10 mest forlokkende Raksha Bandhan Mehndi -design 2021!

Rakhi Mehndi -design

En festival som feirer båndet som deles mellom en bror og søster som betyr omsorg og beskyttelse mellom dem, er festivalen til Raksha Bandhan. Feiret på fullmåne i den femte måneden i hinduåret (Shravan), en veldig gunstig måned da kvinnen også bruker mehndi -design for Raksha Bandhan, blir festivalen mye feiret over hele India. Søsteren knytter en rød og gulltråd, som er kjent som Rakhi rundt brorens håndledd, og fletter ham inn i et bånd der han lover å beskytte henne i enhver situasjon. Forholdet kan deles mellom hvilken som helst duo, men hovedsakelig er det bror-søster duoen.

Gjennom året har folk begynt å legge til sin egen bit til denne festivalen ved å inkludere spesialprodukter fra Rakhi. Selv om dette ikke bare er begrenset til varer, har mehndi-design for Raksha Bandhan også blitt et høyt elsket tillegg til festivalen. Noen fagfolk har begynt å designe spesielle mehndi -design og mønstre for festivalen. La oss sjekke ut noen av de mest spesielle mehndi -designene for Rakhi -festivalen.

1. Beste Mehndi -design for Raksha Bandhan:

mehndi -design for Raksha Bandhan

Denne spesielle mehndi -designen er en av de mest passende representasjonene av feiringen av Raksha Bandhan. Mens de fire sidene av håndflaten har litt vanlig henna -design, kan vi i midten se en skildring av festivalen. På den ene siden kan vi se søsteren sitte med en tallerken full av ting som ligner på en ‘PoojakiThali’ og binde en tråd på brorens håndledd, på den andre håndflaten kan vi se broren strekke ut hånden og en gaveeske av hans side.

 • Egnet kroppsdel: Passer for håndflatene.
 • Perfekt antrekk og ornamenter: Ethvert tradisjonelt indisk antrekk kombinert med tradisjonelle indiske ornamenter vil se bra ut sammen med dette designet.

2. Intrikat Raksha Bandhan Mehndi Design:

Raksha Bandhan Mehndi Designs

Hvis du er noen som liker å legge et mer kreativt preg til henna -designene sine, så er dette designet perfekt for deg. Designet ser også ut som to Rakhi -er som holdes side om side. Denne designen er vakker, men tar ikke mye tid for påføring, da den bare krever noen små detaljerte detaljer.

 • Egnet kroppsdel: Mer egnet for både forsiden og baksiden av håndflatene, kan også brukes på skuldrene som en tatoveringsdesign.
 • Perfekt antrekk og ornamenter: Denne designen vil se bra ut med både vestlige og tradisjonelle antrekk.

3. Enkel blomst Mehndi -design for Raksha Bandhan:

Flower Mehndi Design for Raksha Bandhan

Hvis du planlegger å gjøre litt DIY -arbeid, kan denne mehndi -designen være ditt aller første prosjekt. Laget av blomster, paisley og enkle buede linjer, er dette designet enkelt og enkelt å bruke for første gang også. Designet ser også ut som en gigantisk Rakhi som er spredt over håndflaten.

 • Egnet kroppsdel: Denne designen passer både foran og bak på håndflaten og kan også påføres på ryggen eller armen som en tatovering.
 • Perfekt antrekk og ornamenter: Denne designen vil se bra ut med alle slags tradisjonelle eller indo-vestlige antrekk og smykker.

4. Siste Curve Mehndi Design For Rakhi:

Siste Curve Mehndi Design For Rakhi

Et design som ser annerledes ut enn alle andre hvis det er det du har lett etter, så kan dette designet være et godt valg for deg. En kombinasjon av forskjellige stiler av henna -design, det er et raskt og unikt design som kanskje ikke tar lang tid å bruke, siden det ikke har mange intrikate detaljer.

 • Egnet kroppsdel: Passer for hånden foran og bak.
 • Perfekt antrekk og ornamenter: Dette designet vil se bra ut med alle slags antrekk, ettersom det ikke er et veldig tradisjonelt mehndi -design.

5. Mandala Mehndi Design for Raksha Bandhan:

raksha bandhan mehndi

Den enkleste og enkle å bruke mehndi -designen er rett foran deg. En enkel mandala-lignende sirkeldesign, den kan tilpasses etter din smak med bare noen prikker og paisleys på fingertuppene. Selv om det er en veldig liten og enkel design, fyller den lett hånden din med sirkelen i midten.

 • Egnet kroppsdel: Passer både foran og bak på håndflaten, samt føtter og armer.
 • Perfekt antrekk og ornamenter: Denne mehndi -designen kan kombineres med alle slags tradisjonelle eller vestlige antrekk.

6. Mehndi-design i Gulf-arabisk stil:

Mehndi-design i Gulf-arabisk stil

Hvis du liker store prikker, blomster, paisleys i mehndi-designen din, men også vil at den skal se annerledes ut enn den generiske blomster-paisley mehndi-designen, så kan dette designet være en ganske god idé for deg. Et mer Mughlai -inspirert design, det er en perfekt kombinasjon av arabisk, indisk og Mughlai mehndi -design.

 • Egnet kroppsdel: Denne designen passer både foran og bak på håndflaten, så vel som føttene.
 • Perfekt antrekk og ornamenter: Denne designen vil se flott ut når den kombineres med tradisjonelle eller indo-vestlige antrekk og ornamenter.

7. Armbåndstil Mehndi Design:

mehndi -design for rakhi -festivalen

Denne mehndi-designen er det som ser ut som et indo-arabisk design. Designet dekker ikke hendene dine helt, men det er ikke mye det har gått glipp av heller. Folk som leter etter et design som ikke er for enkelt, men ikke for vanskelig, kan velge dette for enhver anledning og ikke bare Raksha Bandhan.

 • Egnet kroppsdel: Passer for forsiden og baksiden av håndflaten.
 • Perfekt antrekk og pynt: Denne mehndi -designen vil se bra ut når den er kombinert med tradisjonelle antrekk.

8. Creative Flower Mehndi For Rakhi:

Kreativ blomst Mehndi For Rakhi

Dette designet ser ut som en henna -rakhi har blitt påført håndflatene. Du kan ganske enkelt fortelle broren din at du også lover å beskytte ham, du har også fått Rakhi! Dette designet er også kjent som armbåndsdesignet, da du bare kan bruke det på en sirkulær måte over armer og hender.

 • Egnet kroppsdel: Passer for forsiden og baksiden av håndflaten sammen med armene og skuldrene som en tatovering.
 • Perfekt antrekk og ornamenter: Denne designen fordi strukturen kan kombineres med alle antrekk.

9. Enkel bakside Mehndi -design:

Enkel Mehndi -design på baksiden

Hvis du vil oppgradere designet ditt litt fra det sirkulære mandalalignende designet, så er designet et godt alternativ for deg. Mer enn et henna -design, ser dette designet ut som et håndtilbehør, noe som får det til å se enda mer attraktivt ut selv med sin enkelhet.

 • Egnet kroppsdel: Denne designen er mer ideell for håndflaten.
 • Perfekt antrekk og ornamenter: Siden det ser ut som et veldig kult håndtilbehør, kan du koble det til alle antrekk og minimale ornamenter.

10. Full hånd Raksha Bandhan Mehndi:

Full hånd Raksha Bandhan Mehndi

Du er noen som liker å gå helt ut når det kommer til noe, så er denne mehndi -designen alt du ønsket. En mer intrikat og mettende henna -design, dette designet består av mange kjente mønstre som sjekker, mandala, paisley, etc. Selv om den er mettende og intrikat, er den ikke så vanskelig å påføre på grunn av sine repeterende mønstre.

 • Egnet kroppsdel: Passer både foran og bak på håndflaten.
 • Perfekt antrekk og ornamenter: Dette antrekket er veldig egnet for tradisjonelle indiske antrekk som sarees og salwar -drakter.

Tips for Rakhi Mehndi -design:

 • Påfør mehndi en dag eller to før festivalen, så på festivaldagen vil din mehndi ha modnet til en vakker mørk flekk.
 • Hvis du ikke er så sikker på bruken av mehndi -design, ta hjelp av en profesjonell som vil dekke dine behov og belaste deg en pris tilsvarende.
 • Jo mer varme håndflaten din får, desto mørkere blir flekken, slik at du kan ta feddet av nellik etter å ha påført mehndi som varmen sammen med nellik hjelp for å beholde en mørkere flekk på din mehndi.

Oversikt:

Mehndi regnes som ren og from, så bruk av mehndi på tampen til Raksha Bandhan gjør øyeblikket renere. Bortsett fra å begynne på arrangementet, får mehndi hendene dine til å se veldig vakre og elegante ut. Mehndi på Raksha Bandhan er et tilbehør som du kan pynte de neste dagene uten problemer.

Published
Categorized as Mehndi