Mehndi er en kunstform som glorifiserer utseendet til en kvinne ved hjelp av manifolder. Mehndi eller henna har blitt brukt siden flere tiår, og det er spesielt brukt for alle festivaler, bryllup eller lykkebringende anledning for å gjenspeile lykken.

Mehandi regnes som hellig og rent og er veldig populært i Nord -India, Rajasthan osv. På grunn av tilstøtende område og påvirkning av dette, Ahmedabad har blitt inspirert og mange flotte og fantastiske mehendi -artister kommer herfra. De bruker fantastiske og fantastiske mehndi for enhver anledning og gir mer farge til kvinners hender.

Ledende Mehndi -artister i Ahmedabad

Populære Mehndi -artister i Ahmedabad med priser:

La oss se på de 10 beste Mehndi -designerne i Ahmedabad.

1. Zakiya Professional Bridal Mehndi Artist:

Zakiya Professional Bridal Mehndi Artist

Zakiya og team vil bruke ypperlige mehendi -design for enhver anledning, som bryllup eller funksjon. Han har blitt tildelt den beste “profesjonelle Mehndi -artisten” av Ahmedabad Mirror, Times of India for sin forbløffende design. Gebyret hans starter fra Rs 3, 500 / -og utover for forskjellige typer mehandi -design.

 • Nettsted: @ZakiyaMenhdiArt følger ham på ansiktsbok.
 • Kontaktinformasjon: +(91) -8866056584.
 • Adresse: Moti Makeriwad Colony, Relief Road Ahmedabad-380001.

2. Chetan Panchal Mehndi -artister i Ahmedabad:

Chetan Panchal -artist i Ahmedabad

Chetan Panchal har ekspertise på brudefigurativ design og designene hans er rett og slett fantastiske. Han bruker triple filter mehendi pulver og olje av høy kvalitet, og pakken starter fra Rs 6000 / – og utover. Han er klar til å reise til andre deler av Gujarat, Maharashtra og til og med Rajasthan for å bruke mehandi.

 • Nettsted: @ChetanPanchalMehndiArtist følger ham på ansiktsboka.
 • Kontaktinformasjon: +(91) -9825269374.

3. Famina Mehndi -artist i Ahmedabad:

Famina Mehndi Artist i Ahmedabad

Famina og teamet hennes vil gjøre vakker og intrikat mehendi -design for alle slags funksjoner som bryllup, oppvarming av hus etc. De har ekspertise på design som brudefigur mehandi, arabisk, farge og zardosi mehendi og mange flere. De godtar kontanter for sine tjenester, og det starter fra Rs 2500 og utover.

 • Epost id: [email protected]
 • Kontaktinformasjon: +(91) -9737300668, 9924754379.
 • Adresse: Shahpur, Ahmedabad.

4. Karishmas Creation i Ahmedabad:

Karishmas Creation i Ahmedabad

Karishma er en godt profesjonell mehndi -artist i Ahmedabad, hun og teamet hennes er spesialisert på figurative mehandi, indo -vestlige Mehendi, tradisjonelle mehendi -design, tatoveringsdesigner og brude mehandi. De belaster 250 Rs per hånd, og stirringsområdet for enhver anledning er Rs 8000 / – og utover.

 • Nettsted: www.karishmascreations.in/
 • Kontaktinformasjon: +(91) -9375183651.
 • Adresse: Maruti 4 Flats, Pratapkunj Society, Vasna Ahmedabad-380001.

5. Dharshan Mehndi -artist:

Dharshan mehndi artist

Dharshan i en av de beste og fantastiske mehendi -artistene som har ubegrensede ideer, og han vil bruke mehandi på en veldig annerledes og attraktiv måte. Han bruker alle former for mehandi -design og har en erfaring, spesielt i brude mehndi -design, og han er også en stor rangoli -artist.

 • Nettsted: www.darshanart.com/
 • Kontaktinformasjon: +(91) -9998726113.

6. Veer og Vinod Mehndi Artist:

Veer og Vinod Mehndi Artist

Både Veer og Vinod er utdannet og er en profesjonell mehndi -artist med vaseerfaring i design av mehendi. De har mange andre tjenester som inkluderer skjønnhetssalonger, skjønnhetssalonger for damer, Zardosi Mehandi -artister, brude Mehendi -artister, skjønnhets -spa for kvinner, ayurvediske skjønnhetssalonger.

 • Nettsted: www.mehandi.com
 • Kontaktinformasjon: +(91) -8980065047.
 • Adresse: Første etasje, Iscon Circle, Sarkhej Gandinagar Highway Ahmedabad-380055.

7. Brude Mehndi -artist i Ahmedabad:

Brude Mehndi -artist i Ahmedabad

Artisten er kjent for å bruke vakre mehndi til brude så vel som ved enhver annen anledning. De har god ekspertise i vestlig og også i tradisjonelle mehndi -design. De bruker vakre motiver på hender og føtter, og de godtar bare kontanter for sine tjenester. De andre detaljene er som følger:

 • Kontaktinformasjon: +(91) -9510128788.
 • Adresse: Butikk nr. 5, 1. etasje, Prince Prabhat Shopping, Jamalpur Ahmedabad-380001.

8. Soniya – Beste Mehndi -designer i Ahmedabad:

Soniya Mehndi -artist i Ahmedabad

Soniya er en godt profesjonell mehndi og også en tatoveringsdesigner hun har 18 års erfaring med mehendi og tatoveringsdesign. Hun foretrekker å bruke forskjellige typer fargerike brude mehndi -design, hun gjør også brudesminke. Pakken hennes starter fra Rs 3500 og utover.

 • Nettsted: www.flickr.com/

9. Bindu Shah Creative Mehndi i Ahmedabad:

Bindu Shah Creative Mehndi i Ahmedabad

Bindu Shah mehandi -kunst er veldig unik fra andre, hun beholder alt sitt forsøk på å holde liv i de gamle tradisjonelle designene. Hun trener til og med mange mehendikunstnere og bruker all slags mehndi -design som brude, tradisjonell, skyggelagt, jardoshi etc. Hun har en fornøyd kunde, og hun reiser til andre land for å besøke sine kunder.

 • Nettsted: www.bindushah.com
 • Kontaktinformasjon: +(91) -9824443821.
 • Adresse: 11 B Surya Nagar Society, Atmajyoti Ashram Road, Ellora Park, Vadodra-390023.

10. Sensimonial Touch Beste Mehndi -artist i Ahmedabad:

Beste Mehndi -artist i Ahmedabad

Her kommer en lidenskapelig kunstner som er forelsket i henna og kan bruke forskjellige former for mehandi -design. Hans ekspertiseområde er at han bruker temabasert mehndi -design og har vunnet prisen for internasjonal Henna Art -ferdigstillelse. Han arrangerte også regionale kloke henna -workshops hvor han lærer og underviser i forskjellige henna -kunst.

Alle de ovennevnte profesjonelle mehndi -artistene i Ahmedabad er best på markedet med de nyeste og unike ideene, det er bare nødvendig å fortelle dem hvilken type mehandi -design kvinnene leter etter. De vil gi de enestående mehendi -designene for hender og ben som bare vil fascinere av alle. Ikke vent lenger til de neste anledningene; få de trendy og tradisjonelle mehandi -designene gjort av disse profesjonelle mehndi -kunstnerne.