För att förbättra det vackra utseendet är mehndi det idealiska och slående sättet. Mehndi eller henna har en gång applicerats på händer eller fötter under längre tid och får damer att se vackra och charmiga ut hela dagen.

Det finns olika typer av mönster i mehendi -design, varav mehendi -mönster med en rad är ett som alla kvinnor skulle vilja applicera på händerna. Det kommer att förhärliga händerna i stor utsträckning med dessa enkla och enkla mehndi -mönster med en rad och kompletteras vid varje tillfälle.

Enradig Mehndi -design med bilder

Traditionella och enkla Mehndi -mönster med en rad:

Låt oss titta på de 10 bästa mehndi -designerna med en rad för kvinnor.

1. Hjärtformad Mehndi -design med en linje:

Hjärtformad Mehndi -design med enkel linje

Detta är en av de mest extraordinära och unika mehandi -designerna med en enda linje med hjärtform. Ett stort hjärta är ritat och den inre delen är fylld med en liten invecklad linje och det är skisserat med tjocka prickade kanter på samma sätt är en annan hjärtform utformad på handleden.

2. Paisley Line Single Mehndi Design:

Paisley Line Single Mehndi Design

Paisley är en mycket sällsynt men en unik konst som finns i mehandi -design. I detta mönster appliceras fler böjda linjer som får det att se fantastiskt ut och ser bra ut på en kvinnas personlighet. Denna typ av design ser väldigt attraktiv ut och fångar lätt uppmärksamhet från andra.

3. Peacock Mehndi Designs Single Line:

Påfågel Single Line Mehndi Design

Påfågeln beundras av människor för sitt vackra utseende; det fantastiska påfågelmotivet designat på handflatan får det att se fantastiskt ut. Enkla rad påfågeldesign är mycket efterfrågad eftersom den kan appliceras mycket enkelt och tar mindre tid.

4. Curvy Single Line Mehndi Designs Hands:

Curve Line Single Line Mehndi Design

Enradig böjd mehendi -design kommer ut på ett fantastiskt sätt och ger ett nytt utseende till händerna och passar mycket bra på handflatan. Det finns olika typer av kurvor linje mehandi motiv tillgängliga och som kommer att hjälpa till att dekorera för att få underbara mönster på händerna.

5. Leaves Pattern Single Mehandi Design:

Lämnar mönster Enradig Mehndi -design

Denna typ av enradigt mönstrat bladmönster kommer vackert ut på baksidan på händerna. Även om denna design är väldigt enkel, men den verkar extremt estetisk, är det anledningen till att den pryds av alla kvinnor.

6. Kontrollerar enradig Mehandi -design:

Kontrollerar enradig Mehandi -design

Denna typ av check line single mehndi -design kommer väldigt vackert ut och ser väldigt trendig ut på både handflator och fötter. Designen med rutmönster passar alla kvinnliga åldersgrupper och ser strålande ut, passar även till alla tillfällen eller festivaler.

7. Söt Single Line Mehndi Design:

Söt Single Line Mehndi Design

Enradiga mehndi -mönster uppskattas av de människor som älskar att dekorera händer men inte vill spendera mycket tid för att ansöka. Denna typ av söta och enkla singeldesign är ett bra val för dem och verkar väldigt söt och trendig på handflatorna.

8. Modern Typ Single Line Mehendi Design:

Modern typ Single Mehendi -design

Denna typ av mehendi är den mest extraordinära och snygga enkla mehendi -designen som är utformad på baksidan av händerna. Designen appliceras i det cirkulära mönstret med de små kurvorna och linjerna markerar det vackra.

9. Enkel Mehandi -design med enkel rad:

Enkel Mehandi -design med enkel rad

Denna typ av enradig mehandi ser väldigt slående och mycket tilltalande ut. Designen är mycket enkel att applicera och kan omedelbart dekorera handflatorna på ett vackert och konstnärligt sätt. Detta är den bästa enradiga arabiska mehndi -designen för bröllop.

10. Henna Designs för blommande blommor med en rad:

Blommande blomma Henna Designs med en rad

Blomma eller blommönster är mycket vanligt och har tillämpats sedan decennier. Även om designen är väldigt enkel men ser anmärkningsvärd och fantastisk ut på händerna. I denna design ingår små och stora blommor för att ge ett estetiskt utseende till handflatan.

Mehendi -design blir allt populärare bland alla åldersgrupper eftersom det förstärker personligheten och utsöket hos damer. Enradig mehndi är mycket lätt att applicera eftersom det en enkel bred linje designad med enkla motiv kan appliceras vilket ger ett elegant men traditionellt utseende. Denna typ av design passar alla tillfällen eller festivaler och kan till och med appliceras på en vardag.