Arabisk Mehndi Design er det perfekte mehndi -designet for enhver anledning. Designene er så allsidige at de kan endres med bare endringen i posisjonen til motivene. De arabiske henna -designene brukes ofte som tilbehør for kvinner fra Gulf -landene.

Arabiske Mehndi -design

I nyere tid har disse kreative arabiske stilene til Mehendi -design blitt en favoritt blant indiske kvinner. Disse designene passer og ser bra ut på enhver festival eller funksjon. Arabiske henna -design har fått stor popularitet over hele verden de siste årene, så la oss sjekke ut noen av de nyeste arabiske Mehndi -designene og forstå mønstrene deres.

110+ enkle og siste arabiske Mehndi -design:

I denne artikkelen listet vi opp noen vakre og populære arabiske Mehandi -design de siste årene, sammen med bilder, som er perfekte for alle bryllups- og festivalarrangementer med kjoler. Så prøv å dekorere disse enkle arabiske mehndi -designene på dine hender og føtter, og se spesiell ut i 2021.

1. Fengslende arabisk Mehndi -design for halv hånd:

Fullhånds arabisk Mehendi -design

Denne moderne mehndi -designen er elegant utsmykket med blomstermotiver og kryssende linjer. Det er sammenflettet med fine prikker. Skyggen i det rutete mønsteret skiller seg ut. Blomstermotivene utstråler også eleganse i dobbel skygge og dristige konturer. Hver fingertupp har en virvel av forskjellige design og fine mønstre. Denne mehndi -designen er egnet for alle slags anledninger. Det er best sammen med tradisjonelle antrekk som lehengas, lange skjørt eller shararas.

2. Enkel Mehndi -design med bakhånd:

Enkle arabiske Mehndi -design

Denne runde formede arabiske mehndi -designen er en vintage design. Den kan tilpasses og utvides i henhold til anledningen. Det kan foredles ved å bruke motiver du ønsker som en forlengelse av hoveddesignet. Imidlertid kan denne grunnleggende designen på baksiden av hånden din brukes under uformelle anledninger som bursdagsfester etc. Den bør helst kobles til et tradisjonelt antrekk.

3. Tradisjonell Fullhands Mehendi -design:

Tradisjonelle arabiske Mehandi -design

Denne designen er en vintage og har en mandala midt på baksiden av hånden. Blomstermotivene på fingertuppene er ganske engasjerende. Det rutete mønsteret på håndleddet er unikt ettersom det har blomstermotiver i de mellomliggende hullene. Det sirkulære designet som strekker seg fra det rutete mønsteret ser vakkert og symmetrisk ut. Den kan prydes under familiefunksjoner og bryllup. Den kan slås sammen med en crop top og lehenga eller en saree.

4. Rose arabisk bakhåndsdesign:

Siste arabiske Mehndi -design

Denne designen er ekstremt moderne, men stilig. Den har store rosemotiver med mørke detaljer i omrissene. Bakgrunnen til rosemotivene er dannet av et delikat blondermønster dannet av en lysere nyanse av mehndi. De skallede kantene og det rutete mønsteret på fingertuppene utstråler ren eleganse. Den er egnet for alle slags anledninger og kan brukes med alle antrekk.

5. Klassisk halv hånd arabisk Mehndi design:

Klassiske halvhånds arabiske design

Hvor fantastisk er dette enkle, men elegante Mehendi -designet med halvhender? De forskjellige geometriske rutemønstrene, sammen med vakre blomstermotiver, gir sjarm til dette designet. Den symmetriske plasseringen av linjene, sammen med de fine mango- og bladmotivene, er intet mindre enn fantastisk. Begge hendene har fri flyt av forskjellige design, noe som er unikt. Den kan brukes på enhver uformell anledning, for eksempel engasjementer og resepsjoner. Kombiner den med en lang kjole eller et skjørt for ekstra glans!

6. Shaded Floral Half Hand Arabic Mehandi Design:

Floral halv hånd arabisk design

Denne designen er neo-tradisjonell. Den har store silhuettroser med vakre virvler og sirkulære krøller i mellom. Det mellomliggende rutete mønsteret i forskjellige geometriske former gir designet et elegant preg. De fine blomstermotivene mellom alle disse dristige slagene gir sjarmen til dette designet. Den er egnet for kule kontorfester og kan også kombineres med formaler eller jeans. Legg til designer smykker, så er du klar til å skinne!!

7. Vakker arabisk Mehendi -design for føttene:

Vakker arabisk Mehendi -design for føtter

I dette designet er blomstermønsteret på føttene fulle av dristige streker som blader og intrikate krøller og snurrer. Det rutete mønsteret er elegant, med prikker i de mellomliggende hullene. De mørke, dristige bladene gir designet et kreativt preg. Den er egnet for uformelle familieseremonier som mehndi -seremoni osv.

8. Moderne rutete arabisk design:

Moderne arabisk Mehndi -design

Denne arabiske mehndi -designen med halv hånd er enkel og spektakulær. Det er enkelt å lage og tar veldig lite tid. Blomsterplanten i midten er laget av forskjellige blomster med dristige konturer. De to forskjellige rutemønstrene på hver side av blomstermønsteret er elegante og utført med dristige, mørke streker for å forsterke effekten. Den er egnet for kontoret og kule fester. Den kan kombineres med jeans og en kurta eller en lett salwar kameez.

9. enkel halv hånd arabisk Mehendi design:

Arabisk Mehendi Design

Denne halvhåndsdesignen er et eksempel på geometriske mønstre i mehndi. De pene og dristige sammenvevde mønstrene på fingrene med store slag er et eksempel på kreativitet. De skallede og buede kantene fremhever resten av designet. Det rutete mønsteret på den ene siden med prikker i midten og lacy -mønsteret på den andre er pent ferdig. Den er egnet for kule fester som kontorsammenkomster. Den kan kombineres med et indo-vestlig antrekk og bøyler som øredobber for å skape et trendy utseende.

10. Arabisk design med halv hånd påfugl:

Halv hånd påfugl arabisk design

Denne enkle, men elegante designen har en nydelig påfugl i midten. De intrikate detaljene inne i påfuglen og de mørke dristige omrissene fremhever påfuglen i midten av håndflaten. Det rutete mønsteret ved siden av er innlagt med bittesmå hjerter og ser veldig søtt ut. Oppmerksomheten på detaljer er fantastisk i den skyggelagte delen av designet. Hver fingertupp har et annet design og gir et unikt preg. Siden påfugler symboliserer fruktbarhet og glede, kan de prydes under bryllup og baby shower. Den kan kobles sammen med en flott lehenga eller en sharara.

11. Enkel påfugl arabisk design:

Enkel påfugl arabisk design

Dette er en ekstremt enkel arabisk design med påfugler på føttene. Det involverer to påfugldesigner i to ender med et delikat rutemønster i mellom. Prikkene midt i det rutete mønsteret skiller seg vakkert ut. Konturene til påfuglene er utført med dristige streker, mens fyllingen er gjort med en lysere nyanse for flere kontraster. Denne designen passer til alle slags anledninger og kan kombineres med antrekk.

12. Tradisjonell arabisk Mehndi -design med full ben:

Arabisk Full Leg Mehndi Design

Denne tradisjonelle arabiske designen på fulle ben involverer de tradisjonelle kunstformene for kryssende linjer, blomstermotiver, streker, løvrike mønstre etc. Det rutete mønsteret på føttene med sammenhengende prikker og skallede kanter er det mest slående trekket ved dette designet. Blomstermandalasene og de mosaikkrike bladmønstrene på beina er fascinerende med mange intrikate detaljer. Denne designen er egnet for tradisjonelle mehndi -seremonier. Det bør være sammen med en lett lehenga eller sharara og etniske smykker.

13. Heart Back-Hand Arabic Mehndi Design:

Back-Hand Arabic Mehendi Design

Denne backhand mehndi -designen er ekstremt stilig og moderne. Kjeden av sammenkoblede hjerter med fine rosemotiver er verdt å svømme over. De delikate blomstermønstrene gir designet ekstra sjarm med stor oppmerksomhet på detaljer. Kjedene som strekker seg til fingertuppene gir designet et moderne utseende. Fingertuppene er gjort minimalt, men vakkert. Prikkekjeden som strekker seg fra hjertene på en buet måte utstråler ren eleganse. Det er et imponerende design som passer for bryllup og familie seremonier. Det bør kobles sammen med etniske antrekk og smykker.

14. Moderne arabisk føtter:

Moderne arabisk føtter

Dette er en enkel, men ganske moderne arabisk design for føttene. Mønsteret er designet for å ligne fotfotene, men i blomsterbakgrunn. Blomstermotivene og de grønne rankene som strekker seg fra dem er elegante og pent utført. De enkle skyggelagte og prikkete mønstrene på fingertuppene gir designet en sjarm. Den er egnet for uformelle funksjoner som forlovelser og bursdagsfester. Den kan kombineres med indo-vestlige antrekk som palass og skjørt.

15. Enkel arabisk design med full hånd:

Enkel arabisk design med full hånd

De geometriske mønstrene i dette designet på hånden er eviggrønne. Det rutete mønsteret i midten og de sirkulære mønstrene som strekker seg fra dem gir et estetisk utseende til designet. Designet er fullt av dristige slag og forskjellige geometriske mønstre. Noen av omrissene blir mørkere for å gi det et mystisk og polert utseende. Denne designen kan prydes under lovende festivaler som Teej, Diwali, Dussehra etc..

16. Enkel arabisk design med halv hånd:

Enkel halv hånd arabisk design

Slepte diagonale mønstre kjent som ‘bel’ er en eksklusiv del av arabisk design. Blomsten i hjertet i midten gir designen enkelhet. De kontinuerlige belsmønstrene, sammen med mellomliggende blomstermotiver, er fantastiske. De dristige slagene som brukes i de grønne trailerne fremhever designet. Den er best egnet for kule fester som en bursdag eller kontorfester og barn. Den kan kombineres med alle slags antrekk.

17. Enkel skyggelagt blomsterdesign med bakhånd:

Enkel, skyggelagt blomsterdesign med bakhånd

Sjarmen med arabisk design dobler seg når den har 2 særegne blomsterstier. Her er de tre kronbladene gjort i mørke, dristige konturer og skygget lett. Den grønne ranken med dristige streker som blader skiller seg ut i dette designet. De små bladmotivene på fingertuppene bidrar til den rustikke sjarmen til designet. Den er egnet for uformelle funksjoner som engasjement og mottakelse. Den kan slås sammen med alle slags antrekk.

18. Skraverte blomsterhånd arabiske design:

Skraverte blomsterhånd arabiske design

Denne designen vil garantert få alle til å se på deg !! De dristige grensene for blomstermotivene er verdt å legge merke til, og det samme er de intrikate detaljene i motivene. De dristige, lekne slagene skiller dette designet fra resten. Alle fingertuppene med forskjellige design ser helt fine og elegante ut. Dette designet er egnet for alle slags anledninger. Det passer best sammen med tradisjonelle antrekk og enkle smykker.

19. Symmetrisk moderne arabisk Mehndi -design:

Symmetrisk moderne arabisk design

Denne designen er det beste valget hvis du vil ha et enkelt, men stilig utseende. Den kantete designen i midten som omslutter det enkle rutete mønsteret er ganske fengslende. Det repeterende blomstermønsteret som strekker seg utover mot fingertuppene fra de skallede kantene gir designet et estetisk preg. Det rutete mønsteret med blomstermotiver på håndleddet og blomstermotivene med små detaljer utstråler ren eleganse. Dette designet er egnet for alle slags anledninger. Det passer best sammen med et langt skjørt eller palasser.

20. Elegant arabisk design på bakhånd:

Elegant arabisk Mehndi -design

Se på de vakre geometriske mønstrene og blomsterstiene sammen med rutete mønstre gjennom hele designet. Det V-formede designet på underarmen ser ekstremt stilig ut. Utfyllingen med intrikate detaljer og skarpe kanter ser sofistikert og pen ut. Dette designet er egnet for alle anledninger. Det er best sammen med en salwar kameez eller en saree.

21. Enkel arabisk Mehendi -design:

Enkel arabisk Mehendi -design

Dette arabiske designet kan se enkelt ut, men det er for søtt for ord. Den viser et blomstermønster i midten av håndflaten med bånd av løvrike tilhengere og lacy mønstre som strekker seg utover på en diagonal måte. Gapet i håndflaten er fylt med grupper av ulik like store punkter, noe som gir designet et stilig utseende. Den passer for barn og voksne som foretrekker ikke-masete design. Den er egnet for kule bursdagsfester og kan matches med ethvert antrekk.

22. Fantastisk påfugl arabisk Mehndi -design:

Utrolig arabisk Mehndi -design

Denne glamorøse arabiske designen med full hånd viser vakre påfugler og øredobber. De intrikate detaljene på påfuglene og øredobbene er sjarmerende. Påfuglfjærene som strekker seg til fingertuppene er et fantastisk tillegg til dette mønsteret. Hver fingertupp har et unikt design, og dette ultramoderne mehndi-designet skiller seg vakkert ut. Denne designen kan brukes på lovende festivaler som Dussehra, Teej og bryllup. Den kan kobles sammen med lehengas eller ghararas for den ekstra glamourfaktoren !!

23. Simple Eid Back Hand Arabic Design:

Eid Back Hand arabisk design

Dette designet er av religiøs betydning og skildrer sjarmen til Ramzan. Designet på hver fingertupp varierer fra løvrike blomstermotiver til rutete mønstre med dristige streker. Senteret har et blomstermotiv som strekker seg fra hvilken månen er med en moskékarikatur. Dette designet symboliserer Eid og lykken knyttet til det. Den kan prydes under Ramzan og brukes best med tradisjonelle antrekk som khada dupatta.

24. Floral bakhånd arabisk design:

Floral bakhånd arabisk design

Denne arabiske hånddesignen domineres av blomstermotiver og rosemønstre og er ekstremt iøynefallende. De intrikate detaljene rundt disse mønstrene, sammen med det rutete mønsteret på håndleddet, ser fantastisk ut. De dristige slagene og skyggeleggingen gjør designet sikkert siklende. Det er egnet for familie seremonier og bryllup. Det kan matches med indo -vestlige antrekk som palasser eller shararas.

25. Enkel arabisk Mehndi -design for føtter:

Enkel arabisk Mehndi -design for føtter

Denne enkle arabiske mehndi -designen for føttene ser ganske elegant ut med symmetriske blomstermotiver og rutete mønstre. De intrikate detaljene på føttene gir den et elegant preg. De like store punktene i det rutete mønsteret får designet til å se mer symmetrisk ut. De U -formede mønstrene med støvelområdet i midten ser ekstremt pent og godt ferdig ut. Denne designen er ganske egnet for tradisjonelle familieseremonier som mehndi -seremonien etc. Det passer best med et langt skjørt eller en lehenga.

26. påfugl arabisk henna design:

Påfugl arabisk henna design

En enkel, men forlokkende arm til håndflate som er strukket vakkert arabisk mehndi -design, den har noen vanlige motiver som brukes gjentatte ganger, for eksempel blomstene og påfuglen som dekker hånden godt, men disse designene er ikke intrikate.

 • Berømt anledning: Kan settes på en festival eller bare tilfeldig.
 • Kroppsplassering: Passer både foran og bak på håndflatene så vel som føttene.
 • Bruk sammen med: Kombiner dette med ethvert antrekk fordi det ser mer ut som en tatovering med vestlige klær og mehndi med tradisjonelle antrekk.

27. Indo- arabisk Mehndi-design:

Indo-arabisk Mehndi-design

Et enkelt arabisk mehndi -design kan brukes som et perfekt design for å prøve å praktisere de vanlige motivene som brukes i et arabisk mehndi -design. Det er en indo-arabisk mehndi-design med mye bruk av prikker og kurver.

 • Berømt anledning: Passer til enhver anledning.
 • Kroppsplassering: Mer egnet for hender, både foran og bak.
 • Bruk sammen med: Bruk sammen med vanlige klær eller bare en Kurti for å legge til litt glamour.

28. Vakker bakside arabisk Mehndi -design:

Baksiden arabisk Mehndi -design

Blad, kurver og prikker er hovedmotivene i denne arabiske mehndi -designen for venstre hånd. Designet er kort og presist; kan derfor også brukes på en anledning. Du kan også bruke dette på håndflaten.

 • Berømt anledning: Festivaler eller en familiefunksjon.
 • Kroppsplassering: Foran eller bak på håndflaten.
 • Bruk sammen med: Bruk sammen med indo-western eller tradisjonelle antrekk.

29. Blandet beste arabiske Mehndi -design:

Beste arabiske Mehndi -design

Denne arabiske mehndi -designen for hånden er en blanding av forskjellige mehndi -stiler kombinert i den arabiske henna -stilen. Stilene vi tydelig kan se her er Indo, Gulf så vel som noen Freestyle. Blomstene og nøyaktigheten til linjene får det til å se vakkert ut.

 • Anledning: Festivaler eller en familiefunksjon.
 • Kroppsplassering: Foran eller bak på håndflaten.
 • Bruk sammen med: Bruk sammen med indo-western eller tradisjonelle antrekk.

30. Armbåndsstil arabisk Mehndi -design:

Armbåndstil arabisk Mehndi -design

Denne mehndi -designen er også kjent som et arabisk mehndi -design i armbåndstil og ser veldig attraktivt ut; Dette er det perfekte designet som venner kan knytte sammen og prøve å bruke på hverandre. Den har et veldig stammelig tatoveringsaktig, men likevel veldig etnisk utseende.

 • Berømt anledning: Festivaler eller en familiefunksjon.
 • Kroppsplassering: Foran eller bak på håndflaten.
 • Bruk sammen med: Bruk sammen med vestlige eller tradisjonelle antrekk.

31.3-delt arabisk Mehndi-design:

3-delt arabisk Mehndi-design

Dette designet har flere linjer og store motiver, det er litt gulfinspirert, et mer kreativt inntrykk av arabiske mehndi -design, mens designet får det til å se enkelt ut, men det er ikke lett å oppnå alle mønstrene i samme justering hvis du prøver det i de første gangene.

 • Anledning: Festivaler eller en familiefunksjon.
 • Kroppsplassering: Foran og bak på håndflaten.
 • Bruk sammen med: Bruk sammen med indo-vestlige eller tradisjonelle antrekk.

32. Full-Back Hand Arabic Mehndi Design:

Full-back hånd arabisk Mehndi-design

Et arabisk mehndi -design for fulle hender har større motiver med mer intrikate design som hjelper til med å fylle ut eventuelle tomrom i hendene. Sjekker, blader og prikker spiller nok en gang rollen som fyllstoffdesignene.

 • Anledning: Festivaler eller en familiefunksjon eller forlovelsesceremoni.
 • Kroppsplassering: Foran eller bak på håndflaten.
 • Bruk sammen med: Kombiner den med tradisjonelle antrekk for å få det rette utseendet.

33. Enkel arabisk Mehndi -design med full element:

Enkel arabisk Mehndi -design

Hvis du nylig har begynt å lære arabisk mehndi -design, men kjeder deg på å prøve de veldig enkle designene, så er dette det perfekte designet for deg å prøve neste. Selv om motivene kan se enkle ut, kan det være en vanskelig oppgave å oppnå ryddighet. Designet består av alle vanlige arabiske mønstre, blader, kurver, prikker, linjer og sirkler.

 • Anledning: Vanligvis, eller for festivaler og familiefunksjoner.
 • Kroppsplassering: Foran eller bak på håndflaten.
 • Bruk sammen med: Bruk med vanlige klær eller tradisjonelle antrekk.

34. Profesjonell arabisk stil Mehndi:

Profesjonell arabisk stil Mehndi

Dette designet er definitivt et mer profesjonelt egnet design. Designet består av lignende blader og blomstermønstre. Likevel er denne arabiske designeren mehndi full av intrikate detaljer som kan være svært vanskelig å oppnå med samme presisjon for noen som ikke er kunstner.

 • Anledning: Forlovelse / bryllup eller festivaler og familiefunksjon.
 • Kroppsplassering: Foran eller bak på håndflaten.
 • Bruk sammen med: Bruk sammen med indo-western eller tradisjonelle antrekk.

35. Arabisk Mehndi -design med vridning:

Arabisk Mehndi -design med vri

En annen veldig attraktiv design, denne arabiske mehndi -designen, inneholder mer moderne motiver som gjør den til en veldig kreativ tatovering. Blomstene her har langstrakte kronblad i stedet for de vanlige runde, og sjekkene er dristigere med dobbel foring og fylling.

 • Anledning: Festivaler eller en familiefunksjon.
 • Kroppsplassering: Foran eller bak på håndflaten.
 • Bruk sammen med: Bruk sammen med indo-western eller tradisjonelle antrekk.

36. Fet blomst arabisk Mehndi -design:

Flower Arabic Mehndi Design

Blomster og påfuglmotiver brukes gjentatte ganger med dristige former i dette designet, og gir plass til små feil. Hvis du er en ny på mehndi, så er dette arabiske mehndi -designbildet det perfekte referansedesignet du kan øve på og prøve, spesielt er det veldig enkelt og enkelt.

 • Anledning: Uformell eller familiefunksjon.
 • Kroppsplassering: Foran eller bak på håndflaten.
 • Bruk sammen med: Bruk sammen med indo-western eller tradisjonelle antrekk.

37. Full-hand Gulf-Arabic Mehndi Designs:

Fullhånds Gulf-arabisk Mehndi-design

Fyllingen av disse motivene har vært enkel ved å bare bruke linjer og blader, men med variasjoner. Blomstene og bladene er også forskjellige, med større størrelser og linjer som fyller innsiden. Denne spesielle arabiske mehndi -designen for håndbilder viser hvordan den arabiske henna -stilen kan variere avhengig av motivene og mønstrene som brukes og plasseres på håndflaten.

 • Anledning: Festivaler eller en familiefunksjon.
 • Kroppsplassering: Foran eller bak på håndflaten.
 • Bruk sammen med: Bruk sammen med indo-western eller tradisjonelle antrekk.

38. Tatoveringsstil Mehndi -design:

Tatoveringsstil arabisk Mehndi Design

En veldig rask design som kan brukes som tatovering eller bare som fyllmotiv hvis føttene eller håndflaten er tom og du bare har lyst til å pryde litt henna. Blomsten i midten fremhever dette designet som også kan påføres nakke og armer. Dette er en enkel arabisk henna -design for hender og føtter.

 • Anledning: Festivaler eller uformelle.
 • Kroppsplassering: Foran eller bak på håndflaten eller underarm / føtter.
 • Bruk sammen med: Kombiner den med alle antrekk og tilbehør.

39. Freestyle fet arabisk Mehndi -design:

Freestyle fet arabisk Mehndi -design

Du kan også bruke dette designet på håndflaten. De dristige blomstene er skapt annerledes, inspirert av naturen, mens armbåndet og kurvene forblir de samme. Denne arabiske mehndi -designen passer folk som ønsker at designet skal være godt synlig og fremdeles unikt og moderne.

 • Anledning: Festivaler eller en familiefunksjon.
 • Kroppsplassering: Foran eller bak på håndflaten.
 • Bruk sammen med: Bruk sammen med indo-western eller tradisjonelle antrekk.

40. Arabiske Mehndi -design med store prikker:

Store prikker arabisk Mehndi -design

En ekstremt enkel og rask design som alle kan lage. Stort sett dristigheten til prikkene og kurvene får det til å se pent ut. Denne enkle arabiske mehndi -designen har hovedattraksjonen gjemt i de store prikkene som ser ut som en lysstråle.

 • Berømt anledning: Festivaler eller en familiefunksjon.
 • Kroppsplassering: Baksiden av håndflaten.
 • Bruk sammen med: Bruk sammen med indo-western eller tradisjonelle antrekk.

41. Armbånd med S Shape Mehndi -design:

Armbånd med S Shape Mehndi -design

Dette er et komplett backhand -smykkedesign; mens et enkelt armbånd ligger på håndleddet, er det laget et mer krummet armbånd med blader i en S -form på hånden. Nok en enkel og lett å lage design; er en slik mehndi designer arabiske håndbilder som kan brukes til å gjenskape et lignende design og ikke kan gå galt.

 • Anledning: Festivaler eller en familiefunksjon.
 • Kroppsplassering: Baksiden av håndflaten.
 • Bruk sammen med: Bruk sammen med indo-western eller tradisjonelle antrekk.

42. Komplett bakhånds arabisk Mehndi -design:

Hånd arabisk Mehndi Design

Blomstene som brukes i denne mehndi -designen er mer Indo -stil enn arabisk med enkle påfugldesign. Dette er et av de perfekte referansebildene for arabisk mehndi -design. Den inneholder alle motivene og mønstrene som er involvert i henna -designen og er rask å gjenskape hvis du er profesjonell.

 • Anledning: Engasjement, festivaler eller en familiefunksjon.
 • Kroppsplassering: Foran eller bak på håndflaten.
 • Bruk sammen med: Bruk sammen med indo-western eller tunge tradisjonelle antrekk.

43. Arabisk Mehndi -design for føtter:

Arabisk Mehndi -design for føtter

Dette er et arabisk mehndi -design med full fot. Flere varianter av blomster og påfuglemønstre har blitt brukt i denne elegante arabiske mehndi -designen for føtter. Dette er lett å gjenskape ettersom dette designet består av vanlige indiske og arabiske henna -designmotiver og -mønstre.

 • Anledning: Familiefunksjon som forlovelse eller bryllup.
 • Kroppsplassering: Denne designen er kun egnet for føttene.
 • Bruk sammen med: Bruk sammen med indo-western eller tradisjonelle antrekk.

44. Arabisk Henna -design i feststil:

Feststil arabisk henna -design

Dette designet er et enkelt arabisk mehndi -design for jenter, da det ser mer ut som uformell henna i stedet for en fest eller anledning henna. Fet blomster og påfugler er bare fylt med skyggelegging. Du kan bruke svart henna for omriss og enkel henna for skyggelegging. Dette designet kan gjenskapes av en normal artist så vel som en profesjonell.

 • Anledning: Uformelt eller festivaler eller en familiefunksjon.
 • Kroppsplassering: Foran eller bak på håndflaten.
 • Bruk sammen med: Bruk sammen med indo-western eller tradisjonelle antrekk.

45. Mughlai -stil arabisk Mehndi -design:

Mughlai -stil arabisk Mehndi -design

Små sirkulære blomster med kronblad laget av prikker er et høydepunkt i dette designet. Dette unike arabiske henna -designbildet viser hvordan påvirkningen fra flere kulturer som Mughlai, Gulf, Indo har ført til en vakker utvikling i de arabiske henna -designene. Dette er lett å gjenskape designet.

 • Berømt anledning: Festivaler eller en familiefunksjon.
 • Kroppsplassering: Foran eller bak på håndflaten.
 • Bruk sammen med: Bruk sammen med indo-western eller tradisjonelle antrekk.

46. ​​Stilig arabisk Mehndi -design med bakhånd:

Tilbake Hånd Arabisk Mehndi Design

Delen under håndleddet har et dristig armbånd med et intrikat mønster; på den annen side er den øvre delen bare dekket på sidene med kurver og et Jalebi -stilmønster. Bare noen få kan gjenskape et arabisk mehndi -design med intrikat og presisjon for å oppnå detaljene uten mye øvelse, ettersom linjene er veldig fine og klare.

 • Berømt anledning: Festivaler eller en familiefunksjon.
 • Kroppsplassering: Foran eller bak på håndflaten.
 • Bruk sammen med: Bruk sammen med indo-western eller tradisjonelle antrekk.

47. Sterkt rutete Mehndi -design med bakhånd:

Rutete Mehndi -design med bakhånd

Noen få kan bare gjenskape et arabisk mehndi -design for full hånd, ettersom designet består av det rutete mønsteret og dristige blomster som er klemt mot enden og dekker den nedre delen av hånden. Den ytterligere detaljering tar en stund å oppnå.

 • Berømt anledning: Engasjement, bryllup eller familiefunksjon.
 • Kroppsplassering: Foran eller bak på håndflaten.
 • Bruk sammen med: Bruk sammen med indo-western eller tunge og dristige tradisjonelle antrekk.

48. Blomstbasert arabisk Mehndi -design:

Floral arabisk Mehndi -design

Denne arabiske mehndi -designen er hovedsakelig laget med dristige runde blomster og et rutete mønster. Blomstene er laget i små størrelser, slik at de ser annerledes ut enn de vanlige mehndi -designene, mens mønstrene er laget i samme størrelse som andre design.

 • Berømt anledning: Festivaler eller en familiefunksjon.
 • Kroppsplassering: Foran eller bak på håndflaten.
 • Bruk sammen med: Bruk sammen med indo-western eller tradisjonelle antrekk.

49. Smykker Style Arabic Mehndi Design:

Smykker Style Arabic Mehndi Design

Et veldig elegant mehndi -design består av enkle motiver, buede linjer, prikker og blomster. Alt er plassert slik at det ikke får hånden til å se for fylt ut, men hånden ser utsmykket i flere smykker.

 • Berømt anledning: Festivaler eller en familiefunksjon.
 • Kroppsplassering: Foran eller bak på håndflaten eller føttene.
 • Bruk sammen med: Bruk med indo-vestlige eller tradisjonelle antrekk eller bare fritidsklær.

50. Vakre delikate mønstre arabisk Mehndi -design:

Mønstre arabisk Mehndi -design

Dette er en av de beste arabiske mehndi -designene du kan støte på. Kunstneren har brukt store blad- og påfuglemotiver, men mønstrene på kurver, blomster og sjekker som brukes til å fylle innsiden er intrikate og pent utført, slik at det ser unikt og attraktivt ut.

 • Berømt anledning: Festivaler eller en familiefunksjon.
 • Kroppsplassering: Foran eller bak på håndflaten.
 • Bruk sammen med: Bruk sammen med indo-western eller tradisjonelle antrekk.

51. Nettmønster arabisk Mehndi -design:

Nettmønster arabisk Mehndi -design

Dette designet er det vanlige kreative og attraktive arabiske mehndi -designet som man kan bruke uten noen kveld eller anledning. Nettmønsteret i mehndi gjør det til en preferanse selv blant fremmede bruder. Disse tatoveringslignende mehndi-designene ser kule ut selv med vestlige antrekk eller antrekk.

 • Berømt anledning: Festivaler eller en familiefunksjon eller Casual.
 • Kroppsplassering: Pre helst på baksiden av håndflaten.
 • Bruk sammen med: Bruk sammen med indo-western eller tradisjonelle antrekk.

52. Mandala arabisk Mehndi -design:

Mandala arabisk Mehndi -design

Et arabisk mehndi -design paret med mandalaen, resultatet er denne veldig kreative mehndi -designen som kan tilpasses etter ens preferanse, slik at en nybegynner og en profesjonell kan prøve seg på dette designet.

 • Berømt anledning: Festivaler eller en familiefunksjon.
 • Kroppsplassering: Foran eller bak på håndflaten.
 • Bruk sammen med: Bruk sammen med indo-western eller tradisjonelle antrekk.

53,2-delt intrikat arabisk Mehndi-design:

2-delt intrikat arabisk Mehndi-design

Designet er delt i to deler, med begge armbåndsmønstrene laget av blomster og kurver som er forbundet med intrikate kurver dekket av prikker. Dette er ikke et arabisk mehndi -design for nybegynnere. Designet består av mange intrikate mønstre og motiver som gjør det mer komplisert enn de vanlige mehndi -designene.

 • Berømt anledning: Festivaler eller en familiefunksjon.
 • Kroppsplassering: Foran eller bak på håndflaten.
 • Bruk sammen med: Bruk sammen med indo-western eller tradisjonelle antrekk.

54. Fet armbånd Tilbake hånd Mehndi:

Armbånd Back Hand Mehndi

Hvis du ønsker å prøve et enkelt arabisk mehndi -design på din hånd, er dette designet det riktige alternativet. Denne mehndi -designen i armbåndsstil består av enkle sirkler og linjer; det er ikke veldig intrikat, og gir deg dermed plass til feil.

 • Berømt anledning: Uformell eller familiefunksjon.
 • Kroppsplassering: Passende baksiden av håndflaten.
 • Bruk sammen med: Bruk sammen med indo-western eller tradisjonelle antrekk.

55. Kunstnerisk bakhånd Mehndi -design:

Kunstnerisk arabisk Mehndi -design

Dette er et lett og kreativt mehndi -design, og dette er perfekt hvis du skal ut for en familiefunksjon eller en festival rundt hjørnet. Lillefingeren har blitt fylt med intrikate mønstre, mens pekefingeren bare har fingertoppen i utformingen; dette gjør dette designet annerledes enn det andre arabiske Mehndi -designet.

 • Berømt anledning: Festivaler eller en familiefunksjon.
 • Kroppsplassering: Foran eller bak på håndflaten.
 • Bruk sammen med: Bruk sammen med indo-western eller tradisjonelle antrekk.

56. Arabiske Mehndi -design for hender:

Arabiske mehndi -design for hender

I denne Mehandi arabiske designen er blomster og blader arrangert over et bestemt mønster. Tykke konturer av blomstene og bladene hadde lagt til flere detaljer i designet, noe som gjorde det mer tydelig og iøynefallende. Hele utseendet er både klassisk og moderne.

57. Mehandi -design i floral arabisk stil:

Floral arabisk stil Mehandi -design

Du kan ganske enkelt lage mange blomstermotiver for å fylle håndflaten. Fra og med pekefingeren kan du lage noen få halvkantede blomster og fullføre mehndi -designen din med fulle blomster, som kan tegnes større i størrelse og form.

58. Enkel & Enkle arabiske Mehandi -design:

enkle arabiske mehndi -design

Som du kan se, er slike design veldig enkle å påføre, ser lett ut på hendene og er utrolig passende for enhver anledning. Det kan brukes på barns hender så vel som på en voksens hånd. Denne enkle designen er veldig egnet for tenåringsjenter som ønsker å bruke mehndi -design uavhengig. Det er veldig enkelt siden skygge eller legge til intrikate mønstre på håndflatene dine ikke er noe hardt arbeid.

59. Arabisk Mehandi av hjerte og rund form:

Hjerteform arabisk Mehandi

Denne designen er også veldig enkel, men du kan legge til flere motiver i den. Hjerte og runde former har spesiell betydning i et Mehendi -design, hovedsakelig brukt på en bryllupsfunksjon. Du kan legge til flere motiver eller mønstre for å gi det et mer tungt utseende.

60. Small Stars Arabic Mehndi Designs:

Stjerner Arabisk Mehandi Design

Man kan dekorere design med blant annet små femkantede stjerner. Som bildet ovenfor, skapes små stjerner over hele håndflaten bortsett fra pekefingeren og langfingeren. For flere tillegg kan du til og med tilpasse stjernene dine ved å skygge dem.

61. Nytt arabisk Mehndi -design med steiner:

nye arabiske mehndi -design

Du kan også legge til attraktiv glitter, steiner og perler som matcher antrekket ditt på Mehandi -designene dine på arabisk. Man kan også inkludere gnister som et siste belegg for å gjøre henna -designet mer attraktivt. Hvis du legger dem til, kan det enkle eller tunge designet ditt se mer vakkert og fengende ut.

62. Enkle arabiske Mehndi -design for bakhånd:

enkle arabiske mehndi -design

Dette er en enkel, fin og veldig elegant mehndi -design for backhand. Her er bare indeksen og lillefingerdesignet det samme, mens hele designet er laget ved å blande to forskjellige mehndi -former. Resten av fingrene holdes rene for å gjøre designet til et attraksjonssenter. Du kan også utvide designet mot albuen, med flere blomster, blader, prikker eller andre vakre former og motiver.

63. Tradisjonell arabisk Mehndi -design:

Tradisjonell arabisk Mehndi -design

Selve ordet arabisk beskriver for oss at denne kunstformen tilhører arabernes land. Araberne er veldig kunstneriske med sin kultur og tradisjon; det samme gjenspeiler deres mehndi -designkunst. Arabiske mehndi -design er mer intrikate, med fokus på fint arbeid, detaljering av designene og fylling av hele håndflaten eller beinet med hovedmotiver av blomster og blader. Arabere bruker forskjellige stiler av Mehandi som Black mehndi, som ofte brukes til å skissere designene eller fylle opp med den vanlige henna Mehandi.

64. Peacock Mehandi Design arabisk stil:

Påfugl Mehandi Design arabisk stil

Denne designen er veldig lik vår indiske Mehandi -design, ettersom påfuglen er hovedfokuset for denne intrikate designen. Dermed får en vakker påfugl i midten av for mange blomster designet til å se mer nydelig ut. Du kan se hvordan påfuglene er detaljerte med små mønstre og motiver. Denne allsidige designen er ikke så vanskelig å lage, da den ikke inneholder intrikate detaljer. Velordnede blader og små blomster gir håndflaten og fingertuppene et sterkt ornamenterte utseende.

65. Enkel arabisk Mehndi for blomstermønstre:

Arabisk Mehndi for blomstermønstre

Man kan bruke stadig grønne blomstermønstre som er ordnet i en sekvens. Som bildet ovenfor, er blomster laget i samme tykkelse og konsistens; deretter blir kronbladene modifisert ved å fylle dem opp med Mehandi med tynne linjer slik at de sentrale rundene av blomstene er fylt med mehndi.

66. Brudehånd Mehendi Design arabisk:

brude arabisk mehndi design

Dette er en av de beste arabiske brudehåndene mehndi -design. Denne designen starter med helt dekkede fingertupper med linjer, etterfulgt av sjarmerende påfugler, blader og blomstermotiver, inkludert få geometriske former. De geometriske blokkene er i en fylt form, som gir en base i håndflaten som senere fylles med andre motiver. Minuttdetaljstil har blitt vedtatt for å gi designet et annet preg. Bruken av flere påfuglflater i et enkelt design kan få et enkelt design til å se overdådig ut.

67. Arabiske Mehndi -design for høyskolefunksjonene:

Arabiske Mehendi -design for funksjoner

Enkle og elegante arabiske Mehandi -design er perfekte for høyskolefunksjoner og uformelle sammenkomster. Slike design inkluderer enkle blomster- og bladmønstre uten slike intrikate mønstre. Du kan enkelt tegne designet ovenfor selv om du ikke har litt frihånds mehndi -kunst. De resterende fingrene holdes åpne bortsett fra pekefingeren for å gi designet et mer sofistikert utseende.

68. Fargerike Mehndi -design arabisk for tenåringsjenter:

Arabiske Mehndi -design for tenåringsjenter

I arabisk brukes svart mehndi -design også for å skape mer kontrast i designet. Den brukes hovedsakelig til å skissere designene, som hjelper Mehendi til å se mer fargerik ut. Denne flerfargede Mehandi ser ganske funky og stilig ut når den er utstyrt med enkle ornamenter som ringer eller armbånd. Slike flerfargede design inkluderer en veldig kort design av vakre mønstre på håndleddet med en kombinasjon av små blomster. Alle fingrene er fylt opp for å få designet til å se mer fremtredende ut.

Arabiske Mehndi -design for jenter

Den tunge og fargerike designen kan være et bedre valg for høyskolepiker og arbeidende kvinner. Denne designen ser mer stilig ut enn resten på grunn av de røde og svarte Mehendi -fargene. Med rød fylling og svart kant, understreker designet hudfargen, noe som gjør den mer rettferdig. For å utfylle ytterligere brukes flere flerfargede rhinestone-runder, glitter og andre steiner.

69. Meget dekorativ hånd Mehendi arabisk design:

Hånd Mehendi arabisk design

Denne flotte designen er spesielt for de som elsker enkle og elegante Mehendi -design på arabisk. Med utgangspunkt i håndleddet har dette designet dekket fingrene helt på den fremre hånden. Designet har enkle tykke kantede blomstermønstre og tradisjonelle motiver med påfugl. Her er påfuglen utarbeidet med intrikate detaljer og mønstre, noe som får dette designet til å se mer utsøkt ut på håndflatene. Denne mehndi -designen har også påfuglen godt supplert med blomster, blader og andre former. Imidlertid gjør den tynne detaljering av linjene og kurvene som fyller de store blomst- og bladkonturene hele designet mer forseggjort og ekstravagant.

70. Vakker arabisk Mehandi -design:

vakker arabisk mehndi -design

Designet ovenfor representerer det vakre kunstverket til mehndi -artisten. Tre blomster er best fremtredende i designet, mens resten inkluderer små intrikate detaljer som brukes til å utarbeide blomsterdesignet. Resten av fingeren holdes ren, noe som gjør designet mer attraktivt.

71. Arabisk Mehndi -design for religiøse festivaler:

Arabisk Mehndi -design for festivaler

Designet ser fyldigere ut, men det innebærer ikke ekstravagante eller intrikate meningsløse former for å gjøre det fyldigere. Denne designen fyller opp hånden og gir den et tradisjonelt utseende. Enten du leter etter en allsidig Mehendi -design som passer for en religiøs festival eller vil inspirere vennene dine på en høyskolefest, kan denne Mehendi -designen i arabisk stil fungere for deg.

72. Shaded Arabic Mehandi:

Skravert arabisk Mehandi -design

Shaded Mehandi er også inkludert i de arabiske mehndi -stilene. Fingertuppene heldekkede og skyggelagte blomstermotiver og symmetriske former gjør dette designet unikt fra de andre. Den er perfekt for hus- eller kontorfester, Eid -festivaler og andre seremonier.

73. Profesjonell hånd Mehndi -design arabisk:

Profesjonell arabisk hånd Mehndi -design

Denne utmerkede designen har et mer tribal utseende som hovedsakelig fokuserer på det abstrakte mønsteret av godt plasserte former. Det inkluderer ikke blomster eller blader, selv om du kan legge dem til. Det kan se ut som et komplekst design og krever mer tålmodighet og profesjonalitet enn andre enkle design.

74. Glamorøs arabisk Mehndi -design for bruder:

Arabisk Mehndi -design for bruder

Nå er dette designet veldig utsøkt og glamorøst. Enkle motiver og blader brukes til å lage denne brude Mehandi -designen, som starter fra håndleddet og har dekket det meste av håndflaten. Disse designene viser også hvor tykke og tydelige linjer med samme tykkelse og konsistens kan skape magi til en enkel design. Selv om mønsteret har mange intrikate detaljer, gir bruk av tynne linjer designet et mer forseggjort og komplisert utseende.

75. Arabisk Mehndi for bryllup:

Arabisk Mehndi til bryllup

Designet ovenfor er et fantastisk og perfekt mehndi -design for brudens slektninger og nære venner. Den viser en ekstraordinær glamorøs Mehandi -design som gir hendene et fullt utsmykket utseende. Blomster, flotte former og motiver kombineres for å fullføre dette flotte designet. Man må være veldig forhåndsregler når de prøver dette designet på hendene. I dette designet skaper ingenting annet enn en tynn, svingete linje som går som en kant langs håndflatekanten mye forskjell fra resten av designene. Bruken av store blomster innenfor grensen gjør at designet ser søtt og annerledes ut. Siden designet er mer på en stilig og funky side, er det valgt av tenåringer mer enn eldre.

76. Back Hand Mehandi Design Arabic:

Back Hand Mehandi Design Arabic

Dette er en utmerket backhand mehndi -design best for bruder som ikke liker overdrevne eller komplekse design. Designet har ikke dekket hver del av huden, men små former og skyggelegging gjør det fortsatt perfekt for bruden. Slike stiler er fremtredende ved håndleddet, mens håndflatedelene holdes enkle. Dessuten brukes forskjellige mønstre og motiver på hver finger for å forskjønne hendene.

77. Arabisk Henna -design for fulle hender:

Arabisk Henna -design

Noen ganger kan store og enkle mønstre endre et enkelt design til en akutt og intens design. Uten mye komplisert eller full av intrikate mønstre, kan denne typen helhåndsdesign være et ideelt valg for høyskolepiker til modne kvinner. Designet har fremtredende former og motiver som er utsmykket med blader og runde mønstre.

78. Mehndi -design i indisk arabisk stil for hender:

Arabisk stil Mehndi -design for hender

Nesten all mehndi -design arabisk inkluderer blomstermønstre; du kan ofte la være å gjøre det samme. I tillegg til blomsterdesign kan også geometriske former og linjer som går på tvers av hendene være et godt alternativ. Disse designene glamoriserer hånden din ved å se ut som armbånd og andre ornamenter, slik at den ser smart ut. De store bladene er fylt med tynnere linjer og prikker. Det generelle utseendet får hendene til å se abstrakte og kule ut.

Brude arabiske Mehandi -design er utvilsomt usedvanlig dekorative, men noen ganger er de så store at de ikke etterlater mye av huden din. Designet inkluderer blomstermønstre, skarpe linjer og distinkte trekk som gir designet en tydelig oversikt.

79. Arabiske Mehendi -design for føtter:

arabiske mehndi -design for føtter

Enkel Mehandi er ikke ment for bare hender. Bestem deg først for et design, og bruk det i henhold til designet. Du kan til og med bruke et refleksjonsmønster for å legge til mer kontrast til designet. Godt designede mønstre av skyggelagte blomster og blader som løper langs sidene av hele beinet og fullt dekkede tånegler er definitivt et fantastisk syn. Den dype sorte fargen på mehndi ki -designet får huden din til å se mer rettferdig ut. Skyggen hjelper også med å legge til dybde i designet og får kronbladene til å se mer realistiske ut.

80. Enkle arabiske Mehandi -design på bein:

Arabiske Mehandi -design på bein

Fotmehndi -designene kan lages like forseggjorte og intrikate som de som bæres på hendene. De kan bære enkle motiver, intrikate detaljer og mønstre som ser ut som ankler eller andre ornamenter. Den arabiske mehndi ser enda bedre ut med godt vedlikeholdt og med riktig farge på neglelakk på tåneglene. Den arabiske mehndi ser enda bedre ut!

81. Unikt Mehendi arabisk design for begge hender:

Arabisk Mehandi -design for begge hender

Denne er av en unik Mehandi -design for begge hender, da de er veldig forskjellige fra hverandre, men samtidig ser de perfekte ut for hverandre. Den inneholder også mange blomstermønstre i begge designene. Designene kan virke komplekse, men det er ganske enkelt.

82. Nye arabiske Mehndi -design for bruder:

Arabiske Mehndi -design for bruder

I bryllupsseremonier foretrekker hovedsakelig bruder og brudgom nære slektninger å bruke detaljerte Mehandi -design. En så ekstremt komplisert og forseggjort design er vist ovenfor. De har typiske mønstre og motiver, noe som gjør det veldig særegent fra de andre designene. Designet dekker hver tomme av huden din og gir håndflaten et sterkt utsmykket utseende.

83. Ulike arabiske Mehndi -design for bakhånd:

Arabisk Mehndi -design for bakhånd

Hvis du vil gi designen et grafisk preg mens du bruker Mehendi, kan du velge denne. Denne glamorøse designen er veldig stilig og funky. Ulike stiler har blitt tilpasset for å glamourere designet; å holde det samme designet i hver finger og legge til små detaljer på forskjellige steder, gjør det mer attraktivt for øynene. Kvinner som har veldig lite tid til sin skjønnhetsbehandling kan velge dette designet, men noen hjelper.

84. Vakker og enkel Mehandi arabisk design:

Arabiske Mehandi -design

En vakker Mehandi arabisk design med blomster og bladmønstre ser veldig kunstnerisk og ekstremt praktfull ut. Selv om designet ikke er lett å lage, kan de intrikate detaljene gjøres med liten tålmodighet. Det generelle bildet er forseggjort og er perfekt for brudens hender. Du kan legge merke til hvordan blomsterbladene brukes til å skjule brudgommens navnealfabeter.

85. Enkel skygge og glitter Henna Mehndi:

Skygge og glitter henna mehndi

Enkle mehndi -design på arabisk i dag får ofte tilgang til farger eller farget med glitter. Når det brukes i design, får de glitrende glitterne designet til å se levende og mer attraktivt ut for øynene. Et mønster av glitrende blomster som strekker seg over armlengden ser ganske enkelt flott ut. Slike design er enkle å lage og er veldig romslige.

86. Diwali arabisk Mehndi -design:

Diwali arabisk Mehndi -design

Leter du etter et design som gir en subtil nyanse til festivalen du legger den på? Denne må gjøre susen for deg. Så flott som det ser ut, gjør det også mye rettferdighet for hendene dine ved å få dem perfekt tilpasset. Det ser ikke bare ut som en Diya for den mest populære hinduistiske festivalen, men det har også en veldig middelhavsstemning. Denne arabiske mehndi -designen er ikke så vanskelig å lage alene og kan enkelt gjøres ved å skissere omrisset grovt.

87. Bare Wrist Mehandi arabisk mønster:

Håndleddet arabisk Mehandi -mønster

Når hendene dine ikke får resten den trenger, men du fortsatt vil skryte av kreativiteten din, er denne arabiske Mehndi -designen bare ideell for deg. Se på hvor nydelig motivet er. Det er i utgangspunktet et blomstermønster støttet av tiltalende indre design. Nyansene ser så flotte ut og trekker oppmerksomheten til håndleddet. På den måten lønner ikke bare innsatsen din seg, men den holder også timeplanen din fra å bli forstyrret. Helt verdt det, ikke sant?

88. Siste arabiske Mehndi -design:

Siste arabiske Mehndi -design

Når du ser deg rundt for å raskt lage Mehandi Arabic Design for hands, er dette ditt trumfkort. Til tross for sin kompleksitet, er det som gjør det enkelt hvordan alle fingrene har det samme repeterende mønsteret. Så på den måten, når du har mestret det en gang, vet du at det vil komme perfekt ut de neste tre gangene. Når det gjelder håndflaten, strekker den seg fra første finger til begynnelsen av håndleddet. Designet er veldig ryddig og sofistikert og ideelt for de som liker å la litt hud vise seg gjennom hennaen.

89. Kalash and Leaves Arabic Mehndi Design:

Etterlater arabisk Mehndi -design

Elsker design som ser mer stilig ut, gjør du? Ta en titt på denne arabiske mehndi -designen. Akkurat da du trodde blader ikke er trenden lenger, treffer denne på en liste over Mehendi Designs Arabic 2020. Designet er ganske sekvensielt og har et vakkert preg. Konsistensen er jevn, og gir dermed det generelle hennamønsteret et elegant utseende. Videre er den ideell for bruden som er rik på det lykkebringende Kalash -designet. Det har også etterlatt seg i et modifisert mønster med forskjellige tykkelser og design. Det kan se lett ut med bare linjer og sirkler å lage, men å være så intrikat, ville det være lurt å søke noens hjelp mens du lager mønsteret.

90. Peacock Mehandi Design arabisk stil:

Peacock Mehandi Design

Dette er en i hovedsak grasiøs design; denne er perfekt for jenter som elsker og vil at hennaen deres skal få all ros. Mønstrene og motivene er intrikate, og som du kan se, er det en stor påfugldesign på håndflaten med fjæren dekket av henna. Den andre fuglen står graciøst den andre veien, vendt bort fra påfuglen, ettersom omrissets indre vegger er fylt med kreative design tilsvarende når du kommer på mens du gjør det.

91. Mehndi -design arabisk med fjærstil:

Fjær arabisk stil Mehndi -design

Når du vil at et design skal markere den frisinnede personen du er for alle, velger du en Mehndi som denne. Denne er vanligvis ment for bruder som planlegger å bruke en ermeløs kjole til bryllupet eller mottaket. Du kan også skryte av det på familiesammenkomster og pujas. Det er lett nok å si at designet ser enestående og perfekt ut for enhver anledning. Du kan legge til steiner eller glitter på kanten av hver fjærhale der du har rundet endene. Dette gir designet en skinnende stemning og gjør det mer slående for øyet.

92. Søt arabisk Mehndi -design:

Søt arabisk mehndi -design

Designet for denne kan eksperimenteres av både barn og voksne. Om noe er dette en av de mest grunnleggende og enkle arabiske Mehndi -designene på listen. Når du har laget blomsten på det fremre håndleddet og mønsteret på den rosa fingeren, fortsetter du og fyller ut den gjenværende plassen med dine egne mønstre. Ikke glem å eksperimentere, siden dette å være liten ikke trenger for mye arbeid. Resultatet er ikke bare elegant, men også edru. Motivet er perfekt for barn og kvinner som ikke liker for mye Henna på hendene.

93. Palm Peacock Mehendi Design Arabic:

Palm Peacock Arabic Mehendi Design

Nok en perfekt ferdig påfugl, det arabiske Mehandi -designet tar sikte på å fokusere på fingre og håndledd mest av alt. Som du kan se, har håndflaten påfuglen på den nedre halvdelen, og den øvre håndflaten er tom, og kaster dermed mest oppmerksomhet til fuglemotivet. Det er sikkert laget for å se mer nydelig ut med det vakre blomstermønsteret under designet. Mønsteret er ikke bare allsidig, men også kreativt. Du kan sannsynligvis ikke finne ut de intrikate detaljene helt selv. En profesjonell bør gi fingrene akkurat det dekorative utseendet den trenger.

94. Trompet Mehendi arabiske design:

enkle arabiske mehendi -design

Mens håndflaten har en veldig vanlig oversikt over de typiske mehndi -designene på arabisk, har håndleddet de mest populære musikkinstrumentene som spilles under arabiske eller indiske bryllup, tabla, trompet og shehnai. Det er ikke bare godt tenkt, men også implementert kreativt. Hvis du kan ta ideer og gjøre designet ditt til et snev av en vri her og en tweak der, vil det se nydelig ut og i motsetning til hva de fleste vil forvente å se på deg.

95. Ulike stilige armbånd arabiske Mehndi:

Stilig Bangle Arabic Mehndi

Se på de allsidige detaljene som har blitt jobbet med for å levendegjøre denne arabiske Mehandi -designen. Det er ikke så vanskelig å snakke om, spesielt hvis du kjenner teknikken til å utforme det sentrale motivet på håndflaten. Etter det bør et sett med kryss-tvers-linjer gjøre susen. Når det gjelder det fremre håndleddet, ser det ut som et geometrisk mønster minus det grønne designet. Hvis du sier nei til armbånd, la linjene og sirklene i forskjellige størrelser få hendene til å se fyldigere ut uansett.

96. Bare Leaf and Creeper Mehndi Design Arabic:

Leaf and Creeper Arabic Mehndi Design

Denne er et spesielt enkelt arabisk Mehandi -design for jenter som mangler tålmodighet til å sitte gjennom de intrikate designøktene. Denne mehndi -designen er også egnet for høyskole- eller skoleelever som er begrenset med bruk av henna, og er perfekt for anledninger som Eid og Rakhi. Å holde det enkelt er veien å gå på disse festivalene, og se på hvordan dette designet gir eleganse til stilerklæringen din. Du kan alltid kombinere designet ditt med en lys matchende neglefarge, si gul eller rød.

97. Felles sammen arabisk design:

Arabisk Mehndi Designs siste

Gifte deg med kjærligheten i livet ditt, er du? Denne arabiske Mehendi burde være ditt eneste svar, gitt at den slutter seg til to halve hjerter, så ostete som det kan høres ut. I likhet med andre design arvet fra Midtøsten, er oppmerksomhet på detaljer godt betalt. Dette er nettopp det som gjør denne henna -kunsten til et ekstravagant valg for bruder og familiemedlemmer som deltar i ekteskap for nære slektninger. Et detaljert motiv brukes i designet, og mye henna skal brukes. Så sørg for at du er på lager før du begynner.

98. Vakker arabisk føtter Mehndi -design:

Arabian Feet Mehndi Design

Designet for denne er ikke unikt, men også nydelig. Du må innrømme det. Det er en kraftfull henna -kunst for de som planlegger å opptre på sangeets eller til og med for bruden. Det dekker beinet og føttene godt, og gir detaljer og utdyping en grundig vurdering. Det er alle slags runde spiralmønstre supplert med noen få konturer av bladmotiver. Designet vil definitivt fange alles oppmerksomhet og få deg til å snakke om familiesammenkomst med en gang.

99. Uvanlig hånd aztekisk arabisk Mehendi -mønster:

Hånd aztekisk arabisk Mehendi -mønster

Er ikke dette et unikt og annerledes mønster enn de du allerede har valgt fra denne listen å implementere på baksiden av hodet ditt? Hvis stilerklæringen din er så eksklusiv som den blir, vil du elske hvor ideell denne mehndi er for deg. En annen grunn til å velge dette er at det er godt plassert og kreativt designet. Hvis du ikke er så interessert i helhåndsdesign, vil ikke denne skuffe deg med hvordan det viser seg. Prøv det hvis du har gjort dine egne design så langt. Imidlertid er det best å oppsøke noens hjelp for å få avstanden og mønstrene til å bli perfekt.

100. Enkel arabisk Mehendi blomsterdesign:

floral arabisk mehendi -design

Dette er nok en blomstermehndi på listen, men likevel så forskjellig fra de forrige. Designet på de fleste håndflatene har blomsterblad, og noen intrikate linjer brukes for å fremheve blomstermønsteret mer fremtredende. Tommelen og ringfingeren holdes rene, slik at dette designet ser like attraktivt og pent ut. Du kan prøve dette arabiske mønsteret helt selv hvis du vil, siden det er barns lek når du mestrer blomsten på håndleddet og håndflaten.

101. Perfekt Eid arabisk Mehndi:

Eid arabisk Mehndi -design

Spesielt for denne mehndi er fingertuppene helt avdekket. Samtidig er midten av håndflaten skyggelagt med henna, og et detaljert sekvensielt motiv er tegnet rundt det symmetrisk. Mønsteret er ideelt for små seremonier og husfester; det er like foretrukket for Eid og Rakhi. Den har et veldig arabisk preg med de kreative mønstrene og er gledelig for øyet generelt, som det kan sies fra bildet.

102. Full Feet Bridal Mehndi For Arabisk Bryllup:

Arabisk Mehendi Design for føtter

Når du ser først, kan det virke som om dette er nok en påfugl -mehndi med en variant for ben og føtter. Ved nærmere undersøkelse vil du imidlertid legge merke til at det virkelig er et motiv med et spiralmønster som et fugl med nebb. Det er nettopp det som gir skjønnhet til bildet i det hele tatt. Det er så forseggjort og vanligvis valgt av bruder for bryllupsdagen. Likevel kan familiemedlemmene også ha den på for sangeet-funksjoner eller ha en knelang i Rajasthani-stil ghagra.

103. To i en Mehndi arabisk kunst:

Arabiske Mehendi -design for jenter

Når det gjelder denne, er dette virkelig en påfugl -mehndi. Det er ikke for klønete og kan enkelt lages av alle med liten erfaring med å tegne mehndi -design. Dessuten er et annet hint merkbart for øyet hvordan de to hendene matcher det samme mønsteret, derav navnet. Designet er veldig allsidig og gir et fyldigere utseende til tross for at det er så enkelt å lage. Du kan bli kreativ med den indre fyllingen med henna -mønstre. Et godt hint ville være å begynne med omrisset først, la det tørke og deretter jobbe med de indre linjene og designene.

104. Intrikat arabisk Mehndi -design:

Intrikat arabisk Mehndi -design

Denne designen er en perfekt kombinasjon av alt det er å lære om kompleksiteten til arabisk mehndi. Det ser så iøynefallende ut fordi en avsondringsteknikk er tilpasset. Hvert segment er delt, og et individuelt mønster velges for det området av huden. Den blir deretter detaljert detaljert ved hjelp av forskjellige design. Dette får den enkle designen til å se så kongelig ut. Jenter kan velge det for forskjellige festivaler og familiesammenkomster som Puja eller sangeet -seremonier. Hvis du vil legge til flere vendinger, kan du alltid helle glans i mønsteret ved hjelp av glitter eller stein på ledige mellomrom.

105. Vakker siste motiv Mehndi -design:

Siste arabiske mehndi -design

Vi avslutter denne listen med dette perfekte arabiske mehndi -designbildet. Den har alt du noen gang kan ønske deg for at designet ditt skal se ut. Det er så elegant, men tradisjonelt og stilig. Mye arbeid går ned i mønstrene for å få det til å se like tiltalende ut som det gjør for øyet. Hvis du har mindre tid i hånden, hold deg unna denne fordi det er så klart som dagen at de små detaljene trenger mye tålmodighet og klokkemerker.

Mer arabisk Mehndi Designs Collection:

Enkle arabiske Mehndi -design

Arabiske design på bakhånd

Arabiske Mehndi -design

Siste arabiske design

Arabiske Mehndi -design

Arabiske Mehndi -design

Enkel arabisk Mehndi -design

Arabisk Mehndi

Arabiske Mehendi -design

Arabisk Mehandi Design

Design i arabisk stil

Arabisk Mehendi Design

Enkel arabisk Mehendi -design

Arabisk Mehendi

Arabisk stil Mehndi

Arabisk Mehndi på bein

Raske tips før du bruker arabisk Mehndi -design:

 • Rengjør alltid hendene grundig før påføring av Mehendi og unngå kremer eller oljer.
 • Bruk behagelige klær og velg et behagelig sted å sitte på, siden du kan være der i flere timer.
 • Unngå å fikle og bevege deg for mye mens du bruker Mehendi, da det kan bli flekkete av det.
 • Ikke tørk Mehendi på kunstige måter som en hårføner. Mehndi vil ikke oppnå riktig farge hvis den tørkes raskt.
 • Pussing av en blanding av sitronsaft og sukkervann hjelper til med å utdype fargen på Mehendi.
 • Røyk fra nellik hjelper også med å få fram en mørkere nyanse av henna.
 • Unngå å vaske henna med vann eller såpe, da det fører til at fargen falmer.
 • Den ideelle tiden for å fjerne Mehndi er etter 4-8 timer. Bare skrap den av uten påføring av vann.

Oversikt:

Arabiske mehndi -design er et grasiøst spill av dristige slag og blomstermotiver. Helt fra de grønne trailerne til de geometriske mønstrene er de definitivt verdige. De er ekstremt allsidige og kan lages for enhver anledning eller antrekk. Disse designene gir et levende og levende syn på personligheten din. De kan lages uten å ta for mye tid og skreddersys i henhold til ens behov. Hvis du er på en Mehendi -spree og leter etter de nyeste arabiske mehndi -designene, har søket ditt avsluttet her. Gi oss beskjed om hva du synes om vår arabiske Mehndi -designsamling.