25+ vakreste Mehndi -design for barn (små prinsesser) !!

Mehndi er ikke bare elsket av voksne, men også barn i mange tilfeller på grunn av mengden kreativitet den tilbyr. Barn liker hvordan man kan lage flere design med en henna -kjegle, og de holder seg mye lenger enn en penn eller tusj. Mehndi blir ansett som lovende og organisk; mange foreldre velger å bruke enkle mehndi -design for barn til bryllup og andre familiefunksjoner.

Barn mehndi

En av de viktigste grunnene til at voksne velger mehndi for barn er på grunn av den ufarlige naturen. Barn kan miste et smykke, bli skadet av det eller ende opp med å bryte det, men mehndi, det er så holdbart at når det tørker, vil det ikke forårsake skade og dermed ikke hindre noen aktivitet. Kanskje dette er en av hovedgrunnene til at barn ofte er glad i mehndi, så la oss oppdage mer kreative og vakre Mehandi -design for barn med bilder.

Vakre Mehndi -design for barn (barn):

La oss ha gitt de 25+ enkle, men likevel kreative Mehendi -designene for barn med bilder for barnet ditt.

1. Søt hjerteformet Mehndi-design for barn:

Søte Mehndi -design for barn

Denne enkle, men søte designen består av hjerter i hjerter i midten av håndflaten. Hjertene er fylt med det rutete mønsteret og silhuett med et lacy design. De bittesmå hjerter på fingertuppene ser søte ut med små prikkede mønstre ved siden av dem. Dette designet er veldig enkelt å lage, og barnet ditt vil definitivt elske det.

 • Passer for hvilken funksjon: Perfekt for uformelle funksjoner som bursdagsfester eller forlovelser.
 • Bruk sammen med: Indo vestlige antrekk eller lange kjoler.

2. Enkle Floral Kids Mehndi Designs:

Enkle Mehndi -design for barn

Denne designen er perfekt for små jenter som elsker blomster. En blomst er laget i midten og designet er utvidet utover. Ulike mønstre laget på fingertuppene vil tiltrekke seg barnet og fange oppmerksomheten. De 4 linjene som spiraler utover fra blomsten i midten, er laget av sammenkoblede prikker og gir en spesiell touch til den blomstrete mehndi -designen.

 • Passer for hvilken funksjon: Bra for festivaler som Sankranthi og Holi.
 • Bruk sammen med: En salwar kameez eller et langt skjørt med blomsterlås og øredobber.

3. Flower Creeper Mehndi Design for barn:

Enkle Mehndi -design for barn

Dette designet er egnet for eldre barn, da det krever litt mer tid å lage. Hvis du vil pryde barnets hånd med blomster og slyngplanter, men ikke gjøre det for tungt, er dette designet for deg. Designet er laget på en diagonal måte, med sammenkoblede blomster og en forlengelse av ranken er laget sammen med langfingeren. Blomstermotivene på fingertuppene gir designet et estetisk preg.

 • Passer for hvilken funksjon: Siden designet er litt på den tyngre siden, er det egnet for familieseremonier og bryllup.
 • Bruk sammen med: En lehenga eller et langt skjørt.

4. Blonder som Mehndi -mønster for barn:

Mehndi Design for babyjente

For barn som ønsker minimalistiske Mehandi -design på hendene, er dette designet perfekt. Den har et lite blomstermotiv på siden, ved siden av som et lacy mønster er tegnet med sammenhengende prikker. Et annet lacy -mønster er laget på langfingeren, med dristige slag. Prikker er tegnet for å fylle ut hullene i mellom. Denne designen er enkel, men kreativ og fanger øyet for sin eleganse.

 • Passer for hvilke funksjoner: Passer til familiefunksjoner og festivaler som Diwali.
 • Bruk sammen med: Ethvert antrekk er egnet som kjole, jeans eller et langt skjørt.

5. Mandala Easy Mehndi -design for barn:

Mandala Easy Mehndi -design for barn

Det er en enkel rund mehndi -design for barn. Den har en mandala i sentrum. Og det tegnes ved å tegne blomsterblad og forlenge mønsteret utover. Lacy -mønsteret på fingertuppene gir designet et unikt preg. De dristige slagene og de tilkoblende prikkene vil helt sikkert fange oppmerksomheten til barna dine.

 • Passer for hvilke funksjoner: Siden den er litt på den tunge siden, bruk den til bryllup og familiefunksjoner,
 • Par med Lehenga eller et langt skjørt.

6. Enkel Mehndi -design for barn:

Vakre Mehndi -design for barn

Denne Mehndi -designen er ekstremt enkel og egnet for yngre barn. Det starter med et lacy mønster nær håndleddet med et blomstermotiv ved siden av. Kryperne med dristige streker som blader er det slående trekket ved denne Mehendi -designen. Denne designen er ekstremt enkel å lage, men veldig iøynefallende.

 • Passer for hvilke funksjoner: Uformelle funksjoner som bursdager og forlovelser.
 • Bruk sammen med: Lange kjoler og vestlige antrekk, gjerne tykke smykker også.

7. Giraffe Mehndi -design for barn:

Giraffe Mehndi Design for barn

Dette er noe nytt for et Mehandi -design for barn. Denne giraffen mehndi -designen vil inspirere et barn til å ha mehndi på hånden. En Mehendi -designer vil alltid bringe noe nytt for barnets Mehendi -design for å oppmuntre dem. De kan ha mange andre skapninger også i mehndi -design bortsett fra typiske blomster og blader.

 • Passer for hvilken funksjon: Dette er en kul festmehndi -design.
 • Bruk sammen med: Kombiner dette designet med vestlige antrekk.

8. arabiske Mehndi -design for små jenter:

Arabisk Mehndi -design for barn

Det er en enkel arabisk Mehendi -design for barn. Denne designen er ideell for energiske barn som ikke har tålmodighet for intrikate design trukket på hendene. Det involverer et blomstermotiv i midten med 2 rankinger som strekker seg diagonalt i motsatte retninger. Fingertuppene er prydet med enkle prikker for å holde det enkelt og ikke se for tungt ut.

 • Passer for hvilken funksjon: Bryllup og festivaler som Dussehra og Diwali.
 • Par med Salwar kameez, palasser eller indo-vestlige antrekk. Foretrukket funky smykker.

9. Butterfly Mehndi -design for barn:

Butterfly Mehndi -design for barn

Lag en oversikt med mehndi i form av en sommerfugl, og fyll deretter hullene med glitter. Unngå design på fingertuppene. Du kan fylle ut sommerfuglen med falske steiner, så vel som vanlig henna også. Denne babyhenna -designen ser enkel og søt ut og kan anbefales for mindre barn.

 • Passer for hvilken funksjon: Mest egnet for bursdagsfester eller barnefester.
 • Bruk sammen med: Kombiner med ditt favoritt vestlige eller indo-vestlige antrekk.

10. Moon Mehandi -design for små barn:

Moon Mehandi -design for små barn

For de små hendene må vi lage enkle, men søte mehndi -design. Bare en blomst i midten av håndflaten ved å lage en sirkel fylt ut og trekantformer rundt den lage en blomst. Små prikker i nærheten eller kanskje hjerteformede tatoveringer vil være perfekte for dem. Designet er veldig enkelt å lage og tar minimalt med tid.

 • Passer for hvilken funksjon: Passer til festivaler eller bare uformelle familiefunksjoner.
 • Bruk sammen med: Bruk med små armbånd eller armbånd.

11. Glitter Mehndi -design for barn:

Glitter Mehndi -design for barn

For backhand mehndi kan du lage en blomst mot håndkanten. Påfør glitter for å fylle ut formen. Formen på blomsten kan også gis på fingertuppene og hullene igjen fylt av glitter. Glitter har alltid tiltrukket barna, så de spiller definitivt disse uten å nøle.

 • Passer for hvilken funksjon: Passer for en familiefunksjon.
 • Bruk sammen med: Bruk sammen med ethvert indo-vestlig eller tradisjonelt antrekk.

12. Star Mehndi Design for babyjente:

mehndi design for baby jente

Ingenting kan være spennende for barn som dette. Lag noen stjerner med glitter og omring den med små prikker og buer. Enkel og stilig, du kan på samme måte lage engler, blomster eller andre elementer som barnet ditt liker med glitteret. Denne mehndi -designen er veldig enkel å tegne. Du kan prøve å bruke den på babyen din.

 • Passer for hvilken funksjon: Perfekt for barnefest eller familiefunksjon.
 • Bruk sammen med: Bruk sammen med en favorittkjole eller et indo-vestlig antrekk.

13. Søt Mehndi -design for barn:

Søt Mehndi -design for barn

Denne mehndi -designen er en funky. På en håndflate er et vakkert blomstermotiv tegnet med buede linjer som strekker seg ut fra det til fingertuppen. Hullene fylles ut med dristige streker og ser elegante ut. På den andre håndflaten er store kronblad av en blomst tegnet og fylt med buede mønstre. En liten blomst i hjørnet og en krype på fingertuppen med prikker som fyller ut hullene, fullfører designet.

 • Passer for hvilke funksjoner: Uformelle funksjoner som bursdagsfester og forlovelser.
 • Kombiner den med: Vestlige antrekk som dungarees, kjoler og jeans.

14. Creeper Mehndi -design for barn:

Creeper Mehndi -design for barn

Hvis du vil holde hånden fylt med krype, men likevel enkel og ikke et tungt utseende, så gi omrisset av blomster og spiraler knyttet til den. Ikke fyll ut kronbladene eller hullene for å unngå at Mehandi ser veldig tung ut. Fordi barna liker slike enkle mønstre, ettersom de fremdeles ikke er klar over trenden og designene.

 • Passer for hvilken funksjon: Perfekt for familiefunksjoner og festivaler.
 • Bruk sammen med: Bruk sammen med favoritt vestlige eller indo-vestlige antrekk.

15. Enkel Mehndi -design for barn:

Enkel Mehndi -design for barn

Lag en solsikke på høyre side nær tommelen på baksiden av hånden og deretter lage små prikker, spiraler stjerner for å gi en oversikt og fylle hullene mellom. Den blomsterlignende formen ser også ut som en knallsprengning som brister på himmelen, noe som gjør barna begeistret. Disse typene små Mehandi -design er perfekt egnet for barn som liker blomster.

 • Passer for hvilken funksjon: Best for barnefester eller festivaler.
 • Bruk sammen med: Det vil se bra ut med ethvert favorittantrekk, spesielt indo-western.

16. Flower Mehndi -design for barn:

blomst mehndi -design for barn

Å lage spiraler med en tynn Mehandi -kjegle på den ene enden av håndflaten til pekefingeren og deretter gi den blomsterformer ved å fylle ut formen, er også en enkel, men stilig design. De fleste blomster -mehndi -designene tiltrekker sikkert barna. Designet kan også gjenskapes med lite, ja slik at de ser ut som små sjøhester eller snegler.

 • Passer for hvilken funksjon: Passer til festivaler eller familiefunksjoner.
 • Bruk sammen med: Bruk sammen med indo-vestlige eller tradisjonelle antrekk.

17. Mørkerøde Kids Mehendi Designs:

Mehndi Designs for Kids Hands

Hvis barnet ditt er noen som er glad i mehndi, kan du vurdere å lage en blomst midt i håndflaten og deretter fylle den opp med tradisjonelle figurer. Lag også noen figurer på fingertuppene for å fullføre mehndi -designen. Barn leker alltid med farger, det er derfor denne røde fargen mehndi tiltrekker seg dem.

 • Passer for hvilken funksjon: Passer til familiefunksjoner og festivaler.
 • Bruk sammen med: Bruk indo-vestlige eller tradisjonelle klær og små øredobber.

18. Runde og hjerte Mehndi -design for barn:

Heart Mehndi Design For Kids

Denne hjerteformede og runde blomsten på hver håndflate er også en veldig god mehndi-design for barn under 7 år. Fyll opp hjerter ved å gi forskjellige grenser og fylle hullene med Mehendi som ville være veldig effektivt.

 • Passer for hvilken funksjon: Mest ideell for familiefunksjoner og festivaler.
 • Bruk sammen med: Bruk sammen med et tradisjonelt favorittantrekk.

19. Mehndi -design i arabisk stil for barn:

arabisk mehndi -design for barn

Det er et enkelt arabisk mehndi -design for et barn som dekker den siste fingeren med et mehndi -design. Det er en ideell design fordi barna ikke sitter lenge for å fullføre hele mønsteret. De søte små hendene til et barn med et mehndi -design ser fantastisk ut. Når et lite barn legger mehndi på hånden hennes og bærer en lehenga for enhver ekteskapsfunksjon, vil det virkelig se søtt ut. Alle foreldre vil elske å elske babyjenta hennes med mehndi.

 • Passer for hvilken funksjon: Passer til fester og festivaler.
 • Bruk sammen med: Kombiner dette med indo-vestlige antrekk.

20. Mehndi Cum Tattoo Design:

Mehndi Cum Tattoo Design

Dagens kule barn er glad i tatoveringer som kan være skadelige for huden deres. Så det er det beste alternativet å trekke mehndi på sin indre hånd som vil se ut som en tatovering selv. Designet for dette skal være funky. I dette designet er til og med et navn skrevet. Gutten kan også skrive noe annet. Det har blitt en mote å ha en tatovering på kroppen. Dette er det nyeste designet for en tatoveringselskere. Det er enkelt, men stilig.

 • Passer for hvilken funksjon: Denne designen vil være egnet for fester eller familiefunksjoner.
 • Bruk sammen med: Bruk sammen med en kjole eller et indo-vestlig antrekk.

21. Half Hand Mehndi Design for barn:

Half Hand Mehndi Design for barn

For de barna som ikke liker å fylle hele hånden med mehndi, er det en enkel mehndi -design for dem. Det er en passende design for et barn fordi noen barn fjerner mehndi før det blir tørt. Selv om det er enkelt å designe, men nydelig. Det ser bare ut som en designer mehndi. Det jobbes veldig tynt med det, noe som også er tidkrevende. Det ser virkelig bra ut for en ekteskapsfunksjon.

 • Passer for hvilken funksjon: Bruk denne mehndi for familiebryllup.
 • Bruk sammen med: Kombiner det med et tradisjonelt antrekk.

22. Søte Mehndi -design for barn:

søt mehndi -design for barn

Det er en enkel mehndi -design for barn å prøve på barns hender. Det er en veldig enkel mehndi -design ettersom hånden ikke er dekket helt. Men det er et passende design for et barn. Det vil definitivt se søtt ut på små hender. Små blomster over en stor blomst ser bra ut på baksiden av håndflaten. Små prikker gjorde på mehndi også legge magi til en enkel design.

 • Passer for hvilken funksjon: Dette er en god design for familiefunksjoner eller festivaler.
 • Bruk sammen med: Kombiner dette med et indo-western rosa / lilla antrekk.

23. Stilig Mehndi -design for barn:

stilig mehndi for barn

Det er et elegant Mehendi -design for barn som de kan ha for enhver funksjon. Fire enkle linjer med blader pluss en stor blomst og resten lite kurvet mønster er stilig. Små barn som liker å sette mehndi vil sikkert velge dette designet. Det kan også gjøres i håndflaten. Det er en trendy design i barnas mehndi -samling. Dette er en enkel mehndi -design for en kunstner.

 • Passer for hvilken funksjon: Denne mehndi -designen er bra for familiefunksjoner.
 • Bruk sammen med: Kombiner dette med tykke armbånd.

24. Chakra Henna -design for barn:

henna -design for barn

I midten av håndflaten er det laget en sirkel med få detaljerte kurver og prikker. På fingertuppene er det små blomster sammen med prikker og små rutemønstre. Sirkler og prikker har hovedsakelig blitt brukt i denne enkle mehndi -designen for hender for barn. Dette ser ut som et design som er spesielt perfekt for Diwali.

 • Passer for hvilken funksjon: Denne designen er ideell for familiefunksjoner og Diwali.
 • Bruk sammen med: Kombiner dette med barnets favorittantrekk.

25. Flower Mehandi Design for Kids:

Flower Mehandi Design for barn

En enkel, men subtil mehndi -design for barn er denne designen med blomster, blader og påfuglmotiver. Designet er enkelt å gjenskape og kan brukes raskt slik at barnet ikke føler seg for sint. Fingertuppene har blitt holdt enkle med kurver, dråper og prikker laget i et mønster.

 • Passer for hvilken funksjon: Passer mest til familiefunksjoner.
 • Bruk sammen med: Kombiner dette med et tradisjonelt antrekk og hårbånd med blomster.

26. Mehndi Design for Bady Girl:

Mehndi Design for Bady Girl

Dette er en vakker og søt baby mehndi -design med bare en liten kattunge laget på baksiden av håndflaten. Kattungen har en stor knapp som øyne, noe som får den til å se enda penere ut med små striper over hele kroppen sammen med en buet hale og små ører. I stedet for å bruke klistremerket og selvklebende tatoveringer på barn, er dette et bedre alternativ.

 • Passer for hvilken funksjon: Passer til familiefunksjoner og fester.
 • Bruk sammen med: Kombiner dette med barnets favoritt vestlige antrekk.

27. Band Style Mehndi Design:

Band Style Mehndi Design

En mehndi -design i Rakhi -stil, det ser ut til at et lite bånd har blitt spredt over håndflaten. Dette er et design som er veldig passende for festivalen til Raksha Bandhan, så vel som for normale familiefunksjoner. Blomster i forskjellige størrelser, prikker og dråper har blitt brukt for å gi denne bandstilen et nytt mehendi -design for barn sitt unike og spesielle utseende.

 • Passer for hvilken funksjon: Passer til festivaler og familiebryllup.
 • Bruk sammen med: Du kan koble dette til tradisjonelle antrekk.

28. Søt og liten Henna -design for barn:

Søt og liten Henna -design for barn

Det er laget en kurve på baksiden av hånden med små blader som går opp til midten og blomsterbladene. Små prikker og dråper er laget rundt designet for å fullføre denne søte mehndi -designen til babyhånden. Barnet ditt vil gjerne sport denne raske og kreative enkle mehndi -designen.

 • Passer for hvilken funksjon: Veldig ideell for festivaler og familiefunksjoner.
 • Bruk sammen med: Bruk et indo-vestlig antrekk for å se perfekt ut.

Tips å følge før du bruker Mehndi for barn:

 • Sørg for å bare bruke økologisk eller et pålitelig henna -kjeglemerke for små barn.
 • Ikke bruk detaljerte mehndi -design for barns hender, da de kan bli både ubehagelige og kløende og urolige..
 • Velg et design de vil like fordi barna har en tendens til å bli lei og irritert lett, slik at de kan vaske det av umiddelbart.
 • Gjør en liten henna patch -test på huden før du bruker hele designet for å sikre at de ikke er allergiske mot innholdet.
 • Hold deg bare til håndflatene mens du bruker designet som påføring på andre deler, for eksempel føtter, da det kan begrense bevegelsen.

Siste tanker:

Mehndi -design for barn skal være enkle, men elegante, ettersom de ikke liker mehndi med full hånd. De liker enkle, små og fancy design. Det bør være noe nyskapende for barnets mehndi. I tillegg bør mehndi som du søker være fri for kjemikalier. Derfor bør mehndi -design for barn være stilige og kreative, noe som inspirerer dem til å ha mehndi på hendene. Godkjente din lille Mehandi -designene fra artikkelen vår? Gi oss beskjed.

Published
Categorized as Mehndi