Pakistanske Mehndi -design

Enhver spesiell anledning i indiske og mange av nabolandets husholdninger er ufullstendig uten mehendi. Populariteten har spredt seg over vestlige land, kalt henna, og brukes til gravering av en midlertidig tatovering. Denne artikkelen gir deg et innblikk i de rike og unike pakistanske mehndi -designene.

Pakistanske mehendi -design representerer kunsten, kulturen, feiringen og tradisjonen, akkurat som i India. Men det er en drastisk forskjell i stilene til indiske og pakistanske mehendi -design. Designene som brukes for mehendi i Pakistan er en kombinasjon av arabiske og indiske stiler.

Selv om det er en forskjell i mønstrene, pryder hver pakistansk brud disse vakre designene for sin spesielle dag, og anser dem som lovende. Betydningen av mehendi er dypt rotfestet i indiske og pakistanske kulturer, som naturlig gir bruden skjønnhet. La oss gå gjennom de pakistanske mehendi -designene som passer for alle anledninger.

25 beste pakistanske Mehndi -design:

Vi presenterer deg for noen av de beste pakistanske mehendi -designene som representerer kulturen og tilfører bruden skjønnhet på sin spesielle dag.

1. Vakre pakistanske fancy Mehndi -design:

Vakre pakistanske fancy Mehndi -design

Denne pakistanske mehendi -designen har alt, en kuppel, masker og bladmotiver som er utrolig delikate og intrikate. Selv om designet kan se tidkrevende ut, gjør resultatet det hele verdt det. Detaljene og presisjonen i designet får brukeren til å representere stil som går hånd i hånd med tradisjon.

2. Enkel Mandala pakistansk Mehndi Ke Design:

Enkel Mandala pakistansk Mehndi Ke Design

Mandala -kunst har blitt populær, og mehendi -designene er intet unntak. Denne mandala -art pakistanske mehendi -designen er et perfekt alternativ for de som elsker å velge minimalistiske design. Midtområdet på håndens rygg har en gigantisk mandala i midten, og fingertuppene har en vakker, intrikat design. Selv om det ser enkelt ut, virker dette designet eksepsjonelt.

3. Enkel pakistansk lett Mehndi -design:

Enkel pakistansk lett Mehndi -design

Dette er nok en pakistansk design med bakhånd som er for de som liker elegante design. Designet har to dristige blomstermotiver omgitt av virvler i en lysere nyanse. Dette designet er knyttet til fingrene med tynne og delikate viner som hever designens skjønnhet eksepsjonelt.

4. Pakistanske henna -design med liten felles diamant:

Små felles diamant pakistanske henna -design

Hvem liker ikke mehendi -design som ser ut som smykker? Ja! Denne pakistanske mehendi -designen skildrer skjønnheten i smykker som er integrert i henna -design. Små diamantformede motiver henger sammen med tynne linjer, som kulminerer med en bred struktur som ligner et armbånd. Dette designet har intrikate mønstre og kan prydes til enhver spesiell anledning.

5. Pakistansk design med halvmånering:

Half Moon Ring pakistansk design

Dette er et annet perfekt eksempel på et smykkedesign som ligner en håndsele. Selv om designet er relativt enkelt, er dets betydning mye viktigere for brukeren. Langfingeren har lenken til halvmånearmbåndslinjen, mens toppen av de andre fingrene har små månemotiver som skaper et vakkert utseende.

6. Halvcirkel nytt pakistansk Mehndi-design:

Halvsirkel Nytt pakistansk Mehndi -design

Denne pakistanske mehendi -designen dekker ikke hele hånden din. Dette er et perfekt alternativ for små anledninger siden det er en ideell kombinasjon av trendighet og tradisjon i like store mengder. Blomstermotiver skapes ved å fylle opp områdets bakgrunn, mens andre deler av hånden din forblir rene og hever mønsteret.

7. Intrikate pakistanske Mehndi -design:

Intrikate pakistanske Mehndi -design

Hvis du leter etter en forseggjort og intrikat pakistansk mehendi -design for din spesielle dag, er dette et perfekt alternativ. Dette designet er fylt med blomster- og bladmotiver på forskjellige måter, sammen med et utvalg av design. Bruder eller mennesker som deltar i et bryllup foretrekker vanligvis denne typen planer.

8. Detaljert pakistansk henna -design:

Detaljert pakistansk henna -design

Dette er nok et eksempel på mandalakunst innlemmet i pakistanske mehendi -design. Hvis du observerer de to mandalasene på begge, har håndflatene forskjellige mønstre som gjør at designet skiller seg vakkert ut. Tuppene på fingrene har enkle kryss-tvers mønstre som hjelper med å heve mandalaen ytterligere.

9. Fantastisk pakistansk brude Mehendi -design:

Fantastisk pakistansk brude Mehendi -design

Hvis du er fan av intrikate og forseggjorte mønstre for din mehendi, er dette designet et perfekt valg. Den svingete kuppelen på baksiden av hånden din har små mønstre kombinert med svart -hvite brikker. Fingertuppene har også lignende måter som gir plass mellom dem, noe som gjør at designet skiller seg ut. Det er best å søke en profesjonell mehendi -artist for å få tegnet dette designet.

10. Fet Pakisthani Dulhan Mehendi Design:

Fet Pakisthani Dulhan Mehendi Design

Dette er et perfekt eksempel på tradisjonelle pakistanske mehendi -design, som har mange intrikate og kompliserte mønstre. Selv om det krever mye tålmodighet for å få det gjort og kan virke kjedelig, ser resultatet eksepsjonelt ut. Noen områder av brukerens hånd holdes rene som fremhever designet ytterligere. Uten avstanden mellom er det en sjanse for at planen ser overfylt ut.

11. Pakistansk Mehendi -design med vakre roser:

Pakistansk Mehendi -design med vakre roser og påfugl

Blomstermotiver har vært en integrert del av brude mehendi -design uavhengig av land og stil. Fete konturer av roseblomstene ser vakre ut, sammen med påfuglemotiver og et utvalg mønstre over hele hånden, noe som gjør det til et tradisjonelt alternativ for bruder på en spesiell dag.

12. Fusion pakistansk Mehendi Design:

Fusion pakistansk Mehendi Design

I motsetning til gravmotivene du kan finne i de pakistanske mehendi -designene, har dette mønsteret skarpe kanter som gjør at det skiller seg vakkert ut. Den trekantede formen er fylt med gravlignende mønstre med intrikate design. Denne spesialiteten er god plass på hånden som gir designet et unikt utseende og ikke ser for overfylt ut.

13. Pakistanske Mehendi med armbåndsdesign:

Pakistanske Mehendi med armbåndsdesign

Denne vakre mandala art mehendi -designen på baksiden av hånden din med intrikate mønstre er gjort usedvanlig bra. Fingrene har også virvlende mønstre som forlater neglene dine. En annen unik egenskap ved dette designet er det brede mønsteret på håndleddet som ligner et armbånd. Denne typen planer ser eksepsjonell ut for enhver spesiell anledning.

14. Vakker pakistansk Mehndi -design:

Unikt og vakkert pakistansk Mehndi -design

For at et mehendi -design skal skille seg ut, trenger du ikke å fylle ut hånden helt. Se på de intrikate og stilige mønstrene i dette designet som ligner et smykke. Denne designen dekker håndleddet og fingrene og virker intet mindre enn et vakkert ornament. Selv om det kan se kjedelig ut, har dette designet et vakkert resultat.

15. Enkel pakistansk Mehndi -design:

Enkel pakistansk Mehndi -design

Hvis du vil markere fingrene og la håndflaten være elegant og grei, er dette designet noe for deg. Fingrene har unike og stilige mønstre som øker brukerens skjønnhet. Rosen og sommerfuglen på håndflaten har tynne og dristige konturer med lyse og tynne linjefyllstoffer. Barn og tenåringer foretrekker vanligvis disse designene.

16. Spiral pakistansk Mehndi -design:

Pakistanske Mehndi Design

Disse er veldig enkle å gjøre, et mehendi -design som har veldig tykt spiralmotivarbeid. Du kan enkelt gjøre disse med pakistanske mehndi -designbilder eller velge å få disse gjort fra profesjonelle eksperter. Disse gjøres på fingrene, og du kan lage andre motivmønstre for resten av hendene og gjøre disse for festen din. Disse enkle mehndi -designene er også veldig sammen med lehengas og andre ghagra cholis eller til og med Anarkali -drakter.

17. Pakistanske Mehandi -design med hjerteform:

Hjerteform pakistanske Mehandi -design

Dette er hjerteformede blader i pakistansk mehndi-stil. Du kan prøve disse som en enklere type design som du kan gjøre med vennene dine. Dette kan også gjøre disse på en jentekveld. Du kan få disse Mehandi -designene enkelt på hendene. Denne typen Mehandi -design er også egnet for andre stillinger i kroppen. Disse er også gode når slike slås sammen med ethvert zaree -arbeid eller broderi -lehengas. Man trenger ikke god dyktighet for å replikere det samme og er perfekt for å slå seg sammen for enkle fester.

18. pakke pakistanske mehndi -design for håndleddet:

Mehndi -design for håndleddet

Dette er en nybegynners mehendi -arbeid utført i pakistansk tungt motivformat. Du kan prøve disse stilige designene hjemme som et forsøk på pakistanske mehndi -design for Eid. Dette kan også være noe du kan gjøre på en jentekveld. Disse enkle typemønstrene er også stilige å ha på en pusefest.

19. Mesh pakistanske Mehandi Designs:

Pakistanske Mehandi -design

Dette er et veldig stilig pakistansk design i mesh og spiral henna. Du kan prøve å bruke disse til familiens anledninger. Disse er også ganske trendy og søte å skryte av. Du kan også bruke Rhinestones sammen med en total mehndi -design. Man kan til og med velge å bruke disse som pakistansk Dulhan mehndi -design for de som ønsker å se enkle, men kongelige ut med søte dekorasjoner.

20. Blomstret og påfugl pakistansk Mehandi Design:

Pakistansk Mehandi -design med blomster og påfugler

Dette er et blomstret og påfugl Mehandi -design med detaljert arbeid i pakistansk stil. Disse er ganske stilige å ha på til fest eller sammen. Du kan bære denne moderne kunsten med lehengas og andre ghagra cholis. Hvis du vil gjøre disse selv for fritiden, passer de deg best ettersom de ikke er tunge eller ikke flaver mye.

21. Abstrakt design i pakistanske Mehndi’s:

Design i pakistansk Mehndi

Abstrakte design i mehndi -kunst er veldig sjelden sett. Spesielt laget av damer som ønsker å designe med mehndi for å passe antrekket eller dekorere hendene. Røde og svarte abstrakte motiver som gjør blokker med blomster, blader og spirallinjer får designet til å se iøynefallende ut. Slike design dekker ikke hele hånden, og gir plass til huden; designet fremhever hoveddelen av hånden. Det beste med det abstrakte mønsteret er at det ikke trenger å gi en perfekt form til bildet som er tegnet. En tegneserieaktig struktur på mønsteret kan til og med få designet til å se attraktivt ut. Selv ferskere i mehndi -kunst kan lage strålende design med abstrakte mønstre.

22. Eid spesial pakistansk design:

Spesielt pakistansk design

Eid er en spesiell dag for den nesten store befolkningen i Pakistan. På Eid -dagen kler kvinner og menn seg ut på sitt beste, og når kvinner kler seg, gir mehndi en gnist til deres skjønnhet. Spesielle Eid mehndi -design er unike. Enkle flekker med pryddesign treffer når høydepunkter på hendene. Bakhånd pakistanske Eid mehndi design ser fantastisk ut i sin hånd armbånd stil svart mehndi.

23. Enkel skyggelagt pakistansk Mehndi -design:

Pakistanske Mehndi Design

Pakistanske mehndi -bilder ser fantastiske ut når brudene elsker å se tilbake på ekteskapsalbumene. Skygge mehndi -design er en av de vakreste designene de pakistanske mehndi -dagbøkene gir oss. Motivene er fylt med nyanser av tynne og lyse linjer som gir et mørkt bilde av motivet. Hele mehndi ser fantastisk ut når fargen på mehndi blir til sin opprinnelige røde farge. Slike skyggelagte mehndi -design ser flotte ut på blomster og lar dem ligge på hendene. Helst ser rosene fantastisk ut i blomstene. Fet konturer får dem til å se fantastiske ut.

24. Dekorert Finger Mehndi Design:

Finger Mehndi Design

Pakistanske brude mehndi -design har fått sin skjønnhet og eleganse. I dag leter kvinner etter design der hele hånden står tom med fingeren vakkert designet. Til og med blomsterarbeidet i hjørnene virker ganske trendy. Denne nye typen nyeste pakistanske mehndi -design passer best for de som tror på eleganse og ser over intensitet.

25. Single Mid Strand Mehendi Design:

Pakistanske Mehndi -design

Dette Mehendi -verket er hovedsakelig et utvalg av arabisk stil som blir brukt. Hele lengden, sammen med blomster- og påfugltrykkene, må vedlikeholdes på riktig måte; Ellers kan kunstens skjønnhet virke forvrengt. Selv om det kan virke enkelt, er disse designene fylt med intrikate detaljer hele tiden, noe som øker skjønnheten.

Siste tanker:

Pakistanske mehendi -design er den perfekte sammensmeltningen av visse aspekter ved indisk og arabisk design vakkert. Hovedtrekk ved pakistanske mehendi-design er svartfarget mehendi med rødfarget mehendi internt. Den kommer i forskjellige mønstre som kan males på hender og ben, noe som forbedrer brukerens skjønnhet.