Å bruke mehndi på hender og føtter er veldig populært i indisk kultur, og det gir et særegent utseende, og hvis du bruker mehendi i ringstil, høres det unikt og annerledes ut enn andre mønstre av mehandi -design.

Ringhenna -design ser veldig fantastisk ut og gir håndflaten et uovertruffen utseende. I dette mønsteret starter designet fra håndflaten og dekker fingrene på en utrolig og enestående måte og gir dermed et spektakulært utseende. Dette mønsteret av mehandi gir et tradisjonelt utseende og passer godt til enhver anledning eller seremoni.

Ring Mehndi -design

Tradisjonelle og trendy Ring Mehndi -design:

La oss raskt se på de 10 beste mehndi -designene i 2021 og velge en for deg.

1. Forlovelsesring seremoni Mehndi Designs:

ring mehndi -design

Denne typen ringmehandi er perfekt for forlovelsesseremoni hvor motiver i blomstrende blomster er designet i motsatte ender sammen med blader. Designet er utvidet på en spektakulær måte mot fingrene der i en ring er designet, noe som gjør det til et perfekt mehendi -design for denne seremonien.

2. Designer Ring Style Mehndi Design:

Designer ringstil Mehndi -design

De unge elsker ikke intrikate og tunge mehendi -design, så denne stilige mehndi -designen i ringformig stil ser perfekt ut for dem. Den lille prikken med små kurver og linjer får dette designet til å se nydelig ut på hendene.

3. Siste vestlige mønster Mehndi ringdesigner:

Siste vestlige mønsterring Mehndi -design

Nylig i vestlige land får mehandi popularitet på grunn av det fascinerende utseendet. Denne typen enkle, men stilige mehendi -design på fingrene gir en superlativ og forbedrer utseendet ditt med mange folder.

4. Sirkulært mønster Ring stil Mehandi Design:

Sirkulært mønster Ring stil Mehndi Design

Dette er en annen perfekt og fabelaktig mehendi -design i ringstil i et sirkulært mønster utvidet mot fingrene. På fingrene ser små kurvelinjer på fingertuppene enkle ut, men et rikt mehndi -design for enhver anledning.

5. Cute Heart Styles Ring Mehndi Design:

Cute Heart Styles Ring Mehndi Design

Denne typen ekstraordinær og søt design ser veldig tiltalende ut for øynene når den er designet på fingrene. Det er en veldig enkel design og det lille søte hjertet som er besatt på fingrene omgitt av små lineære kurver, gir et fantastisk utseende til hele konseptet.

6. Unike fingerring Mehndi -design:

Unikt Mehndi -design i ringstil

Denne typen mehndi -design i ringstil gir en person en moderne snurr til personligheten. Mehandi -linjen er tykk og på den lille prikkede kjeden gir et fantastisk utseende, nøkkelen er designet og gir et fantastisk og stilig utseende til personas.

7. Arabisk stilring Mehndi -design:

Arabisk stilring Mehndi -design

Denne typen arabisk stil ring mehendi fremstår som enorm og er generelt designet med storslåtte motiver eller miniatyrer, og får den til å virke fantastisk og veldig tiltalende for øynene. Blomstermotivene er designet på siden på hendene og fingrene er fylt med sjekkmønster.

8. Enkle Ring Mehndi -design:

Enkle Ring Mehndi -design

Denne typen ringmehndi -design ser veldig enkel ut og er veldig lett å bruke også. Blomstermønsteret og bladmønsteret kan brukes ved enhver anledning og gir både hender og fingre et fantastisk utseende. Tanken prikket kunst har gitt for å markere designet.

9. Moderne Ring Mehndi -design for hender:

Moderne Ring Mehndi -design for hender

Dette er en annen moderne og sizzling ring mehndi -design. Denne typen design kan brukes på alle ritualer, så vel som på en uformell dag. På fingrene er søte vintreet mønster og prikker designet slik at det ser attraktivt ut og gir et strålende utseende til fingrene.

10. Geometrisk formringstil Mehndi -design:

Geometrisk form ring stil Mehndi design

Denne typen ring mehndi -design er ganske vanlig og er prydet av kvinner som elsker fulle hender som dekker mehendi -design. På fingrene er intrikate små kurver og linjer designet i et sirkulært mønster, og får det derfor til å se veldig vakkert og attraktivt ut.

Ring mehndi -design ser bra ut og geler på hver kvinnes hender. Denne stilen til mehendi er veldig enkel og er helt problemfri å påføre på håndflatene, på grunn av dette har den blitt veldig populær blant unge. Nå har en ny trend satt til å designe ringmehndi -kunst ved enhver anledning eller ritualer. Det er tegnet mange typer design som kan velges eller tilpasses etter deres preferanser.