Mehndi är en konstform som förhärligar en kvinnas utseende genom grenrör. Mehndi eller henna har applicerats sedan årtionden och den appliceras speciellt för alla festivaler, bröllop eller lyckliga tillfällen för att återspegla lyckan.

Mehandi anses heligt och rent och är mycket populärt i norra Indien, Rajasthan etc på grund av angränsande område och inflytande av detta, Ahmedabad har blivit inspirerad och många stora och underbara mehendi -artister kommer härifrån. De applicerar fantastiska och fantastiska mehndi för varje tillfälle och ger mer färg till kvinnors händer.

Ledande Mehndi -artister i Ahmedabad

Populära Mehndi -artister i Ahmedabad med priser:

Låt oss ta en titt på de 10 bästa Mehndi -designersna i Ahmedabad.

1. Zakiya Professional Bridal Mehndi Artist:

Zakiya Professional Bridal Mehndi Artist

Zakiya och team kommer att tillämpa utmärkta mehendi -mönster för alla slags tillfällen som bröllop eller någon funktion. Han har tilldelats den bästa “Professionella Mehndi -artisten” av Ahmedabad Mirror, Times of India för sin häpnadsväckande design. Hans avgift börjar från Rs 3, 500/-och framåt för olika typer av mehandi-design.

 • Hemsida: @ZakiyaMenhdiArt följer honom på ansiktsboken.
 • Kontaktuppgifter: +(91) -8866056584.
 • Adress: Moti Makeriwad Colony, Relief Road Ahmedabad-380001.

2. Chetan Panchal Mehndi -artister i Ahmedabad:

Chetan Panchal Artist i Ahmedabad

Chetan Panchal har expertis inom brudfigurativ design och hans mönster är helt enkelt fantastiska. Han använder högkvalitativt trippelfilter mehendipulver och olja och hans paket börjar från Rs 6000/- och framåt. Han är redo att resa till andra delar av Gujarat, Maharashtra och till och med Rajasthan för att applicera mehandi.

 • Hemsida: @ChetanPanchalMehndiArtist följer honom på ansiktsboken.
 • Kontaktuppgifter: +(91) -9825269374.

3. Famina Mehndi -konstnär i Ahmedabad:

Famina Mehndi -konstnär i Ahmedabad

Famina och hennes team kommer att göra vacker och invecklad mehendi -design för alla slags funktioner som bröllop, uppvärmning av hus etc. De har expertis inom mönster som brudfigur mehandi, arabiska, färg och zardosi mehendi och många fler. De accepterar kontanter för sina tjänster och det börjar från 2500 Rs och framåt.

 • E-post ID: [email protected]
 • Kontaktuppgifter: +(91) -9737300668, 9924754379.
 • Adress: Shahpur, Ahmedabad.

4. Karishmas skapelse i Ahmedabad:

Karishmas Creation i Ahmedabad

Karishma är en välprofessionell mehndi -konstnär i Ahmedabad, hon och hennes team är specialiserade på figurativa mehandi, Indo -västra Mehendi, traditionella mehendi -mönster, tatueringsdesigner samt brudmehandi. De tar ut 250 kronor per hand och deras stirrintervall för varje tillfälle är 8 000 kronor- och framåt.

 • Hemsida: www.karishmascreations.in/
 • Kontaktuppgifter: +(91) -9375183651.
 • Adress: Maruti 4 Flats, Pratapkunj Society, Vasna Ahmedabad-380001.

5. Dharshan Mehndi -artist:

Dharshan Mehndi -konstnär

Dharshan i en av de bästa och fantastiska mehendi -artisterna som har obegränsade idéer och han kommer att tillämpa mehandi på ett mycket annorlunda och attraktivt sätt. Han tillämpar alla former av mehandi -mönster och har en erfarenhet speciellt i brudmehndi -mönster och han är också en stor rangoli -konstnär.

 • Hemsida: www.darshanart.com/
 • Kontaktuppgifter: +(91) -9998726113.

6. Veer och Vinod Mehndi Artist:

Veer och Vinod Mehndi Artist

Både Veer och Vinod är utbildade och är en professionell mehndi -konstnär med vaserfarenhet i design av mehendi. De har många andra tjänster som inkluderar skönhetssalonger, skönhetssalonger för damer, Zardosi Mehandi -artister, brudmehendikonstnärer, skönhets -spa för kvinnor, ayurvediska skönhetssalonger.

 • Hemsida: www.mehandi.com
 • Kontaktuppgifter: +(91) -8980065047.
 • Adress: Bottenvåning, Iscon Circle, Sarkhej Gandinagar Highway Ahmedabad-380055.

7. Brudmehndi -konstnär i Ahmedabad:

Brudmehndi -konstnär i Ahmedabad

Konstnären är känd för att applicera vacker mehndi för brud och vid alla andra tillfällen. De har god expertis i västerländska och även i traditionella mehndi -mönster. De applicerar vackra motiv på händer och fötter och de accepterar endast kontanter för sina tjänster. Övriga detaljer är följande:

 • Kontaktuppgifter: +(91) -9510128788.
 • Adress: Butik nr 5, bottenvåning, Prince Prabhat Shopping, Jamalpur Ahmedabad-380001.

8. Soniya – Bästa Mehndi -designer i Ahmedabad:

Soniya Mehndi Artist i Ahmedabad

Soniya är en välprofessionell mehndi och även en tatueringsdesigner hon har 18 års erfarenhet av mehendi och tatueringsdesign. Hon föredrar att applicera olika typer av färgglada brudmehndi -design, hon sminkar sig också. Hennes paket börjar från 3 500 Rs och framåt.

 • Hemsida: www.flickr.com/

9. Bindu Shah Creative Mehndi i Ahmedabad:

Bindu Shah Creative Mehndi i Ahmedabad

Bindu Shah mehandi -konst är mycket unik från andra, hon behåller alla sina ansträngningar för att hålla liv i de gamla traditionella designerna. Hon tränar till och med många mehendikonstnärer och tillämpar all slags mehndi -design som brud, traditionell, skuggad, jardoshi etc. Hon har en mycket nöjd kund och hon reser till andra länder för att besöka sina kunder.

 • Hemsida: www.bindushah.com
 • Kontaktuppgifter: +(91) -9824443821.
 • Adress: 11 B Surya Nagar Society, Atmajyoti Ashram Road, Ellora Park, Vadodra-390023.

10. Sensimonial Touch Bästa Mehndi -artist i Ahmedabad:

Bästa Mehndi -artist i Ahmedabad

Här kommer en passionerad konstnär som är kär i henna och kan tillämpa olika former av mehandi -design. Hans expertområde är att han tillämpar temabaserad mehndi -design och har vunnit utmärkelsen International Henna Art complete. Han ordnade också regionala henna -workshops där han lär sig och undervisar i olika henna -konst.

Alla ovan nämnda professionella mehndi -artister i Ahmedabad är bäst på marknaden med senaste och unika idéer, det är bara nödvändigt att berätta för dem vilken typ av mehandi -design kvinnor letar efter. De kommer att ge den enastående mehendi -designen för händer och ben som bara kommer att fascinera av alla. Vänta inte längre till nästa tillfälle; få de trendiga och traditionella mehandi -mönster gjorda av dessa professionella mehndi -artister.