppen din. Denne typen meditasjon handler om rensing og tilbyr et stort antall fordeler for alle. Oversikten og sammendraget av dette emnet er analysert i de følgende avsnittene.

Twin Heart Meditasjonsteknikker

Twin Heart Meditasjonsteknikker:

1. Fysisk trening:

Det første trinnet til tvillinghjerte meditasjon er å gjøre noen fysiske øvelser. Dette vil rense og forberede deg til neste nivå. Gjør det i omtrent fem minutter, slik at lite gråaktig stoff blir utvist fra kroppen. Dette vil påkalle subtile energier og gjøre deg klar for neste trinn.

2. Den guddommelige velsignelse:

meditasjon med tvillinghjerterDet neste trinnet er å be og tilbe Gud for å påkalle velsignelser. Hver religion har forskjellige guder, og du får rett til å søke velsignelser fra troen til å tilhøre også. Du bør be om hjelp, beskyttelse, enhet og lykke. Med dette trinnet vil du være klar til å gjøre det tredje trinnet.

Koble tungen din til ganen:

Nå må du koble tungen til ganen. Dette vil fullføre forbindelsen mellom det første og bakre energinivået og av auraen og begynne sirkulasjonen av energi gjennom hele meditasjonen. Dette trinnet er det tredje og anses som avgjørende for alle som praktiserer Twin Heart Meditasjon.

3. Velsigne jorden:

Trykk deretter på kronechakraet med fingrene i et par sekunder. Dette vil hjelpe på konsentrasjonen. Du må også velsigne verden med en følelse av kjærlighet, vennlighet og sjenerøsitet i ditt hjerte. Prøv å føle den guddommelige energien rundt deg og snakk om lykke, glede, fred og harmoni.

4. Meditasjon:

Etter at du er ferdig med dette, kan du begynne med meditasjonen din. Dette kan bare skje etter at kronen er aktivert. Du må forestille deg et gyllent lys med hendene som går ned mot jorden og fyller det med mye kjærlighet og lys. Velsigne jorden også med gode ord.

5. Chant Om:

Nå er det tid for deg å synge Om. Vær oppmerksom på stillheten i verden rundt deg og synge forsiktig om. Du kan også bruke Amen hvis du vil. Fortsett å gjøre dette i omtrent ti minutter og slapp av. Ikke glem å se på kronen på hodet på en mild og kjærlig måte.

6. Slipp all overflødig energi:

Etter at du er gjennom meditasjonen, må du slippe all overflødig energi. Gjør dette ved å løfte begge hendene i luften med håndflatene utover. Slipp energi ved å velsigne jorden med kjærlighet, fred, glede og ro i ditt hjerte. Gjør dette i omtrent flere minutter til kroppen din er normalisert. Du kan også velsigne familiemedlemmene dine eller de du er glad i.

7. Takk:

På slutten av det hele må du takke det høyeste vesen for hans åndelige veiledning og guddommelige velsignelser. Dette skal gjøre slutt på Twin Heart Meditation.

8. Fysiske øvelser og massasje:

Det siste du bør gjøre i Twin Heart Meditation er å massere de forskjellige delene av kroppen din eller gjøre noen gode fysiske øvelser i omtrent fem minutter. Dette vil rense kroppen din og gi deg åndelig energi. Du vil føle deg lys og sterk og helbredet etter dette.