brude mehndi design

Det er ikke en jente som ikke elsker mehendi. Hvem sier at vi ikke kan kombinere tradisjonen med et moderne preg? Det er en forseggjort funksjon i den indiske kulturen rundt mehendi der bruden og stammen har mye moro og nyter øyeblikket med å lage minner. Med alt som skjer under bryllupet, er det viktig å velge riktig brude mehendi -design i henhold til brudens preferanse.

Noen bruder foretrekker enkle design, men noen foretrekker forseggjorte design. Vi presenterer deg for en rekke brude mehendi -design som bruder kan pryde for sin spesielle dag.

70 beste brude Mehendi -design i 2021:

Denne artikkelen gir deg et innblikk i de utsøkte brude mehendi -designene som spenner fra enkle til intrikate design i henhold til brudens personlige valg.

1. Tradisjonelt indisk bryllup Mehndi -design med full hånd:

Tradisjonelt indisk bryllup Mehndi -design med full hånd

Hvis du leter etter en tradisjonell mehendi-design for din D-dag, er dette mønsteret et perfekt valg. Merkene på begge hender er ikke bare tegnet elegant, men speiler hverandre også vakkert. En rekke motiver over hele hånden gir en moderne vri til det tradisjonelle designet, noe som gjør det tydelig.

2. Leg Mehndi brude design med elefantmønstre:

Leg Mehndi brude design med elefantmønstre

Hester er et vanlig syn i mange tradisjonelle bryllup, men et kongelig bryllup er ufullstendig uten elefanter! Selv om det er mange design som representerer tradisjon, fyller dette elefantmønsteret med tynne bladmotiver ikke bare hele beinet ditt, men gir også skjønnhet til brudeutseendet. Du kan lage en variant ved å legge til forskjellige design i stedet for lignende.

3. Vakker brude Mehndi -design på baksiden av hånden:

Vakker brude Mehndi -design på baksiden av hånden

Brude mehendi er ufullstendig uten å fylle baksiden av hånden din. Det er ikke behov for likhet mellom designene foran og bak på hendene. Dette designet har krysset linjer med prikker i midten med den vakre justeringen av bladmotiver. Den dekker det meste av hånden din, fra fingre til området over håndleddet, noe som gjør den til et av de beste alternativene for en brud.

4. Elephant And Palanquin Dulhan Mehndi Design:

Elephant And Palanquin Dulhan Mehndi Design

Tradisjon har stor betydning i indiske bryllup, og dette designet representerer de lykkebringende tradisjonene vakkert. På den ene siden bærer en elefant brudgommen, mens en brud holdes i en palanquin på den andre. Denne designen har også subtile hint av blader, noe som gir planen et naturlig preg. Tilsetningen av Lord Ganesha og en dristig påfugl legger til skjønnheten.

5. Dulhan Mehndi -design for hender og bein:

Dulhan Mehndi -design for hender og bein

Å få personlige mehendi -design har blitt et vanlig fenomen blant moderne bruder. Den ene hånden har et brudemotiv som venter på å gifte seg, mens en annen hånd har brudeparets motiver etter å ha blitt festet. Ben-mehendi-designene har kryss-tvers-linjer markert med søte små prikker. Dette designet fyller brudens hender og ben, noe som gjør henne til høydepunktet på hennes spesielle dag.

6. Ekspressiv siste Dulhan Mehndi Design:

Uttrykkelig siste Dulhan Mehndi Design

Denne brude mehendi -designen skildrer fuglens betydning for å uttrykke kjærlighet og engasjement. Ius t har en vakker påfugl på håndflaten med intrikate detaljer rundt, mens to nydelige papegøyer på håndleddet skaper en ekteskapsfølelse eksepsjonelt. Omgivelsene til disse fuglene er fylt med unike mønstre som forbedrer designens skjønnhet.

7. Beste elefantbrude Mehendi -design:

Beste elefantbrude Mehendi -design

Hvis du planlegger å få et elefantmønster på hendene eller beina for den spesielle dagen, kan dette mønsteret være ganske nyttig. Sammen med et sett med unike blomster- eller bladmotiver smelter dette elefantmønsteret ikke bare inn, men får også bruden til å skille seg vakkert ut. Design som inneholder elefanter blir ganske populær blant bruder siden de gir et kongelig utseende.

8. Intrikate brude Mehndi -design for full hånd:

Intrikate brude Mehndi -design for full hånd

Bruder er alltid på utkikk etter mehendi -design som strekker seg fra fingertuppene til albuene, og dette designet passer for regningen. En annen spesialitet i dette designet er at det har lykkebringende gjenstander som Kalash og mange andre ting som brukes i en bryllupsseremoni som gir det en spesiell betydning. Tilsetningen av blomster- og påfuglemotiver legger til skjønnheten elegant.

9. Attraktive brude Mehendi -design med blomstermotiver:

Attraktive brude Mehendi -design med blomstermotiver

Hvis du er fan av blomster- og bladmotiver, kan denne brude mehendi -designen være et perfekt alternativ. Vakre blomster på knokene holdes av nydelige kryssranker knyttet til en forseggjort plan på hendene som går opp til albuene. Dette designet tilfører essensen av romantikk med tradisjonalisme.

10. Perfekt synkronisert bryllup Dulhan Mehndi Design:

Perfekt synkronisert bryllup Dulhan Mehndi Design

Hvis du leter etter en indo-vestlig brude mehendi-design for din spesielle dag, er dette mønsteret det riktige valget. De tradisjonelle mønstrene med små blad og blomstermotiver fyller hånden, og gir bruden et autentisk utseende. Med dette designet på hendene kan du vise frem hendene med stil.

11. Enkle brude Mehndi -design:

Enkle brude Mehndi -design

Denne designen er et perfekt eksempel på rustikke og enkle design som ser eksepsjonelle ut på både brudens og brudgommens hender. Den har en kombinasjon av motiver fra blomster, kryssede linjer til rette linjer, noe som gjør det til et oppnåelig mønster for alle. Velg dette designet hvis du ikke er fan av forseggjorte og prangende design.

12. Unikt brude Mehendi -design:

Unikt brude Mehendi -design

Mehendi har vært en del av mange gledelige anledninger siden det representerer glede og moro. Denne mehendi -designen betyr hendelsen med enten en baby shower eller en vuggeseremoni, noe som gjør den enda mer minneverdig. Tillegget av babyens navn og noen ting de bruker, vil gjøre det til en passende representasjon.

13. Symmetriske Mehndi Designs Wedding Hands:

Symmetriske Mehndi Designs Bryllupshender

Symmetri er nøkkelen når du ser etter speilede brude mehendi -design. Som navnet antyder, virker mønsteret på begge hender ganske likt, inkludert hver minste detalj. Selv om du synes en erfaren mehendi -artist er litt utfordrende å oppnå, kan du få dette designet og skryte hendene dine estetisk.

14. Fantastisk nytt Dulhan Mehndi -design:

Fantastisk nytt Dulhan Mehndi -design

Hvis du leter etter et velprøvd brude mehendi -design fra din favoritt -kjendis, kan dette designet være et perfekt alternativ. Dette designet viser frem skjønnheten i baksiden av hendene dine med de intrikate mønstrene kombinert med kryssede linjer. Denne designen er ikke bare eksepsjonell å se på, men stanser også på alle de bryllupsfotografiene.

15. Lotus Motif Siste brude Mehndi -design:

Lotus Motif Siste brude Mehndi -design

Dette er nok et eksempel på tradisjonelle brude mehendi -design med lotus- og bladmotiver i midten. Et annet unikt utseende av dette designet er kryss-tvers-linjene som skiller seg ut med stjernemønstre som holder dem i leddene. Du kan få dette designet på hendene dine for enhver spesiell anledning.

16. Elegant Dulhan Simple Mehndi Design:

Elegant Dulhan Simple Mehndi Design

Hvis du er ute etter eleganse og enkelhet i et brude mehendi -design, er dette mønsteret det riktige valget for deg. Diamantmønstre med en liten prikk i midten er fylt i håndflatene med blomstermotiver på den ene siden av hendene, og forskjønner designet elegant. Brudeparets initialer er også lagt til hendene som gir designet et personlig preg.

17. Fantastiske brude Mehndi -design:

Fantastiske brude Mehndi -design

Hvis du er en fan av lotusblomster og ønsker å representere deres betydning i din brude mehendi, velger du dette designet. Lotusblomstermotivene er plassert på tvers av armen og ved siden av håndflaten, slik at de skiller seg ut. Et annet område av hånden din er fylt med unike mønstre som dekorerer turhånden og forskjønner designet ytterligere.

18. Quirky And Simplistic Mehendi Design:

Quirky og forenklet Mehendi -design

Hvis du er en fan av å infusjonere to forskjellige mehendi-design til en, er denne indo-arabiske designen et perfekt valg. Tradisjonelle Rajasthani jhumkas passer best inn i dette designet med litt likhet med arabiske mønstre. Denne designen kan se for enkel ut for en brud, men noen foretrekker disse strukturene fremfor prangende.

19. Brude Mehendi -design med grønne naturmotiver:

Brude Mehendi -design med grønne naturmotiver

Blomstermotiver har vært en integrert del av brude mehendi -design i flere tiår. De vakre blomstene og bladbladmotivene legger til elegansen og ser stilige ut på hver brud. Du kan enten fylle fingrene med mehendi eller la det være plass til å legge til lyst neglelakk. Fingrene er fylt med sirkulære mønstre som ikke etterlater noe åpent rom på hendene.

20. Trending Dulha Dulhan Mehendi Design:

Trendende Dulha Dulhan Mehendi Design

Dulha Dulhan mehendi -design blir stadig mer populær blant moderne bruder som elsker forseggjorte design. Denne brudens hender har tradisjonelle brudeparets motiver fylt med blomster og mange andre trendy motiver som løfter designens skjønnhet til et annet nivå. Det har lenge vært en tradisjon for bruder å få henna -design på beina på den spesielle dagen.

21. Rajasthani Mehandi -design for bryllupsmuligheter:

Rajasthani brude mehndi design

Rajasthani mehndi -design inkluderer unike mønstre og motiver, noe som gjør hånden full med sin intrikate design. Slike design er mer foretrukket under bryllup. Slike design er veldig subtile og perfekte for brude mehndi. Disse er blant enkle brude mehndi -design for en stylist eller profesjonelle, og bruden foretrekker vanligvis denne unike designen.

 • Anledning: Dette er en god brude mehndi -design og er ganske elegant og stilig.
 • Plassering: Bruk dette designet bare på fulle armer og håndflater for å se elegant ut.
 • Passende klær: Bruk fine armbånd og ring til denne stilen og kombinere med etniske klær.
 • Beste smykker: Bred armbånd med latkans ser bra ut på dette.

22. Cute Flower Mehandi Design for ekteskap:

Mehndi Design for ekteskap

Tradisjonelle blomster- og bladmotiver er alltid en favoritt for bruder. Ved å bruke unike design på fingrene får et mehndi -design til å se mer friskt og bedårende ut. Slike detaljerte mehndi -design der grensene holdes mørkere gjør en brud til å trekke oppmerksomheten til mange. Denne mehndi -designen for det siste bryllupet er absolutt elsket av alle og er ganske kunstnerisk også.

 • Anledning: Prøv denne stilen til bryllupsarrangementer og til og med for brudens venner.
 • Egnet plassering: Legg dette på håndflatene eller baksiden av hendene for å se bra ut.
 • Passende klær: Bruk saree eller lehengas under bryllupsmehndi -arrangementet og ha fine armbånd for å se bra ut.
 • Beste smykker: Mange armbånd og store fingerringer vil pryde denne mehndi -designen.

23. Fullhands Bridal Mehendi Designs:

Bridal Mehendi Designs i full hånd

En Mehendi -design med full hånd med svært få minutter med detaljer, ser også bra ut på den fremre delen. Vakkert neglelakkede negler får hånden til å se penere ut. Blomst og andre motiver kan fremheves ved å skyge dem også. Slike tunge brude design er også egnet for andre anledninger, i tillegg til bryllup.

 • Anledning: Dette er et utmerket bryllupsdesign for brudens søster eller nære venner.
 • Egnet plassering: Prøv denne designfyllingen på begge sider av hendene dine for å se bra ut.
 • Passende klær: Denne mehndi -bryllupsdesignen er god å gå selv uten tilbehør, men bruk en tradisjonell sareetung med fine øredobber for å være elegant.
 • Beste smykker: Bred armbånd med store latkans en stor figur ringer ser bra ut på dette.

24. Circular Flower Mehandi Design For Brides:

Flower mehandi design for bruder

I tidligere tider da design var så populær, pleide kvinner ganske enkelt å danne runde sirkulære motiver eller lage blomster plassert nøyaktig i midten av håndflaten. Senterdesignet er forbundet med fingerdesignene ved å bruke enten små sirkulære motiver, blomster eller bare ved å bruke prikker. Et sirkulært motiv er veldig elegant og raffinert og lar ikke designet rote med hverandre. Siden disse brude mehndi -designbildene er ganske enkle, men er veldig elegante og kunstneriske.

 • Egnet anledning: Brudens foreldre eller venner kan prøve å beholde denne kunstneriske designen som er ganske høyrehendt.
 • Egnet plassering: Prøv å plassere dette bare på håndflatene for å se bra ut.
 • Beste smykker: Enkelt Kada eller glass armbånd er best for dette.

25. Enkle brude Mehandi -design:

Enkle brude Mehandi -design

Bruder kan også gå for enkle Mehendi -design med interessante mønstre i designene, for eksempel det som er vist på bildet nedenfor. Designet er veldig unikt på grunn av sin ensidige stil, som gjøres tettere ved å bruke mange små prikker og blomster. Dette er blant våre favoritt og beste brude mehndi -design for venner og familie. Brudens foreldre kan også bære dette for å se enkelt, men søtt ut.

 • Anledning: Dette er et godt design for et bryllup for brudens foreldre.
 • Plassering: Plasser dette på forsiden av hendene for å se bra ut.
 • Passende klær: Kombiner den med en sjarmerende saree og legg til gulltilbehør for å se bra ut på hendene.
 • Beste smykker: Armbånd og Single Kada er best for dette.

26. Brude Mehndi -design for fot:

Brude Mehndi -design for fot

Noen bruder liker å bruke enkle design på foten, ettersom de er vanskelige å holde på i lengre timer, men de fleste bruder går for tunge fotmehndi -design, da det får foten til å se vakrere ut. Før du bruker denne brude mehndi til fots, må du ha gode pedikurtær og voksbein. Denne nye brude mehndi er ganske fylt med intrikate mønstre og er bare bra for lys hudfarge.

 • Egnet anledning: Brudens bryllup kan være en god anledning til å prøve dette designet. Hun vil se helt elegant og vakker ut og forbedre bena også.
 • Egnet plassering: Ben er et bra sted å prøve denne mehndi -designen.
 • Beste smykker: Sølv og gyldne ankler pryder perfekt dette fotdesignet.

27. Vakre brude Mehndi -design for anledninger:

Vakre brude Mehndi -design

Denne halvtunge mehndi-designen er perfekt for familiefunksjoner eller anledninger. Designet er hovedsakelig laget med blader i alle størrelser og fasonger sammen med noen få sirkulære bøter som beskriver mønstre. De tykke vevde mønstrene med mange prikker og skygger på fingeren ser vakre ut. Prøv denne siste mehndi-designen for de som elsker natur og naturbaserte design.

 • Anledning: Bruden kan prøve denne designen for bryllupsengasjementet.
 • Plassering: Forsiden eller baksiden av hendene er gode steder å prøve denne designen.
 • Passende klær: Bruk fine tunge armbånd eller armbånd for å se bra ut her med passende store klær.
 • Beste smykker: Armbånd med matchende halskjede og ørering skaper et fantastisk tradisjonelt utseende.

28. Svart og rød brude Mehandi -design:

Svart og rød brude Mehandi -design

Svart og rød mehndi er andre typer brude mehndi som kontrasterer huden godt. Slik mehndi kan brukes til å dekorere hele hendene. Rødfarget mehndi brukes vanligvis til å fylle motivene og blomstene, mens svartfarget mehndi brukes til å lage grensen. Disse indiske brude mehndi -designene er gode for kvinner som elsker blendende og fresende naturmotiver som er tunge på kroppen.

 • Anledning: Bruden kan prøve dette designet for hennes mottakelse.
 • Egnet plassering: Forsiden eller baksiden av hendene er den perfekte plasseringen for dette designet.
 • Passende klær: Bruk lette og jordbaserte fargeklær som passer til dette designet.
 • Beste smykker: Armbånd passer godt med denne mehndi -designen.

29. Siste Bridal Mehndi Design:

Siste brude Mehndi -design

En veldig kompleks design med store hull mellom mønstrene gjør en mehndi-design rikere. Designet er utvidet mot albuen med en stor intrikat design som fullfører designene. Det er også viktig at et mehndi -design er godt synkronisert med hverandre; front- og bakhåndsdesignen bør ikke være identiske, selv om de skal utfylle hverandre.

 • Egnet anledning: Alle brudens venner kan prøve å bruke dette designet til en venns bryllup.
 • Egnet plassering: Dette er bare bra på forsiden eller baksiden av hendene.
 • Beste smykker: en ring på høyre pekefinger vil være bra å gå.

30. Fantastiske brude Mehandi -design for fulle hender:

Brude Mehandi -design for fulle hender

Blomster- eller runde brude mehndi -design i hendene ser flotte ut i alle størrelser. Blomster lages mellom det intrikate designet, og med en mørk kontur ser blomstene mer intense ut. Dette er blant kunstneriske og intensive vakre brude mehndi -design som er fylt med forskjellige mønstre og detaljer. De som elsker å fylle hele hendene med mehndi kan prøve denne.

 • Anledning: Andres bryllup er en perfekt anledning til å beholde denne mehndi -designen.
 • Plassering: Plasser dette på forsiden og baksiden av hendene, begge sider forlater ingen side.
 • Passende klær: Bruk fine armbånd og en ring som passer godt sammen med tradisjonelle klær.
 • Beste smykker: Brede armbånd med latkans ser bra ut på dette.

31. Enkel Mehndi -design for bruder:

Mehndi Design For Brides

Enkel mehndi -design når den er godt organisert eller arrangert med andre materialer som blomster eller smykker, gir de bruden et perfekt utseende for de andre bryllupsfunksjonene. Fingertuppene holdes rene for å sette hovedfokus på smykker som ringer, armbånd etc. Disse brude mehndi -mønstrene passer mer til den sørindiske bryllupsstilen.

 • Anledning: Bruk denne mehndi til bryllupet ditt hvis du har et godt tempel bryllup stil ekteskap.
 • Egnet plassering: Dette bør plasseres på baksiden av hendene for å se elegant ut.
 • Passende klær: Bruk en tradisjonell saree og armring med dette designet.
 • Beste smykker: brede armbånd, armbånd og ringer.

32. Mehandi -design med store blomster for bruder:

Blomster Mehandi Designs For Brides

Mehndi kan også påføres foten til ankeldelen også. Store blomster er de beste brudesignene, og de ser mer kontrasterende ut på kryss og tvers. Dette er blant enkle brude mehndi -design som også kan gjøres av våre venner. De brudene som vil prøve noe nytt og helt ut av det blå, kan prøve denne stilen.

 • Anledning: Bryllup er den beste tiden å prøve disse mehndi -mønstrene.
 • Plassering: Bruk dette på bena og hendene begge uten å hoppe over noe.
 • Egnet tilbehør: Ikke glem å ha armbånd og ankler i dette designet.
 • Beste smykker: Armbånd med matchende halskjede og øredobber skaper et fantastisk tradisjonelt utseende.

33. Peacock Bridal Mehandi Designs:

Peacock Bridal Mehandi Designs

Mange kunstnere har begynt å lage design som ser komplette ut når begge hendene er slått sammen. Akkurat som bildet nedenfor, ser designene vakre og meningsfulle ut når begge håndflatene er forbundet side om side. I denne brudesignen har kronblad i alle størrelser blitt brukt, og det er gjort detaljerte detaljer om dem. I mange religioner holdes det første alfabetet til brudgommens navn gjemt i designet.

 • Egnet anledning: Bruden kan prøve denne mehndi -designen for forlovelsen eller rokatiden.
 • Egnet plassering: Bruk dette på håndflaten og på forsiden av hånden bare deretter på andre sider.
 • Beste smykker: Brede armbånd med latkans ser bra ut på dette.

34. Cool Leg Peacock Mehndi Design:

Leg Peacock Mehndi Design

Å kombinere forskjellige motiver i et enkelt design ser også bra ut, men de bør være godt plassert, ettersom mange mønstre og motiver i et enkelt design ofte kan overse designen. Prøv å lage design på utsiden av kroppen der det beste designet kan skrytes, i motsetning til bildet ovenfor der hoveddesignet er laget på innsiden av beinet.

 • Anledning: Bruk dette til din egen bryllupstid eller forlovelsestid for å se elegant og vakkert ut.
 • Egnet plassering: Dette er godt å bli plassert på bena til bruden.
 • Passende klær: Bruk lehengas eller saree med gode ankler i denne mehndi -designen.
 • Beste smykker: Armbånd med matchende halskjede og øredobber skaper et fantastisk tradisjonelt utseende.

35. Om Bridal Mehndi Designs:

Om Bridal Mehndi Designs

Mehndi på forsiden ser mer sanselig ut når de er utstyrt med vakre elementer. Med bare enkle ringer og armbånd er en mehndi -design perfekt for å fullføre et brudeutseende. Fingertuppene er fullstendig dekket med mehndi som senere gir en mørk nyanse som hjelper til med å markere fingrene.

 • Anledning: Hvis du besøker en annens bryllup, så er dette de beste mehndi -mønstrene for deg.
 • Plassering: Plasser dette kun på baksiden av hendene.
 • Passende klær: Bruk en enkel saree og fint tilbehør for å fylle hendene i dette designet.
 • Beste smykker: brede armbånd, armbånd og ringer.

36. Utførlige brude Mehndi -design for hender og bein:

Brude Mehndi -design for hender og bein

Mange jenter liker utførlige mehndi -design for bryllupet, og noen liker enkle, men lange design som dekker hendene til armer og kne. En blomsterdesign med få tillegg av store sirkulære motiver forsterker designet. Disse vakre brude mehndi -designene fyller ikke hele hender eller ben, men går heller diagonalt slik at det ser ganske elegant ut.

 • Anledning: Prøv dette designet for ditt eget engasjement eller festing av bryllup.
 • Plassering: Behold dette designet på bena og hele armer / hender for å se vakkert ut.
 • Passende klær: Bruk tilbehør med tradisjonell slitasje. Ikke hopp over armbånd og ankler.
 • Beste smykker: brede armbånd, armbånd, lønninger og ringer.

37. Gujarati Bridal Mehndi Designs:

Gujarati Bridal Mehndi Designs

Mens du velger intense design, spør artisten din om å mørke grensene til noen få store motiver, spesielt blomstergrensene. Gjør kantene mørkere kan mehendiene skape en forskjell mellom to mønstre. Intrikat eller intenst design er hovedsakelig laget i håndflaten mens resten av hånden vanligvis er fylt opp med avmerkingsbokser eller kryss-tvers linjer. Ikke glem å fylle fingertuppene helt for å få hendene til å se vakrere ut.

 • Egnet anledning: Prøv dette designet bare for andres bryllupsarrangementer.
 • Egnet plassering: Både for- eller bakhånd passer perfekt for disse designene.
 • Beste smykker: Brede armbånd med latkans ser bra ut på dette.

38. Svart Mehndi for bruderhender:

Svart mehndi for bruderhender

Svart mehndi får brudens hender til å se mer nydelige ut enn den tradisjonelle brune mehndi, og det gjør også designet fremtredende og vakkert. I dag bruker mehndi -artisten svart mehndi for å tegne konturer i den tradisjonelle brune mehndi. Svart mehndi bidrar til å gjøre den enkleste designen elegant og vakker.

 • Anledning: Hvis det er en tradisjonell enkel seremoni, kan du bruke dette designet til en venns bryllup.
 • Egnet plassering: Plasser dem på håndflatene for perfekt stil og uttalelse.
 • Passende klær: Bruk bare sarees med dette designet enn andre antrekk.
 • Beste smykker: Armbånd passer godt med denne mehndi -designen.

39. Smart brude Mehandi -design for dine hender og føtter:

Smart brude Mehandi Design

Hvis du ikke er fornøyd med den intrikate og intense designen for føttene dine, kan du velge designene som dekker tærne og litt over delen. Bare vist som på bildet, bruk store tradisjonelle ankler for å glamourere beina. Dette brude mehndi -mønsteret er blant de mest søkte gitt at det er ganske enkelt å komme til tå.

 • Anledning: Bruk dette for din egen forlovelsesceremoni for å se helt nydelig ut.
 • Plassering: Plasser denne stilen bare i beina nær tærne.
 • Passende klær: Lehengas passer perfekt her med fine tunge ankler.
 • Beste smykker: Payels med brede gungroer og tåringer.

40. Mørk brun farge Mehndi -design for ekteskap:

Mørk brun farge Mehndi -design

Enkle design ser veldig vakre og sjarmerende ut når de blir mørkebrune i fargen. Slike dype fargenyanser gjør en brud mer rettferdig, selv når den er gjort på en enkel måte. Jo mørkere fargen er, jo penere ser en brud ut på den store dagen hennes. Gullpynt forbedrer også brudens glamourkvotient.

 • Egnet anledning: Enhver brudebegivenhet er god å gå for denne stilen bare for andres ekteskap.
 • Egnet plassering: Plasser dette kun på hender og håndflater.
 • Beste smykker: Kadas med små gungroer, armbånd og ringer.

41. Arabisk stil påfugl Mehndi -design perfekt for brudene:

Påfugl Mehndi -design for brud

En slik tungt designet mehndi er perfekt for bruder som liker å holde enkle, men tradisjonelle design levende. Påfugldesign er på de tidligste fuglene som ble inkludert i utformingen av mehndi på hender og ben. Dette er ganske enkelt brude mehndi -design for et familiemedlems bryllup når du absolutt ikke har tid.

 • Anledning: Ved et annet bryllup kan du enkelt ha på deg dette designet.
 • Plassering: Legg dem på håndflatene for å forbedre skjønnheten helt til neste nivå.
 • Passende klær: Eventuelle tradisjonelle klær er gode å gå her.
 • Beste smykker: Payels med brede gungroer og tåringer.

42. Brudeslengde brude Mehndi -design:

Håndleddslengde brude Mehndi -design

Mehndi på håndleddet er også mye på moten i disse dager, da de er lettere å holde og ser like vakre ut. Å holde hull mellom designene og skyggelegge få porsjoner forbedrer designene. Slike design definerer kunstnerens kreativitet ved å blande enkle porsjoner med veldig fint detaljert arbeid. Fingrene holdes enkle med større motiver mens håndflaten er fylt opp i noen få deler.

 • Anledning: Prøv dette designet for dine venners eller søsters forlovelsesceremoni.
 • Egnet plassering: Plasser dem foran hendene dine for å se slående og nydelige ut.
 • Egnet tilbehør: Bruk denne med en fin ring, tung som er dekorert på fingrene.
 • Beste smykker: Armbånd passer godt med denne mehndi -designen.

43. Populær påfugl Mehandi -design for brudehender:

Peacock Mehandi Design For Bridal Hands

Påfugl mehndi -design er veldig populære for brudehender og -ben. I mehndi -design tegnes ikke en hel påfugl. Bare noen få påfugler som motiver eller halve påfugler brukes til å gi designet et mer guddommelig utseende. Dette er blant de mest ettertraktede moderne brude mehndi -designene hvis du vil prøve det i arabisk stil eller i en enkel stil. Det går for hele armer, men stopper heller halvveis.

 • Anledning: Hvis det er ditt eget bryllup og du vil ha det enkelt å gå, kan du bruke dette til selve seremonien!.
 • Egnet plassering: Prøv å plassere dette designet bare på hendene på forsiden.
 • Passende klær: Bruk dette med en fin saree eller lehengas for å se elegant ut.
 • Beste smykker: Armbånd med matchende halskjede og ørering skaper et fantastisk tradisjonelt utseende.

44. Store runde brude Mehandi -mønstre:

Runde brude Mehandi -mønstre

For korte og søte mehndi -design, velg de runde eller sirkulære motivene i designet. Be kunstnerne dine tegne store sirkulære mønstre og dekorere dem med kronblad, blader, linjer eller med prikker. Denne typen design er perfekt for forlovelse og bryllupsnatt, ettersom fingrene holdes rene for å bli dekorert med ringer som også gir litt mykhet i utseendet.

 • Egnet anledning: Dette er en god elegant stil med mehndi for andres bryllup.
 • Egnet plassering: Baksiden av hendene er en perfekt passform for å style denne ut.
 • Beste smykker: brede armbånd, armbånd og ringer.

45. Maroon Bridal Mehandi For Wedding Outfits:

Maroon Bridal Mehandi Til Bryllup

Rød eller rødbrun er den mest foretrukne fargen på bryllupsantrekk. Rødfarget mehndi med svarte konturer er også egnet for slike anledninger der bruden skal ha på seg en rød eller rødbrun kjole. Den røde fargen mehndi ser best ut med blomster, og unngå sirkulære motiver, prøv også firkanter. Med små detaljer og fargerikt tilbehør ser de også vakre ut.

 • Anledning: Bruk dette kun til brudens bryllupsseremoni, da det er ganske vakkert og elegant.
 • Egnet plassering: Baksiden av hendene er den perfekte plasseringen til dette vakre mehndi -brudemønsteret.
 • Passende klær: Dette går bra bare med lehengas. Bruk fint tilbehør som vist på bildet for å se elegant ut.
 • Beste smykker: Armbånd passer godt med denne mehndi -designen.

46. ​​Pakistanske brude Mehndi -design for hender:

Pakistanske brude Mehndi -design

Fingre er også viktige for mehndi -design. Bare å designe fingrene og håndflaten, ser en mehndi mye mer moderne og trendy ut. Designet er satt til side med de minste mønstrene, og blomstermotiver i alle størrelser har blitt brukt for å fullføre denne vakre mehndi. Denne brude mehndi-designen er imidlertid godt blandede blomster og kunstneriske mønstre og er flott for de som har en mer rettferdig hånd. Påfør falske negler for å rocke utseendet ytterligere.

 • Egnet anledning: Bruk denne designstilen til bryllupet til en venn.
 • Beste plassering: Baksiden av hendene er en godt egnet plassering for dette.
 • Egnede klær / tilbehør: En fin armbånd og armbånd ville være veldig bra for dette.
 • Beste smykker: Armbånd med matchende halskjede og ørering skaper et fantastisk tradisjonelt utseende.

47. Komplett Floral Mehandi -design for bruder:

Floral Mehandi Design for bruder

Komplette blomster Mehandi -design med noen få mørke kanter og hull gjør at et design ser veldig trendy og stilig ut. Vevene er vakkert brukt til å glamorisere mehndi -designen. Slike design er egnet for både moderne og tradisjonelle bruder. Dette er blant de beste indiske bryllupet mehndi -designene som strekker seg til armene og er blant følgende bare bladmønstre.

 • Egnet anledning: Bruk dette til andre bryllupsarrangementer.
 • Beste plassering: Forsiden eller baksiden av hendene er godt egnet i denne designen.
 • Beste smykker: Payels med brede gungroer og tåringer.

48. Rajasthani / Marwari Bridal Mehendi Design:

Marwari Bridal Mehendi Design

Et Rajasthani- eller Marwari -design inkluderer bilder av brudeparene i mehndi -designen. Slike design er definitivt unike ettersom de bruker alle de forskjellige typene mønstre og motiver i et enkelt design, men likevel klarer å se vakre ut. Disse spesielle brude mehndi -designene passer godt for kvinner som ikke vil ha et fylt mønster, men ganske unike blomster.

 • Egnet anledning: Dette går bra for å delta på bryllupet til andre.
 • Beste plassering: Forsiden av hender og håndflater er god plassering til dette designet.
 • Egnede klær / tilbehør: Tilbehør spiller en stor rolle i dette, og dekorerer derfor med armbånd og ringer.
 • Beste smykker: Bred armbånd med store latkans en stor figur ringer ser bra ut på dette.

49. Stone Bridal Mehandi -design for forlovelsesfester:

Brude Mehandi -design for engasjement

Enkel håndleddslengde mehndi er det beste for forlovelsesfester. Fingrene holdes minimale, noe som gjør det mulig å sette fokus på ringene. Enkle mehndi -design ser vakre ut når de er tilpasset antrekkene. Brudene som ønsker enkle bryllupsmehndi kan prøve dette designet og tilpasse det ytterligere ved å dekorere med rhinestones og tilbehør.

 • Egnet anledning: Bruk dette under brudens forlovelsesarrangementer.
 • Beste plassering: Baksiden av hendene er den beste plasseringen for dette designet.
 • Beste smykker: Armbånd passer godt med denne mehndi -designen.

50. Brude Mehndi -design for armer til hender:

Brude Mehndi -design for våpen

Bruken av fargerike steiner, edelstener og gnister gjør et mehndi -design til et annet nivå. Dekorere mehndi -design med fargerike perler gjør det mer tiltalende. Bare pass på at du ikke overdimensjonerer dem, da de også kan få et enkelt design til å se litt rotete ut. Selv om brude mehndi sies å være ren, men likevel bør man advares om få ting.

 • Egnet anledning: Bruder kan helt flaunt dette utseendet under bryllupstider.
 • Beste plassering: Bruk dette på forsiden eller baksiden av hånden som du ønsker, da det passer for begge.
 • Passende klær / tilbehør: Dette passer bra med tradisjonelle lange kjoler og lehengas.
 • Beste smykker: Armbånd med matchende halskjede og ørering skaper et fantastisk tradisjonelt utseende.

51. Punjabi Bridal Mehndi Design:

Punjabi Bridal Mehndi Design

Denne spesielle brude mehndi -designen vil få jobben gjort hvis du vil se den vakreste du noen gang har vært på bryllupsdagen. Designet er fylt med små forvirrende mønstre sammen med prikker og linjer som får designet til å se helt annerledes ut enn designene du har sett til nå. Hvis du deltar i noens bryllup og har det travelt uten tid til å ha lange design, kan du prøve denne. Dette er en av de beste brude mehndi der ute, og indiske bruder vil gjerne ha denne designen.

 • Egnet anledning: Dette er best å sport under andre bryllup.
 • Beste plassering: Forsiden av praktiske håndflater er en god idé å bruke denne.
 • Egnede klær / tilbehør: Tilbehør med ringer og par dem med en saree for å se bra ut.
 • Beste smykker: Armbånd, armbånd og ringer i glass.

52. Den beste indiske brude Mehndi:

Beste indiske brude Mehndi

Leter du etter brude mehndi? Her er en vakker brude mehndi -design som absolutt vil blåse i hodet. Man kan ikke bare sette pris på skjønnheten i dette designet nok. Mønstrene i denne mehndi er så forlokkende at alle vil bli forelsket i dette designet. Den har et vakkert mønster sammen med små prikkete og kryss-tvers mønstre. Denne brude mehndi -designen for fulle hender er definitivt blant våre toppfavoritter som kommer til et sørindisk bryllup. Kulturen gjenspeiles godt i disse mønstrene.

 • Egnet anledning: Dette er godt å ha på seg i bryllupsdagen.
 • Beste plassering: Forsiden av praktiske håndflater er en god plassering for dette designet.
 • Egnede klær / tilbehør: Bruk dette med en fin tradisjonell saree.
 • Beste smykker: Blomstring med store ringer.

53. Brude Mehndi for palmer og underarmer:

Brude Mehndi for håndflater og underarmer

Her kan vi se at håndflatene, så vel som underarmene, er dekorert med intrikat design. Selv spissen hvis fingeren er forskjønnet med henna kunstmønstre som får designet til å se ekstremt forlokkende ut. Hvem ville ikke like å bære denne designer mehndi på bryllupsdagen? Designet vil også være egnet for andre familieanledninger.

 • Egnet anledning: Bruk dette til andres bryllup eller lignende anledninger.
 • Beste plassering: Baksiden av hendene er den beste plasseringen for å sport denne mehndi.
 • Passende klær / tilbehør: Disse brude mehndi -designene for hender er gode for andres bryllup når de er parret med en fin churidhar.
 • Beste smykker: Armbånd passer godt med denne mehndi -designen.

54. Mehndi -designen for hele hånden:

Mehndi Design for The Whole Hand

Har du behov for brude mehndi -design? Deretter har vi her en imponerende brude mehndi som vil gjøre en bruddag. Alle kvinner vil guddommelige når hun får hendene dekorert med denne autentiske mehndi -designen. Designet kommer med små og rettlinjede mønstre, som er så forlokkende at de lett kan imponere hvem som helst.

 • Egnet anledning: Sport dette designet i tilfelle bryllupet til en venn eller søster.
 • Beste plassering: Enten bak eller foran på hendene er et godt sted å bruke dette designet.
 • Beste smykker: Payels med brede gungroer og tåringer.

55. The Crispy Bridal Mehndi Design for Bryllup:

Brude Mehndi Design for bryllup

Indiske bryllup er fylt med lys, blomster, farger og fantastisk mat. Mehndi er et viktig ritual i det indiske bryllupet. Her kan vi se at hendene er vakkert dekorert med fantastiske mehndi -design som kommer med blomster og små intrikate konturer. Designet er så forlokkende at alle vil forelske seg i skjønnheten i dette designet. Bruder ville gjerne bære denne fantastiske designen i armene. Sammen med håndflatene er håndleddet og overarmene også forskjønnet med dette designet. Blomsterdesignet strekker seg til armene og får det til å se ganske elegant ut.

 • Egnet anledning: dette siste bryllupet mehndi -design for hender er bra for brudens forlovelsesseremoni eller roka!.
 • Beste plassering: Forsiden av hendene og på håndflatene er den beste plasseringen for dette designet.
 • Egnede klær / tilbehør: Dette går bra med fine armbånd og ring.
 • Beste smykker: Armbånd passer godt med denne mehndi -designen.

56. The Best Cross Floral Mehndi Design:

Beste Cross Floral Mehndi Design

Floral mehndi er et vanlig syn i indiske bryllup. Brudene liker stort sett å bære blomstermønsteret på hendene. Her er hendene tett dekorert med mehndi og den tunge og dype andelen henna i dette designet får det til å se så unikt ut. Det er absolutt ingen plass igjen med blomstermønstrene som kommer over det hele. Ulike mønstre er strukket til under håndflatene. Bortsett fra brudeformål, finner denne mehndi også sin anvendelse ved mange andre indiske anledninger.

 • Egnet anledning: Kvinner kan dyrke dette i løpet av sangeet -seremonien.
 • Beste plassering: Forsiden av hendene er en flott plassering for dette designet.
 • Egnede klær / tilbehør: Bruk en saree eller hel kjole for å se bra ut i dette designet.
 • Beste smykker: Tunge helhåndsarmbånd med latkans ser bra ut på dette.

57. Den indiske gud Mehndi -designen for brudefunksjoner:

Mehndi Design for brudefunksjoner

I denne mehndi -designen kan vi se bildene av indiske guder i dette designet. Mehndi er så forlokkende at folk ikke kan se øynene på dette designet. Enhver vakker brud vil se ekstra vakker ut når hun dekorerer seg selv med denne mehndi -designen. På venstre håndflate kan vi se et bilde av den tradisjonelle indiske kongen og dronningen. Dette bryllupet mehndi -design for hender er bra for bruder som er religiøse og tror på gode velsignelser i begynnelsen av nytt liv.

 • Egnet anledning: Brides kan prøve dette når de skal ha en bryllupsseremoni i tempelstil.
 • Beste plassering: Forsiden av hendene er den beste plasseringen av dette designet.
 • Beste smykker: Payels med brede gungroer og tåringer.

58. The Indian Bridal Premium Mehndi Design for Arms And Legs:

Indian Bridal Premium Mehndi Design

Hvem vil ikke falle denne vakre brude mehndi -designen beregnet for både armer og ben? Her kan vi se bruken av en annen type mehndi -blekk. Designet er veldig forlokkende og har muligheten til å imponere alle som ser på skjønnheten i dette designet. Mehndi er veldig attraktiv og kan sportes av både bruden og brudepikene. Dette er tunge brude mehndi -design som fyller alle hender og ben og er flotte for kvinner som vil sport denne designen sterkt.

 • Egnet anledning: Kvinner kan bare ha på seg denne bryllupsseremonien.
 • Beste plassering: Både plassering av hender og ben er der i dette designet.
 • Egnede klær / tilbehør: Dette går bra med enkel tradisjonell slitasje ettersom designet er ganske tungt.
 • Beste smykker: Tunge helhåndsarmbånd med latkans ser bra ut på dette.

59. Love Mehndi -designen for brudeformål:

Elsk Mehndi Design for brudeformål

Denne Raja Rani eller King Queen mehndi -designen er sannsynligvis en av de mest vanlige mehndi -designene for brude anledninger. Enhver brud vil at Raja skal se på mannen sin. Mehndi har også en hjerteformet design som bare vil være synlig når de to armene er forbundet. Hvordan kan man ikke bare elske denne mehndi -designen? Den har vakre mønstre sammen med forlokkende mønstre som får kvinner til å bruke denne mehndi.

 • Egnet anledning: bruden kan skildre dette designet som elsker kunst og blomsterdesign på hennes store dag.
 • Beste plassering: Bruk dette på forsiden og baksiden av hendene for å se stilig ut.
 • Beste smykker: Bred armbånd med store latkans en stor figur ringer ser bra ut på dette.

60. The Thick Black Mehndi for Brides:

Tykk svart mehndi for bruder

Dette er en svart arabisk mehndi -design som er utført av mange indiske bruder. Dette er et populært design blant indiske bruder, og de liker ofte å ha dette designet. Denne mehndi er en av de beste mehndiene noensinne har drevet av indiske kvinner. Designet kommer med unike mønstre som får denne mehndi til å se så attraktiv ut. Du kan ikke bare ignorere denne svarte mehndi. Inntil du får det gjort på armene, tenker du 24/7 på dette designet.

 • Egnet anledning: Kvinner kan bruke dette under bryllupet i resepsjon.
 • Beste plassering: Forsiden av hendene er den beste plasseringen for denne stilen.
 • Egnede klær / tilbehør: Disse arabiske brude mehndi -designene passer godt til lehengas.
 • Beste smykker: Payels med brede gungroer og tåringer.

61. The Curvy Mehndi Design for The Wrists:

Curvy Mehndi Design for The Wrists

Bare se på dette designet. Det vil helt gjøre dagen din. Når du våkner og ser dette mehndi -designet på armene dine, vil du ha det bra med deg selv siden du har på deg dette designet. De indre håndflatene er imidlertid dekorert med et annet design enn håndleddene. Skriftene er underarmene er forskjønnet med en annen type design som har vakre mønstre. Fingrene er også dekorert med et annet unikt mønster som ikke har blitt vist på denne listen over beste brude mehndi -design før.

 • Egnet anledning: Prøv dette designet for at andres bryllupstid skal se vakkert ut.
 • Beste plassering: Forsiden av hendene er god plassering her. Denne mehndi går hovedsakelig på håndleddene, og håndflatene er dekorert i blomstermønstre.
 • Egnede klær / tilbehør: Prøv å bruke dette med ekstra fingre med ringer godt.
 • Beste smykker: Tunge armbånd med latkans ser bra ut på dette.

62. Den pakistanske brude Mehndi for føttene:

Pakistanske Bridal Mehndi for The Feet

Denne spesielle pakistanske brude mehndi vil fungere best for føttene. Indiske bruder elsker sportslige mehndi -design på føttene. Her er fingrene og de øvre delene av føttene dekorert med vakre blomstermotiver. Mehndi er så forlokkende at alle vil bære dette designet på føttene. Disse pakistanske brude mehndi -designene kan godt belyses med så mange rhinestones som mulig også. Hele føttene har blitt forskjønnet med denne autentiske mehndi -designen.

 • Egnet anledning: Prøv dette designet under brudens forlovelsestid.
 • Beste plassering: Tær og ben er den riktige plasseringen for dette designet.
 • Egnede klær / tilbehør: Legg til fine ankler for å se bra ut.
 • Beste smykker: Armbånd passer godt med denne mehndi -designen.

63. Den moderne brude Mehndi -designen:

Moderne brude Mehndi -design

Denne designen er ny på markedet, og nesten alle bruder i landet søker artister for å hjelpe dem med å bruke denne spesielle mehndi -designen. Det er lagt ned mye hardt arbeid i denne mehndi -designen, noe som tydelig fremgår av skjønnheten og tiltrekkingen i dette designet. Dette kan også passe henna brude mehndi -design for de kvinnene som elsker enkelhet og mener at enkelhet er en god politikk.

 • Egnet anledning: Kvinner kan slite ut denne stilen i andres bryllupstider.
 • Beste plassering: Baksiden av hendene er den perfekte plasseringen for dette designet.
 • Egnede klær / tilbehør: Bruk dette med tung tradisjonell slitasje ettersom bryllupsdesignet er ganske lett.
 • Beste smykker: Tunge helhåndsarmbånd med latkans ser bra ut på dette.

64. Den eksentriske brune Mehndi for føttene:

Brun Mehndi for The Feet

Dette er en ganske enkel mehndi -design som vil se bra ut på føttene. Designet er ganske forlokkende, og man vil gjerne bære dette designet på føttene. Mehndi har blitt forskjønnet med små og søte mønstre som spredte seg gjennom føttene. Disse enkle brude mehndi -designene er ingenting annet enn kunstneriske og er bare fylt med mønstre. Du kan utvide den ytterligere hvis du liker den på den måten.

 • Egnet anledning: Dette kan også passe til enhver tilfeldig anledning.
 • Beste plassering: Plasser dette designet på bena for å se kunstnerisk ut og få et blikk av skjønnhet her.
 • Beste smykker: Payels med brede gungroer og tåringer.

65. Den bedårende brude Mehndi -designen:

Bedårende brude Mehndi -design

Denne spesielle brude mehndi har blitt høyt sportet av kvinner over hele landet. Rajasthani brude mehndi -designene kan ytterligere heve stilen på en ganske tradisjonell måte. Kvinner som elsker å ikke ha et moderne utseende, men gå med strømmen for et tradisjonelt utseende, kan prøve dette designet helt.

 • Egnet anledning: Dette er en god design å prøve for bryllupsdagen.
 • Beste plassering: Begge og baksiden av hendene er gode å gå i dette designet.
 • Egnede klær / tilbehør: Lehengas er det beste alternativet i denne designen.
 • Beste smykker: Tunge helhåndsarmbånd med latkans ser bra ut på dette.

66. Den kule Mehndi for bryllupsformål:

Mehndi for bryllupsformål

Denne mehndi -designen for bryllup har blitt hevdet å være en av de mest enkle og enkle mehndi -bryllupsdesignene for bruder. Dette er enkelt å gjøre og kan gjøres selv også. Hvis du skynder deg til vennens bryllup og er opptatt av bryllupsoppgaver og jobber, kan dette gå bra med deg. Dette er ganske enkelt enkelt og krever ikke krefter og tid.

 • Egnet anledning: Andres bryllup er en god anledning til å prøve dette designet.
 • Beste plassering: Du kan gjøre det på baksiden av hendene for å legge til farge og et snev av design.
 • Egnede klær / tilbehør: Stor og tung tradisjonell slitasje er nødvendig for å stemme overens med denne enkle designen.
 • Beste smykker: ringer og blomsterarmbånd.

67. Blomstret og intrikat Mehndi -design for hender:

Mehndi Design for Hands

Dette er ganske kunstnerisk design for hender. Denne brude mehndi -designen er vakker gitt mønstrene til blomster og blader rundt. Her kan vi se blad feste og knytte blomsterdesignet fra baksiden av hendene til armene. Dette er ganske vakkert og alle liker så naturlig design.

 • Egnet anledning: Brides kan prøve dette designet til bryllupsdagen.
 • Beste plassering: Baksiden av hendene er den perfekte plasseringen for dette designet.
 • Egnede klær / tilbehør: Bruk dette med fint neglelakk og fingerringer for å legge til elegansen.
 • Beste smykker: Tunge betalinger med tåringer ser bra ut på dette.

68. Stretched Full Floral Mehndi Design:

Stretched Full Floral Mehndi Design

Denne vakre blomsterlige brude mehndi -designen er ikke lett å gjøre gitt slike intrikate detaljer. Det er forskjellige former for blomster- og bladmønstre. Den strekker seg til full hånd til albue og er derfor elsket av bruder som elsker å ha mye og mye mehndi -design i dem. Nordindisk bryllup er perfekt for å prøve dette designet.

 • Egnet anledning: Bruk denne mehndi til brudeseremonien din, da den er full av skjønnhet.
 • Beste plassering: Enhver plassering av hendene er god å prøve.
 • Passende klær / tilbehør: Tunge lehengas passer best til dette designet.
 • Beste smykker: Payels med brede gungroer og tåringer.

69. Legs Mehndi Design Natural:

Legs Mehndi Design Natural

De som ønsker å farge bena for strekkede til over kan prøve dette designet. Her kan vi se at det er intrikate mønstre fylt helt fra tærne til over. Det er også mulig å dekorere dette designet med rhinestones hvis du elsker å ha ytterligere skjønnhet og eleganse.

 • Egnet anledning: Dette er den best egnede brudesignen for bryllupstider.
 • Beste plassering: Ben er den riktige plasseringen for dette designet.
 • Egnede klær / tilbehør: Bruk fine ankler for å se bra og stilig ut her.
 • Beste smykker: Brede armbånd med latkans ser bra ut på dette.

70. Full Legs Bridal Mehndi Design:

Bridal Mehndi Design i full ben

Hvis du vil fylle ut alle beina til ovenstående med mehndi, så er dette et godt alternativ for deg. Det krever mye tålmodighet gitt måten det finnes flere varianter av design som blomster, blad, spiralmønstre og linjer. Dette designet er imidlertid ganske vakkert og elegant og kommer definitivt til å gi gløden til bruden.

 • Egnet anledning: Dette er definitivt et flott brude mehndi -design å prøve.
 • Beste plassering: Ben er det rette stedet å prøve denne brude mehndi -designen.
 • Beste smykker: Bred armbånd med store latkans en stor figur ringer ser bra ut på dette.

Siste tanker:

Brude mehendi -design som kombinerer tradisjonens skjønnhet med et moderne preg representerer bruden som respekterer og følger kulturen hennes på sin unike måte. Denne artikkelen gjør valgprosessen mye enklere ved å presentere deg for en rekke brude mehendi designalternativer du kan velge mellom etter din smak. Ikke glem å gi oss beskjed om hvordan denne artikkelen har hjulpet deg med å ta et valg!