Diwali är ljusets festival, och den kan göras ljusare med graciösa Mehandi -mönster. Alla skulle föredra att klä sig i traditionellt slitage under denna festival, mehndi kommer att ge extra glamour till det övergripande utseendet. Syftet med att applicera Mehandi är enbart att det förskönar kvinnors kroppar.

Samlingar av Diwali Mehndi Designs

Asiatiska länder har en mycket känd sed att pryda mehndi på Diwali. Kvinnor föredrar att applicera Mehandi innan de börjar några ritualer i Diwali, applicering av mehndi på festivaler ger alltid lycka, hälsa och välstånd.

15 speciella Diwali Mehndi -mönster:

Vill du ha de bästa mehndi -mönster för Diwali? Här får du de bästa bilderna av Diwali mehndi -designer för att dekorera dina händer på denna speciella festival.

1. Indisk Mehendi -design för Diwali:

Indisk Mehendi -design för Diwali

Indiska mehndi -mönster är lite komplexa. Mönstren är främst med påfågel, blommor, tillsammans med unika kurvor. I denna design finns det inte mycket utrymme mellan, även om det beror på Mehendis design. De flesta gillar att använda den under tillfällen för dess variationer i stil.

2. Mehndi -design i arabisk stil för Diwali:

Arabisk stil Mehndi -design för Diwali

Detta mönster av Mehandi kommer att vara ett bra alternativ för denna Diwali. Arabiska Mehendi med mörk svart färg ser fascinerande konturer är mycket dekorativa och attraktiva handleden är markerad med armband typ mönster, och även denna design är mycket lätt att rita. Speciellt den här designen ger ett unikt utseende till handen.

3. Enkelt Mehndi -mönster för Deepavali:

Enkelt Mehndi -mönster för Deepavali

Detta speciella mönster är en enkel indisk Mehendi. Denna bakre mehndi -design kan alltid vara ett av de bästa alternativen för alla som letar efter traditionella mehndi -mönster för denna Diwali. Blommönster på fingrarna är helt perfekta.

4. Blommig Mehndi -design för händer:

Blommig Mehndi -design för händer

Designen är en blandad kultur av indisk och arabisk stil, den börjar med ett stort blommönster vid basen och når handleden genom att täcka hela längden intrikat med olika mönster som blommor och paisleys. Detta mönster kommer att vara det bästa valet om du letar efter charmiga mehndi -mönster. 

5. Cirkulär Mehandi -konst för Festival Diwali:

Cirkulär Mehandi -konst för Festival Diwali

Denna stil av Mehendi är populär för sin enkelhet; handleden har gjorts som en cirkulär enkel enhet med en mer eller mindre tom central sektion, täckt endast av böjda enda blommor och grenar. Fingrarna är täckta med paisleys och prickigt mönster. Denna speciella design anses vara den mest traditionella och trendiga designen.

6. Mehndi -design i blommig stil:

Blommig stil Mehndi -design

Denna design har en traditionell touch; det kommer att gå ganska bra med alla etniska slitage på grund av chicness i designen. Den har en blommig vinstockdesign som har förlängts från handflatan till handleden; detta är en av de bästa designerna för denna festival för att göra kvinnornas händer ljusare.

7. Flerfärgad Mehendi-design:

Flerfärgad Mehendi-design

Tidigare var mehandi endast tillgänglig i en enda färg, men med tidens förändring har den kommit med många olika färger. Designen i den övre sektionen täcker den övre delen av handen såväl som alla fingrar helt. Många kvinnor accepterar denna design i stor utsträckning eftersom de kan matcha den med sina kläder.

8. Diwali Mehndi -mönster i marockansk stil:

Marockansk stil Diwali Mehndi -mönster

Denna design kallas i grunden ett marockanskt mönster. Den är täckt med blommig, oval och cirkeldesign. Mönstren finns också närvarande som täcker nagelns bas som kompletterar utseendet på långfingerdesign och som berör mönstret. Denna design kommer att vara den bästa traditionella designen någonsin.

9. Glitter Mehndi -design för Diwali:

Glitter Mehndi -design för Diwali

I denna Mehandi görs konturer med ursprungliga Mehendi -produkter, och det enda som gör det speciellt att använda glitter på få ställen för att få det att se ljusare ut. Denna stil följs som den senaste tiden på senare tid, kan använda detta mönster med en annan kombination av färg med matchande outfits kommer att göra Diwali mer färgstark.

Några fler mönster:

Diwali Mehndi -mönster för händer

blomma Diwali Mehndi Design

påfågel Diwali Mehndi Designs

lämnar Diwali Mehndi Designs

bakhand Diwali Mehndi Design

tillbaka hela handen Diwali Mehndi Design

Alla dessa är Diwali senaste mehndi -mönster som är handplockade för alla kvinnor bara för att göra denna Diwali mer färgstark med denna henna -konst. Ta extra hand om händer och ben för denna festival och kombinera med etniskt slitage som får alla damer att se mer fantastiska ut under detta lyckosamma tillfälle.