Ved enhver indisk anledning anses mehendi å være det viktigste elementet i kvinners sminke og skjønnhet. Mehendi vil ikke bare øke kvinnens skjønnhet, men markerer også kjærlighetsnivået for de nygifte eller til og med de enslige kvinnene.

Enkle Mehndi -design for konkurranse

Vakre og beste Mehndi -design for konkurranse i 2020:

Her er de populære og nyeste mehndi -designene for konkurranse som kan brukes og ta ros av menneskene rundt.

1. The Peacock Styled Mehendi Design:

The Peacock Styled Mehendi Design

Påfugl er den fargerike og den vakreste fuglen på landet, og har også satt sitt preg i dagens mehandi -design. Å være maskoten for skjønnhet, kjærlighet og smidighet; påfugl mehndi -design er forenklet i naturen og er den mest gunstige blant kvinnene. Man kan bruke det som element i design i mehendi -konkurranse.

2. Moderne Dandia Mehndi Design:

Moderne Dandia Mehndi Design

En annen vakker, kjærlig, men intrikat og myldrende design ment for brude mehndi. I dette designet blir brud og brudgom vist frem dandia som også avbilder alle scenene med glede, kjærlighet og lykke i et så lite rom.

3. Hjul Mehandi Design:

Hjul Mehndi Design

Nå om dagen, i navnet på trend og mote, bringer de siste mehndi -designene fantasi og tiltrekkning fra tidligere skjønnheter. Blant dem alle er denne chakra -designen en. Det er det beste valget i mange mehandi -konkurranser.

4. Floral Mehndi Design:

Paret blomster Mehndi Design

Dette blomsterdesignet er det nyeste mehndi -designet for konkurranse, som ikke bare er mindre romslig, men også gir et rent og elegant utseende som anses som gunstig av mange unge jenter

5. Symmetrisk Mango Leaf Mehndi Design:

Symmetrisk Mango Leaf Mehndi Design

Mango leaf mehandi -design er ikke så påtrengende, men veldig tiltalende og lett som er ment for mehendi -konkurranse. Denne designen har symmetrisk mango bladdesign på begge hendene, med detaljer midt i designet. Senterattraksjonen til mangodesignet distraherer ikke hele utseendet til mehendien.

6. Den moderne marokkanske fliser Mehndi Design:

Den moderne marokkanske fliser Mehndi Design

Fantastisk og siste mehandi -design som er sterkt inspirert av marokkanske trendy motiver, skiller dette mehendi -designet seg ut for å være unikt i sitt design, og gir det et fylt utseende, men er samtidig enkelt og moderne. I alle mehandi -konkurransedesigner favoriseres dette av mange.

7. Moderne arabisk Mehndi -stil:

Moderne arabisk Mehndi -stil

For de som favoriserer et enkelt, flytende utseende av arabisk tradisjonell design, kan denne mehendi -designen betraktes som det vinnende elementet for konkurrentene. Dette er enkel og herlig blomsterdesign foretrukket av mange kvinner i India.

8. arabisk strippet Mehendi -design:

Arabisk strippet Mehendi -design

Det enkleste og enkle henna -designet man kan velge for mehndi -konkurranse er arabisk strippet design. Dette designet inneholder arabisk strippet mønster som er lagt på hånden med eleganse.

9. Ganesh Mehandi Design:

Ganesh Mehndi Design

Den mest tilbedte guden ganesh ji er lagt ut i mehndi -design som gir et fantastisk utseende. Dette er det vakreste og mest velsignede designet for nei brud å ha på sin store dag.

10. Rajasthani Style Dulha-Dulhan Mehndi Design:

Rajasthani Style Dulha-Dulhan Mehndi Design

Å ha et elegant og kongelig preg av denne rajasthan mehendi skildrer det grunnleggende temaet dulha dulhan på begge sider som viser kjærligheten og skjønnheten i forholdet mellom dem.

I ånden til ikke bare å vinne konkurransen, men også å ha navn å huske på mehndi -konkurransedesignene, og disse mehandi -designene er et utmerket valg å velge mellom. Disse sporene var så intrikate at dommerne vil bli imponert og ha det vanskelig å avgjøre vinnerne.