Mehndi er det første som alle tenker på når noen tenker på noen anledning; mange vil være enige om at et bryllup er ufullstendig uten en mehndi -seremoni. Siden det er velkjent at Henna forbedrer bryllup til en god del, er det ingen måte at man ville få det med mehandi -designet gjort fra vanlig designer.

Mehndi -mønstre er laget med påføring av pasta med gullstenger, plastkegler og plastflasker med tips, henna -kunstnere har utviklet seg for å få jobben gjort enkelt og uttrykke seg gjennom kunsten til Mehendi.

Ledende Mehndi -artister i Mumbai

Beste Mehndi -artister i Mumbai:

Mehendi -artist gjør bryllupet ditt vakrere. Her er listen over 9 beste mehndi -artister i Mumbai for deg.

1. Veena Nagda Mumbai Mehndi Designer:

Mehndi -artister i Mumbai

En av de mest profesjonelle mehndi -artistene i Mumbai, hun er populær blant kjendiser, og derfor vil kostnadene hennes være litt høyere enn andre mehandi -designere. Men hun har vært på dette feltet siden lenge, og hennes unike stil har klart tillatt henne å bli kronet som dronningen av Mehandi -artister i Mumbai.

2. Geeta Patel – Beste Mehendi -designer i Mumbai:

Geeta Patel Mehndi Designs

En selvutnevnt artist, hun er et av de pålitelige navnene og har vært i dette yrket siden to tiår, og nå svigerdatteren også ble med i satsingen hennes, har duoen gått steder med dusjende ros. På grunn av deres intrikate design, flokkes de fleste familier i grupper for å få gjort sitt mehendi -design fra henne.

3. Pawan Mehendi -artist i Mumbai:

Pawan Mehendi Artist i Mumbai

Pawan har 15 års erfaring innen Mehandi Design; de har 2000 studenter på akademiet. Pawan er pioner innen figurarbeid og de beste designene i bransjen med nytt og unikt arbeid med selvskaping og blanding. De leder i opplæring og har jobbet for anerkjente klientell over hele India & i utlandet.

4. Jayshree Maru Mehndi Designs:

Jayshree Maru Mehndi Designs

Jayshree Maru er en av de mest kjente og kreative mehndi -designerne i Mumbai. Det vil ikke være noen i Mumbai -området som ikke har hørt om henne. Hennes design er bare feilfrie, og kostnadene for Mehandi -design vil være rimelige, hun vil til og med være fleksibel å reise til andre steder basert på kravet fra klienter.

5. Jyoti Chheda Mehndi Artist:

Jyoti chheda mehndi -design

Forvent at hun er den eneste som vil komme til unnsetning med det kundene ber henne om. Hun har vunnet en rekke utmerkelser og priser for sine mehndi -design, og hun er nyskapende på sitt beste. Hun er ydmyk, noe som gjør henne så sympatisk, og lar igjen folk gelere godt med henne. Prisene hennes vil ligge innenfor budsjettet.

6. Usha og Ekta Shah- Mehndi Artists:

Usha og Ekta Shah Mehndi Designs

Usha er en veldig kjent populær mehndi -artist i Mumbai, hun gir også mehendi -klasser. Hennes dedikerte klientell og kreative design har gjort henne til Indias mest populære Mehendi -artist. Ekta med sitt naturlige talent for kunst har hjulpet moren siden tenårene, og hun hadde til og med mange interkollegiale titler for Mehendi -design.

7. Rahul Sonavane profesjonell Mehndi -artist i Mumbai:

Rahul Sonavane Mehndi Designs

Rahul er svært nyskapende; hans tilnærmingsmåte er helt annerledes enn det som videreføres når Mumbai Mehndi designer. Han står høyt med en profesjonell erfaring på 15 år og er ekspert på å sette mehandi til forskjellige anledninger de har forskjellige samlinger av mehendi -design spesielt for bryllup.

8. Asha Savla beste brude Mehndi -artist i Mumbai:

Asha Savla Mehndi Designs

Hennes omfattende studie av moderne Mehndi gjør henne til en ekspert på området som ingen andre. Hun er like effektiv med den tradisjonelle Henna -stilen, hun bringer den rike kunsten mehnadi, hårstyling etc. Hun har et bredt utvalg av mehandi -design som bare vil fascinere alle.

9. Nirmala Asthana -Bridal Mehndi Artist:

Nirmala Asthana Mehndi Designs

Nirmala Asthana har spesialisert seg på ”Radha Krishna” brude mehendi med en erfaring på 12 år på dette feltet. Fra tradisjonell til trendy mehandi med intrikate design, det er absolutt ingenting som Nirmala Asthana vil si nei til. Hun foretrekker å gi et veldig bra brude mehendi -design.

Når det gjelder bryllup og festivaler, vil den første prioriteringen være om mehndi -design, det er mange mehandi -kunstnere som designer portretter og vakre religiøse motiver med henna. Bruken av mehandi har ingen grenser i disse dager, spesielt med bruk av profesjonelle artister. Gjør bryllupet til den mest minneverdige delen av livet.