Kvinners vil ha dyp hengivenhet overfor mehandi. Det er mange kreative mehandi -design blant alle hjerteformede design som får alle til å bli forelsket. Når det gjelder å uttrykke følelsen overfor dine kjære, vil dette hjerteformede mehndi -designet være det beste alternativet for alltid.

Det er tusenvis av hjertemønstre for hender i Mehendi. Mehendi -virksomhet er det beste alternativet for kvinner å starte. For hver anledning er Mehandi det første han tenker på.

Hjerteformede Mehndi -design med bilder

Evergreen 9 Wonderful Heart Shaped Mehndi Designs:

Nedenfor er de beste mehndi -designene i hjertet du absolutt bør prøve.

1. Glitter Mehndi Heart Designs for Shoulder:

Glitter Mehndi Heart Designs for Shoulder

Dette er et moderne mehandi -mønster. Dette designet er spesielt for folk som elsker en mehendi -tatovering for skulderen. Et hjerte i midten og begge sidene er gitt med blomster- og bladmønstre. Et bittesmå, vakkert hjertesymbol ble dekorert rundt designet for å markere at denne grønne fargen har blitt brukt.

2. Mehndi Design Heart for Hands:

Mehndi Design Heart for Hands

Dette hjerteformede mehendi -designet er ganske enkelt, men stilig. Fingerspissene er belagt med dype mørke mehendi og med enkel kjededesign. Håndflaten og håndleddet er dekket med en fire vakker hjerteformet design for å gi et enkelt og fantastisk utseende. Perlekjeder er festet til hjerteformet mehandi -design.

3. Enkle hjerteformede Mehendi -design for palmer:

Enkle hjerteformede Mehendi -design for palmer

Dette er en feilfri hjerteformet design laget på håndflaten. Mønsteret har to hjerter, og den midtre delen er fylt med spiraldesign. Denne nydelige hjerteformede mehendi -designen vil være bra for små funksjoner eller fester som blir holdt hjemme. Dette designet kan bli sliten av folk som foretrekker å være enkle, men elegante.

4. Rajasthani Heart Mehndi Designs:

Rajasthani Heart Mehndi Designs

Dette er et nydelig Rajasthani mehndi -design for hele håndflaten og håndleddet som dekker et stort hjerte på håndflaten med små virvler og blader rundt det vil gi et fantastisk utseende for hånden. Alle fingrene er designet med ett enkelt bladmønster. Dette vil være et godt valg av design for alle anledninger.

5. Back Hand Heart Design Mehndi:

Back Hand Heart Design Mehndi

Dette er en enkel arabisk hjerteformet design på baksiden av hånden som er vakkert startet fra pekefingeren og strukket til håndleddet dekker med få blomstermønstre. Dette designet vil være et godt forsøk for nybegynnere som lærer hjertet mehandi -design.

6. Siste Heart Mehendi -design for underarm:

Siste Heart Mehendi -design for underarm

Dette er en enkel hjerne -henna som dekker med virvelmønster og prikker. Denne hjerteformede mehandi -designen vil gi et fasjonabelt utseende som kan prøves for nesten alle anledninger. Denne designen vil også være bra for tatoveringselskere; få endringer kan gjøres med de kreative ideene for å få designet til å se unikt ut.

7. Tykke mørke hjerte Mehndi -design:

Tykt mørkt hjerte mehndi -design

Denne henna -designen har en intrikat kunst. Denne designen er en blanding av hjerter og pilemønster for å få designet til å se attraktivt ut. Denne designen er hovedsakelig for jenter som elsker de hjerteformede mehndi -designene. Dette kan brukes generelt hjemme bare for å få dagen til å føles spesiell for de spesielle.

8. Joint Heart Mehandi Designs:

Joint Heart Mehandi Designs

Dette er et berømt bryllup mehndi -design med hjerter. Den har to halve hjerter på begge hendene, og resten er dekket med små vakre blomster. Fingers har gitt en avslutning med blader og prikkete blomster, for å se den komplette designen må begge hendene slås sammen. Dette symboliserer to hjerter som kommer sammen med ugresset.

9. Heart Mehendi -design for hender:

Heart Mehendi -design for hender

Dette er en unik og søt design for hendene. Det er en kombinasjon med hjerter og påfuglfjær. Denne vakre designen har så mange hjerter som sekvenseres med den store og lille hjerteformede forskjellige designen har blitt brukt for alle fingrene for å gi et tiltalende utseende. Dette designet vil sikkert tiltrekke seg alle.

Hjerteformede mehndi -design

Alle de hjerteformede mehendi-designene har sitt unike sted og design. Basert på interessen og valget kan alle de uslåelige designene prøves for å feire spesielle anledninger med de kjære.